QUOTE(wyshnia @ 2008 01 13, 21:43)
Siandien prabegom pabandziau nakti fotografuoti.
Komentaru laukiu is visu ir bet kokiu - ypac del kompozicijos
O dar turiu konkretu klausima
sillwio - kiek pamenu tavo ND nuotraukoje (issimta jau, tai negaliu pasitikslint) aplink zibintus jokiu atspindziu nebuvo, nors fotografavai tiesiai i juos. Ar cia koks paaiskinamas dalykas, ar mistika ir man vistiek taip nesigaus?
Keista

niekada iš niekur nuotraukų neišiminėju. Kažkas prasisuko.
Šitą turi omeny?
http://fotokudra.lt/...8&nav=aut&page=
Jų atsiradimas priklauso nuo objektyvo ir vadinama tai "
ghosting". Tai atspindžiai nuo vidinių objektyvo paviršių. Man matyt prie tam tikrų nustatymų ir objektyvo kampo su šviestuvais pavyko išvengti šio efekto. Visi objektyvai kažkiek atspindi.
Pataisyk kiek wb, kad geltona nebūtų. Automobilių šviesos išryškės, ypač raudonos.
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 01 13, 21:51)
Buciau labai dekinga, jei ir man kas nors permestu sillwio veido lyginimo "programele"....
Noriu buti jauna ir grazi
e-mail'ą parašyk.
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 13, 21:54)
Fokusą reik kiek įmanoma mažesnį daryt, o išlaikymas auto (diaframos prioritetas). Bent aš taip darau. Gal kas pataisys mane jei klystui?
Fokusą?
QUOTE(peppi @ 2008 01 13, 22:02)
is vakar vakaro prie seimo
o cia man ziauriai apmaudu, kad atsirado atspindziai kazkokie...
Paskutinė geriausia. Apie atspindžius ką tik rašiau. Gali juos užklonuot tokioj vietoj. wb šiltesnį palikčiau, nes labai šaltas.
Papildyta:
Žvėrie, grįžta e-mail'as atgal.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso