Įkraunama...
Įkraunama...

x-lander vežimukai

QUOTE(Treciadiene @ 2008 04 15, 23:26)
tačiau ratai sunkiai telpa į automobilio bagažinę

Sutinku, kad yra garantinis aptarnavimas, tačiau ar nepasakys ir man (kaip vieniem mano pažįstamiems), kad pati kalta, netinkamai naudojau...

na čia jau nieko nepadarysi... mes netelpam į liftą, netelpam pro balkono duris, tenka nuimti vieną ratą, bet kad ten labai paprasta tą padaryti, tai kažkaip pripratau ir normalu jau mano atrodo rolleyes.gif

Bet tam ir yra garantinis, kad taisytų doh.gif Man tai net minčių nekiltų pačiai taisyti, iškart vežčiau. Bent jau perkant, tai tikrai labai maloniai pardavėjai aiškino dėl garantinio thumbup.gif Netikiu, kad nuvežus pradėtų kitaip kalbėti schmoll.gif

Atsakyti
Man čia toks klausimėlis iškilo g.gif Ar lopšio čiužinuką kas nors skalbėt? Bijau, kad rankomis neišgręšiu pakankamai, tai tas porolonas ilgai džius, kad kokio kvapelio neįgytų... blush2.gif Į skalbyklę baisoka dėti... unsure.gif
Na va, dar ir paskaičiau, kad skalbyklėj gręžti negalima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kgt: 18 balandžio 2008 - 09:47
man irgi toks klausimas kilo, pirkom dėvėtą vežimą, tai norisi kažkaip išsivalyti ax.gif ir kėdutės dėklą norisi išskalbt ax.gif
Atsakyti
O aš parduoti ruošiu, tai irgi norisi sutvarkyti smile.gif Na, jei niekas nepasidalins patirtim, tai savaitgalį skalbsiu ir pati papasakosiu, kaip sekės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kgt @ 2008 04 18, 14:26)
O aš parduoti ruošiu, tai irgi norisi sutvarkyti smile.gif Na, jei niekas nepasidalins patirtim, tai savaitgalį skalbsiu ir pati papasakosiu, kaip sekės  smile.gif

gerai, lauksim rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kgt @ 2008 04 18, 14:26)
O aš parduoti ruošiu, tai irgi norisi sutvarkyti smile.gif Na, jei niekas nepasidalins patirtim, tai savaitgalį skalbsiu ir pati papasakosiu, kaip sekės  smile.gif

O koks vezimelio modelis?
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2008 04 18, 19:21)
O koks vezimelio modelis?

xa wub.gif
Atsakyti
Mamytes kuros jau naudojate sportine dali, kaip kovojate su vaziavimu pries veja???
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2008 04 19, 16:59)
Mamytes kuros jau naudojate sportine dali, kaip kovojate su vaziavimu pries veja???

nepatingek paskaityti pora psl atgal... jau toks klausimas buvo iskeltas...
jei tingi - pasufleruosiu:
1. vezti vezima atbulom,
2. naudoti sketuka arba ta maisa nuo lietaus,
3. neeiti visai i kiema,
4. rinktis marsruta, kad vejas nepustu vaikui i veiduka.

mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tai tuos variantus as zinau...
Sakau, gal kas ka naujo sugalvojo biggrin.gif
Nes vien del sios priezasties suabejojom ar isigyti si vezimuka (nors buvom jau kaip ir nusprende), nes kai vaikelis jau nebetilps i lopsi kaiptik bus ziema...tai tikrai nesinores jo vezti pries veja...
Atsakyti
na stai sitoj vietoj as irgi matau sio vezimuko minusa...
g.gif
Atsakyti
Važiavom kartą per pūgą doh.gif Buvom pas senelius, o aš nebuvau apsaugos pasiėmus. Nieko baisaus - pasukiojau vežimą.
Bet geriausias turbūt dabej pasiūlytas 3 variantas blush2.gif
Atsakyti