Įkraunama...
Įkraunama...

Ko jums niekas nepasakė apie gimdymą

Norejau klaust jau pamokymu,kaip ten stumti taisyklingai reikia, bet va viena panele pasake, kad kaip viduriams uzkietejus unsure.gif biggrin.gif bet ir baisybiu prisiskaiciau, idomu idomu, kaip man cia,UK, seksis gimdyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2009 07 20, 23:05)
Norejau klaust jau pamokymu,kaip ten stumti taisyklingai reikia, bet va viena panele pasake, kad kaip viduriams uzkietejus unsure.gif  biggrin.gif  bet ir baisybiu prisiskaiciau, idomu idomu, kaip man cia,UK, seksis gimdyt unsure.gif

viskas tau kuo puikiausiai seksis! 4u.gif o stumt reikia i apachia...(turbut panashiausias apibudinimas kaip uzhkietejus viduriam..) nes kitos tai dar moka kazhkaip sulaikyti kvepavima ir zhandus pusti ir chia jau tipo stumimas, tai gal del shito velniu gauna nuo daktaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2009 07 20, 21:05)
Norejau klaust jau pamokymu,kaip ten stumti taisyklingai reikia, bet va viena panele pasake, kad kaip viduriams uzkietejus unsure.gif  biggrin.gif  bet ir baisybiu prisiskaiciau, idomu idomu, kaip man cia,UK, seksis gimdyt unsure.gif

galiu pasakyt kas man uk buvo didziausias sokas doh.gif atvaziavau su 6 cm ,tai zodziu klizmu jokiu cia ner ,gi naturalybe jie palaiko ..liepe ant stalo kakoti doh.gif doh.gif doh.gif aisku nuo skausmo buvau apkvaitusi gerokai ,jau neberupejo ka ir darau ..ale ,kad ''dariau'' tai faktas ,o prie galvos dar vyras stovejo...nu kazkas man nepriimtino ,...zo su smulkmenom nepasakosiu doh.gif
antras kartas jau ir gi ne uz kalnu .tai daba microlax klizmuciu prisipirkau ,pasimokiau ,antro karto tokio nebus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif patarciau ir tau zinok apsiprekinti .tik aisku jos lt tik pirkti yra ..o siaip visa kita naturalu ,nesciuju biblija tada isstudijavus buvau ,nu o daba ir sm paprotina smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 07 22, 03:16)
galiu pasakyt kas man uk buvo didziausias sokas doh.gif  atvaziavau su 6 cm ,tai zodziu klizmu jokiu cia ner ,gi naturalybe jie palaiko ..liepe ant stalo kakoti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  aisku nuo skausmo buvau apkvaitusi gerokai ,jau neberupejo ka ir  darau ..ale ,kad ''dariau'' tai faktas ,o prie galvos dar vyras stovejo...nu kazkas man nepriimtino ,...zo su smulkmenom nepasakosiu doh.gif
antras kartas jau ir gi ne uz kalnu .tai daba microlax klizmuciu prisipirkau ,pasimokiau ,antro karto tokio nebus  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif patarciau ir tau zinok apsiprekinti .tik aisku jos lt tik pirkti yra ..o siaip visa kita naturalu ,nesciuju biblija tada isstudijavus buvau ,nu o daba ir sm paprotina smile.gif

mirkrolax tik paskutini zharnyno etapa ishvalo smile.gif , o tu pasidaryk tiesiog virinto vandens 1200 ml klizmute kol saremiai kartojasi ne dazhniau nei 10 min tada tau visa zharnyna ishvalys.. ash taip dariau tai man labai shvarus gimdymas buvo... ir klyzmute daryti sreikia kniupschia, kad subegtu vandenukas ten kur jam skirta ir kuo toliau pasiektu...
Atsakyti
o kur ta 1200 ml klizmute daba rasti verysad.gif cia tikrai nebus....jauciu reiks kazkaip is karto keleta tu mano mazyciu susivaryt ..nzn net g.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 07 22, 14:52)
o kur ta 1200 ml klizmute daba rasti  verysad.gif  cia tikrai nebus....jauciu reiks kazkaip is karto keleta tu mano mazyciu susivaryt ..nzn net g.gif

nu negi vaistinese tu vadinamu "kriaushiu" nera? negi seniems zhmonems nedaro?? tai pirkis didzhiausia "kriaushe" kuri tik bus, ten talpa vistiek turi but nurodyta ir tada tiek kiek ju reikia pasidaryk.. o ish LT tau atsiust jau niekas nebespes???
P.S. chia man apie tas klizmutes akusere primoke, nes su ja del gimdymo tariausi. taip kad ne ish lempos susigalvojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuskusas: 22 liepos 2009 - 18:30
tik nesenai vyrs is lt gryzo doh.gif siaip prie progos nera ko prasyt daba ...reiks pasidometi gal cia kazka panasaus gausiu ,nors labai abejoju doh.gif aciu uz info kuskusas..ka tik radau nete ta klizam cia ale kaina tai nusisauk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu vo radau ebajuj tu klizmu roju ,zodziu kiek nori lotuliukas.gif net keista, kad yra ..aisku daugumos skirtos zadimam kazkokiem taip suprantu ,supratot kokiem ..reiks nusipirkti ..tik nepamirsti kad 1200 ml naudoti ..tik neisivaizduoju kaip ten kniupsciom reik blush2.gif
Atsakyti
švelnesnis būdas yra microlax... ne veltui tu klizmų jau daug kur atsisakyta . reikia mokėt teisingai padaryt nes bus daugiau žalos nei naudos. puikiai viską išvalo ir microlaxas .
Atsakyti
o kokia zala daro tos normalios klizmos?kaip imanoma blogai padaryt klizma g.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 07 22, 23:44)
o kokia zala daro tos normalios klizmos?kaip imanoma blogai padaryt klizma  g.gif

blogai įmanoma padaryt viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 07 22, 23:06)
švelnesnis būdas yra microlax... ne veltui tu klizmų jau daug kur atsisakyta . reikia mokėt teisingai padaryt nes bus daugiau žalos nei naudos. puikiai viską išvalo ir microlaxas .

Tai kaip teisingai daryt? smile.gif
Atsakyti