Įkraunama...
Įkraunama...

pardavėjos-konsultantės darbas

Skaitau ir siaubas ima scare.gif Negi cia taip daug kur yra kad pardaveja net prisest negali? tai o jeigu tuo metu klientu nera, tai kas nutiks jei ji prises, juk nuo koju nusivariusi reprezentatyviai taip pat neatrodys g.gif esu dirbus ne viena karta pardaveja, bet net pasisededama pavargdavau, tai ka bekalbet apie darba be prisedimo swoon.gif
Atsakyti
Pažįstama prieš keleius metus dirbo Eurokose, tai tikrai negalėjo prisėst, už sėdėjimą būdavo piniginės baudos ar pan.
Atsakyti
buvo toks ivykis. as dirbau walkinge, buvau nescia. labai pavargus prisedau prie kasos, nebuvo ne vieno zmogaus, viskas sutvarkyta. ir iejo musu visu siaubas direktorius. ir ka jus manot? is manes nuskaite 50lt ir tai jau cia "labai mazai" nes parduotuves vedeja pakalbejo su juo ir paaiskino, kad esu nescia ir blogai pasijutusi prisedau. vat kokie tie vyrai doh.gif siaubas kai pagalvoju, po 12val isdirbti reikdavo ir ne neprisesi, net nescia. o ka kalbet apie sunkiu deziu kilnojima sandelyje. lentynos mano galvos aukstyje o dezes reikia uzkel, ir buvau nescia ir vistiek kilnojau.
Atsakyti
Sveikos gal kuri dirbat ar dirbot " Deichmann" tinkle? buvau pokalbį tai labai jau gražiai pasakojo kad ir darbo grafiką galima derinti ir puse etato dirbti ir pan , ne darbas ar pasaką smile.gif kažin kaip yra ištikrųjų?

kažkada esu kažkur skaičiusi ( kaip tyčia kai aktualu niekaip neprisimenu kur ) kad tempai labai dideli , negali stovėti , privaloma sukti ratus aplink salė (!) nesupratau šito , aišku kaip ir visur nei prisėsti nei atsiremti negalima ( Hitlerio taktiką biggrin.gif ) pavalgyt 30 min duodama , net nespėji nulekti iki kavinės ir pan.. nesinorėtu pasikliauti miglota nuomonė būtu įdomu sužinoti daugiau.. gal atsiras žinančių ką nors? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zefira @ 2011 11 09, 00:43)
Sveikos gal kuri dirbat ar dirbot " Deichmann" tinkle? buvau pokalbį tai labai jau gražiai pasakojo kad ir darbo grafiką galima derinti ir puse etato dirbti ir pan , ne darbas ar pasaką smile.gif kažin kaip yra ištikrųjų?

kažkada esu kažkur skaičiusi ( kaip tyčia kai aktualu  niekaip neprisimenu kur ) kad tempai labai dideli , negali stovėti , privaloma sukti ratus aplink salė (!) nesupratau šito , aišku kaip ir visur nei prisėsti nei atsiremti negalima ( Hitlerio taktiką biggrin.gif ) pavalgyt 30 min duodama , net nespėji nulekti iki kavinės ir pan.. nesinorėtu pasikliauti miglota nuomonė būtu įdomu sužinoti daugiau.. gal atsiras žinančių ką nors? smile.gif

jeigu dar aktualu as dirbu deichmann smile.gif
Atsakyti
Na o man niekaip nepavyksta rasti darbo, jau buvau gavusi pasiulyma dirbti sportlande, bet pakviete i pokalbi aprangoje, kur zymiai geresnes salygos, tai sportlande taip ir neisidarbinau, o aprangoje darbo negavau doh.gif verysad.gif visiem nepatinka, kad esu pirmakurse ir galiu nesuderinti su mokslais, nors man paskaitos vyksta iki 11:40, o viena diena per savaite isvis laisva doh.gif
Atsakyti
Aš ką tik po pokalbio Massimo Dutty drabužių parduotuvėj. Vajė, prašė ir apie save papasakoti ir užklausė madų tendencijų ir net mėgstamiausio dizainerio! Aš patirties nei pokalbiuose labai turiu, o ir darbinės patirties neturėjau, bet vistiek iš 24 kandidačių į 10-tuką papuoliau. Dabar liko laukti ar į tą vienintėlę pajams. smile.gif Uoj jauduliuko buvo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magrėtė: 13 balandžio 2012 - 13:22
kiek girdejau deichmanne - labai geros salygos ir geras atlyginimas, nes tai yra vokieciu firmos, ne lietuviu, 30min pertrauka, jei dirbi puse etato.
jei eini dirbt i PC kuria nors parduotuve, tai savaime suprantama, kad ne sedeti eini. negi budamas klientu noretum uzeiti i parduotuve ir matyt pardaveja, kuri sedi ir skaito zurnaliuka vietoj to, kad pasisveikintu su tavim ir nusisypsotu? smile.gif del tu pertraukeliu - lb priklauso nuo kolektyvo, ar jie tave isleis pailset 10min i sandeliuka ar pan. nes jei kolektyvas ne koks, nu tai ir nebus pertraukeliu. as dirbu mazoj parduotuvej, kur kolektyve yra 4 panos, tai dazniausiai bunam vienos. grafikas - slenkantis, vienas privalomas laisvas savaitgalis, kartais buna 6dieni dirbi, 7dieni laisva ir pan, gali varyt 7 dienas is eiles ir ilsetis 4d, gali 2 dirbt, 3 laisvas, na, mes pacios derinames. atlyginimas - valandinis, minimumas. plius, nuo pardavimo procentas. dirbu drabuziu parduotuvej, nepasakyciau, kad yra lb sunku - bet kruvis yra, bet uztat laikas greit praeina, kai yra ka veikti, nes dazniausiai rytais arba vakarais skaiciuoji mintyse aveles smile.gif del tu koju skaudejimo..pradzioj skaudedavo, db jau nebe., dar nugara skaudedavo, nes pastoviai vaikstai istiesusia nugara. su klientais visada pasisveikini, reikia listi i sikna, klientas visada teisus. tai tiek smile.gif
Atsakyti
Atgaivinu temą 4u.gif Gal esate dirbusios optikoje pardavėja-konsultante?Kokie atlyginimai?Kaip pats darbas:ar sunku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barlamėja @ 2011 10 12, 02:30)
Skaitau ir siaubas ima  scare.gif  Negi cia taip daug kur yra kad pardaveja net prisest negali? tai o jeigu tuo metu klientu nera, tai kas nutiks jei ji prises, juk nuo koju nusivariusi reprezentatyviai taip pat neatrodys  g.gif  esu dirbus ne viena karta pardaveja, bet net pasisededama pavargdavau, tai ka bekalbet apie darba be prisedimo  swoon.gif

Taip. Ir po 12-14 valandų atidirbi, tampai dėžes su buteliais (gėrimų parduotuvėje), bambalių pakus ir t.t., eini prie klientų. Aišku,kas eilinį bambalį ketvirtakart per dieną perka, jau neini, žinai kad nieko neįsiūlysi. Ir kėdės nėra. Buvo, bet mūsų direktorė, iš sostinės valdžios gavo nurodymą, kad mes "nieko nedirbam",sėdim tiktai g.gif tai ir tą kėdelę ištempė į kambariuką. Jau faktas, kad keliolika valandų būni darbo aplinkoje, manau suteikia teisę atsisėsti, kai nėra klientų. Sėdim pasikeisdamos kambariuke,kojos gi ne valdiškos.
Ir grafikas gerokai pakoreguotas, jokio lankstumo. Padarė valdžia, kad būtų ne 4, o 3 darbuotojai. Keturias dirbi, dvi laisvos. Tiesa, trečia ir ketvirta darbo dienos nuo 13 arba 14 val iki 22. Bet visi 4 vakarai užimti. Vienas savaitgalis išeiginėm išeina, kt dirbti. Kur šventės, svtgl su šeima. Ir dar stovėk šypsokis pervargus. Darbo būtų, išeičiau. Bet provincijos mieste nėra tų darbų, nors su prekyba , gal ir rasčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 22 lapkričio 2012 - 00:09
Sveikos merginos, 4u.gif Isidarbinau rubu parduotuvej pardaveja-konsultante, teks dirbti po 12 valandu i diena tai idomu kokius batus Jus renkates dirbdamos si darba kad nepavargtu kojos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(minicolada @ 2013 01 26, 15:04)
Sveikos merginos,  4u.gif  Isidarbinau rubu parduotuvej pardaveja-konsultante, teks dirbti po 12 valandu i diena tai idomu kokius batus Jus renkates dirbdamos si darba kad nepavargtu kojos? g.gif

na senokai buvo užklausta, bet dėl batų tai aš nešioju darbe crocs laivelius, tuos gražesnius tokius, jayna lygtais vadinas. tinka prie pasirengimo reikalavimų, patogūs, ne taip kojos skauda, viduje išlenkimas, ant parduotuvės plytelių neslidu. Vienintelis minusas, kad prakaituoja kojos (juk guma), bet kiekvieną kartą po kranu su muilu išsiplauni ir gerai smile.gif
Atsakyti