QUOTE(uhu @ 2007 01 10, 13:43)
O maniškis suėjus 6 mėn. naktį pradėjo keltis lygiai kas dvi valandos mamos pieno (24.00, 2.00, 4.00, etc). Įsivaizduojat? Turiu prie lovos laikrodį, tai vis pasitikrinu. Dabar jam 7 mėn. ir savaitė - ir tas pats. O aš tikėjausi, kad bus tik lengviau.
Sakau, nu čia tai bent. Neturėjau visai jėgų. ir ką gi. perskaičiau žurnale, kad tai normalu ir nelabai susiję su noru valgyti. Tiesiog jis jau didelis, per dieną patiria daug naujų įspūdžių ir tokiu būdu naktį raminasi.................... Mano draugės sūnus irgi keliasi dažnai naktį.............. Todėl aš vis įtariai skaitau mamyčių pasisakymus, kad nebevalgo naktį maitinami mamos pienu??
Beje, MP šalininkės sako, kad toks dažnas naktinis maitinimas tik į naudą, nes dieną poreikis pieno mažėja, o naktį mažiukas jį vėl "užveda", o pediatrės sako, turi mažėti naktinių maitinimų ir gana. Nežinau, aš jau pripratau prie naujo ritmo ir susitaikiau, kad iki metelių taip ir bus. jei maitinimų praretės, tik džiaugsiuosi.
Mano pupa irgi nuo kokių 6,5 mėn pradėjo naktį dažniau keltis, ir šiaip "piktesnė" tapo. Galvojom dantukai dantukai, bet iki šiol (už kelių dienų bus 8 mėn) jų dar net nesimato. Keliuosi naktį kas 2-3val maitinti, o buvo laikai kai po 5-6val išmiegodavo

Buvau jau pradėjus galvot, kad čia man per dažni tie kėlimaisi , bet susirgau ir kažkaip pienelio buvo apmažėję, tai dabar tik maitinu ir tyliu

ir džiaugiuos, kad dar MP yra.