Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIII

Mergaitės, pasirodykite, kas žydi... Kur dingo rena? Gal migdosi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Rena,

kelkis, žadintuvas čirškia drinks_cheers.gif Reikalinga Tu mums pabendrauti!!! bigsmile.gif Alio, mergina, kur esi?
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 23, 19:20)
Mergaitės, pasirodykite, kas žydi... Kur dingo rena? Gal migdosi? mirksiukas.gif

blush2.gif Pas mane žydėjimo beveik nerasta... blush2.gif

Labanaktukas, nes rytoi 5val keltis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 01 23, 08:13)
Šiuo metu geriau "maudymo" terapija neužsiimk, sušils orai , tada bus geras laikas maudynėms.

Tik labai saugok sanpaulijų skrotelės centrą (gėlytės lapukų viduriuką) kad į jį nepatektų vanduo. Tai dar vienas patarimas, prie jau išvardintų. mirksiukas.gif

Nuosirdziai dekoju mielos gelininkes uz patarimus wub.gif

Labai seniai gal pries 10m buvau pradejus augint sanpaulijas, bet nepavyko ,,,mire viena po kitos, nezinia kas joms ten buvo verysad.gif o dabar taip neblogai laikosi ax.gif net isskaidytos ir tos jau pradejo is vidurio daugiau lapeliu leisti wub.gif
Taip pat laukiu kada nuskinti lapeliai sakneles isleis ax.gif
Atsakyti
O kaip Jūs "išskaidote"? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 23, 01:50)
Kaip ir išmaudytų žmonių...  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Mamce @ 2008 01 23, 09:12)
Turiu pateisinama priezasti: pirmadieni leliui diagnozavo kirksniuko isvarza...  verysad.gif Reik daryt operacija. Sestadieni reik isvaziuot... Nieko nesinori, nezinau ko imtis, viskas is ranku krenta.

na mamukai laikykis 4u.gif ir kaip sakoma nervus i konservus smile.gif
zo, viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(Liucerna @ 2008 01 23, 19:20)

QUOTE(Rima* @ 2008 01 23, 19:56)
Rena,

kelkis, žadintuvas čirškia  drinks_cheers.gif  Reikalinga Tu mums pabendrauti!!!  bigsmile.gif Alio, mergina, kur esi?

nekalbadieniai uzejo blush2.gif
nusipirkau sian virves bet 1mm, laistymo buda keisiu ax.gif rytoj varysiu vazonciku pirkt, bandysiu persodint, nes turiu plana chuligana i vln islekt ilgesniam laikui, o tai MB vel koki perlaistyma man padarys g.gif
niekas pas mane nezydi schmoll.gif gal kas pavasariop ir islys, jei as sugebesiu issaugot g.gif
Atsakyti
Pažystamas "reikalas", kaip kuri planą chuliganą, nekalbadieniai geriausi draugai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rena, kaip išsigandau... rašai – "nusipirkau virvės..." doh.gif Ogi pasirodo - laistymui biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif biggrin.gif varau dirbti ,darbai užspaudė mane varkšę doh.gif nėr kada nei priekompo prilėkti verysad.gif
Atsakyti
Labas, saulės Fėjos!
Kas paisote M ė n u l i o kalendoriaus, primenu, kad šiandien, ryt ir poryt – palankios laistymui dienos smile.gif . Sodinimui ar persodinimui – 26, šeštadienis. Gero vandens ir grėblių bei kastuvų ax.gif
Atsakyti
Liucerna ,kas jei ne tu mums primintų ax.gif mirksiukas.gif vadinasi dar darbelio dasidės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 23, 23:41)
O kaip Jūs "išskaidote"? blink.gif

Aš supratau, kad išskaidė, kur buvo daug šoninių vaikų priaugę...
Atsakyti