QUOTE(Sandruciux @ 2008 01 23, 19:40)
Giriu foto!
As dalyvavau pries pora metu vakarelyje - daktarai ir seseles

visai idomu buvo.. bet kazkaip jau per daug vienodai visi ziurejosi
O profesijose irgi buvau

deja neturiu foto... buvo labai idomu, nes ne per keblu, gali issirinkt is milijono prosefiju - pagal drabuziu garderoba, poreikius ir pan.. o ir kiek ivairiausiu ideju pasimate, kazkaip visi stengesi nebuti banalus
Papildyta:
ritperliukas, nerealiu foto pridedi!

bet man kazkaip atrodo, kad neimanoma man butu iki tokiu grozybiu pasiruosti...

nezinau kodel

nors gal idedant pastangu viskas imanoma
juk nebutina viska daryti kaip paveikslelyje parodyta, bet kakza panasau ar net orginaliau gali sugalvoti, nei tie paveisleliai, na as ju prisiunciua is ivairiu puslapiu tai zinai kartais kokiu ideju reikia kai varai i vakarely o cia paziuresjus i paveilslius kazkas kyla orginalaus ir idomaus.
Gitatuka- turiu flinstonai ane na prasau

dar zinau lyg pas juo gyvuneliu buvo- dino ir kate tokia. tai manau dino tai pasiieksosi per google.
Papildyta:
QUOTE(Gitatuka @ 2008 01 23, 21:07)

Sveikutes,
Paskaitineju tema. Nes man ji irgi labai aktuali. Per metus turim kokius 2-3 teminius vakarelius. Balandi nusimato Flinstaunu (gal turit pavyzdeliu). Idomiausiai atrode is buvusiu temu, tai Leliuku balius. Rudeni turejom pizamu tema, tai per daug nieko ispudinga, taciau labai patogu buvo:D . Dar apturejom Progini - Kreizi vakareli. Per Naujus rengemes vasariskai. Savotiskai atspindejo nuotaika

Dekui
ritperliukas uz ikeltas foto. Galima pasisemti daug ideju.
o foto gal galima pamatyti ?
ner uz ka. svarbu, kad kazkam padeda, gal kas nors ideju prisirankioja geru bet man seip patinka foto tos kurios imeta zmones, kur buna realus balius, su kaukem, atributika, dekoracijom. tada ir bendras vaizdas matosi

o ne sitie paveiksleliai kur pozuoja.
manau flinstonu tai nesunku atributika pasidaryti kailiai kaulu ant kardono prispiesi prisisegi i plaukus dar kur nors, pasidarai tokius nudriskusius drabuzius, vietoj tu koju kur pas vyrus,uzsideja maxsimoje maciau tokias plaukuotas tipo tapkes kaip kojas, kaip gorilos, bet buna ir tipo kai tikros kojos manu flinstonu vakareliui tikrai tiktu tokios tapkes

nepamirskit butinai mergaites foto ideti.

lausim samlsu gi pasiziureti kaip atrodo bendras vakarelis