as pries 1metus ir 7 menesius ten pagimdziau sunu.Na zinot,neturejau kur kitur gimdyt tai teko ten...Klaiku man buvo,ypac pirmas sunus tai neduok dieve,po 12 nakties prasidejo mano kankyne,siaip ne taip nulekiau su skausmais iki budinciosios kambario,pasakau kad man nubego vanduo ir ima dideli skausmai,tai to guledama man atsauna kad "eik tu cia nestripinejus gult vistiek pagimdysi ryte ar po paros".Nu aciu uz tokius zodzius!!!!per tokius zodzius kaip sueme skausmai tai sukniubau ties jos slenksciu net iki palatos kitam gale neistengiau nuropot,to pikta atsikelus pasisauke pagalbininke uzkelo mane ant stalo ir tikrino vaiko sirdies ritma,o gulet niekaip nebegaliu nes SKAUDA!!NET VYRUJ NESPEJAU PRANES.Na mane nulaipina nuo "samalioto" ir liepia eit susirinkt daiktu i priesgimdivine palata atsigult,tai padedama jaunos sesutes tiktais istengiau.na susirenku as siaip ne taip tuos daiktus,paguldo man priesgimdivinei palatoj o man jau stangos aina,galvoju as taip ir pagimdysiu be prieziuros o ta bjauri akusere isejo gert kavos su sesute,nu aciu pagalvojau.tik staiga ateina nauja akusere atsiusta praktikai is Kauno,ta pamacius mane paziuri ir rekia tom i isproktas akis" Durneles juk ji jums gimdo!!!! ko nekeliat ant stalo?!". Na tos kvaisos puola kelt mane ir stumt ant stalo.O ta geroji Kauniete isvyksta su greitaja nes viena moteris is kaimuko gimdo dvinukus,tai jos ir nebematau.Dar prie gimdymo prisistato daktare,na ir prasideda mano naktele ir po puse valandos pagimdziau pernesiota sunu.Daugiau amziams sau pasakiau nesileisiu apstumdoma

jei butu man pasiule kur kitur gimdyt tai tikrai buciau nesirinkusi birzu, nes sesutes bjaurios,ypac viena akusere kurios pavardes neprisimenu,laaabai sena atrodo
Papildyta:As taipat ejau pas Sakalauskaite tai man ji kaip ginekologe patiko bet dar dirbo tokia Peciuniene,nukvakusi sene,tai neduok dieve pas ja likusi nestuma ejau tikrintis,tai su manim elgdavosi kaip su kokia besiversiuojancia karve,jokio svelnumo ir demesingumo

Na as Bimbos nezinau,esu tik per ta laika kai gulejau gimdykloj dar nepagimdzius viena gimdancioji asmeniskai ji isikviete is namu kai gimde