QUOTE(Natuke @ 2010 06 16, 17:10)
Dar po antro gimdymo labai nustebau, kai manęs normaliai neperrengė (prieš tai gimdžiau Jokubo, tai ten su dušu tiesiai ant stalo apsiplovė, uždėjo paketą ir apatinius, o VGN tiesiog davė kažkokia nieko nesugeriančią palą ir paguldė ant lovos, kur buvo paklotą tokia minkšta vienkartinė paklodė. Visą naktį gulėjau neapsirengus savo kraujose

ir dar negalėjau užmigti, nes ką tik pagimdžiau, o leliuko nebuvo. Prie to prieidavo akušerė, ir vis lėpdavo (vidury nakties) atistuoti, atsisėsti ant basono ir pasišlapinti. O man po gimdymo neejo to padaryti, nes nejaučiau kažkokių raumenų

. Tai pasakė, kad įstatys kateterį... išėjo ir nebegrįžo

. Iš ryto pati nušliaužiau iki WC ir dušo ir apsitvarkiau.
Galvojau, kad čia tik man taip padarė. Tačiau po dienos gavau palatos draugę, vidury nakties - ta pati istorija, ją paguldė praktiškai be apsaugos, krajujojančią į lovą, ir dar vaiką šalia
kurioj cia ligoninej sitaip? as kaune gimdziau tai man ir naktinius kitus po gimdymo dave ir palu.. o siaip reikia paketais pasirupint, juk visur rasoma,kad po gimdymo kraujuosi, nejau nezinojai ?

as ir paketu belenkiek visokiu dydziu pasiemiau, ir pampersu suaaugusiems ir paluciu vienkartiniu, visko.. kad tik nors kiek patogiau butu.. o tu gal nezinojai/nesidomejai, taip ir atsitiko.. ddel slapinimosi, tai gerai, kad tikrino, nes lb svarbu nusislapint..
QUOTE(milija99 @ 2010 06 16, 22:11)
O aš tikrai nesitikėjau tokio tarpvietės skausmo per stūmimą - atrodė, jog suplyšiu į skutelius..Kažkaip daugelis akcentuoja sąrėmių skausmus, o apie stūmimo teikiamus ,,malonumus" nelabai kalbama. Nežinau, gal man tik taip buvo, bet tą plėšimo jausmą atsiminsiu visą gyvenimą, ir tikrai man prieš jį nublanksta visi sąrėmių skausmai.
manau cia vienas is retesniu atveju.. daugeliui saremiai skausmingesni, man pvz stumimas lyginant su saremiu skausmu buvo baika..