Įkraunama...
Įkraunama...

bijau skristi lėktuvu

Taip, pastaruoju metu ir as atrandu baimiu, nejauku skristi lektuvu, baisiai issigandau kai muziejuje teko leistis i sachta... kas cia man darosi:)))
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2012 08 22, 14:07)
Aš labiau bijau važiuoti automobiliu, kai vairuoja svetimas žmogus - nu va kažkokia baimė yra ax.gif, įsiremiu kojomis į grindis, lyg tai padėtų sustabdyti avrinėje situacijoje blush2.gif  biggrin.gif

avarijos metu luztu klubai , o ju gyjymas laaabai sudetingas ir dazniausiai ne visiskas, geriausia but kojas truputi sulenkus tada refleksiskai susilenktu susidurimo metu , jei luztu tai sevakaulis arba blauzdikaulis kurio gyjimas daug aprastesnis , tiap pat negalima vairuoti kad minant stabdi iki galo koja visiskai issitiestu , visada kojos ir rankos turi butu truputi sulenktos smile.gif ne i tema as cia , bet prie progos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2012 11 09, 21:33)
Na man yra taip kad į liftą manęs neįvarysi, į bet kokio aukščio pastatą lipu laiptais, tualete užstrigus jaučiu paniką, taip pat tas panikos priepuolis kyla jei esu suspausta minioj, tik tokiu atveju lengviau save nuraminu, nei mažoj patalpoj.

Bandžiau ieškoti internete, bet taip ir nesupratau, daug kur minima skrydžio baimė dėl klaustrofobijos, tačiau ar ji gali pasireikšti lėktuve, taip ir nesupratau, todėl ir klausiu, galbūt kažkas yra susidūręs, gal kas turi tą tikrą fobiją, ir ji jiems trukdo, ar netrukdo skraidyti  smile.gif
Papildyta:
Dėl kitų baimių nepergyvenu, nes jos lengviau valdomos, o va su fobija sunku kovoti smile.gif

As esu skridusi gyvenime vos viena karta ir pries tai baisiai bijojau doh.gif (visa nakti nemiegojau, toks stresas buvo, rodes apsivemsiu). Taip pat esu klaustrofobike. Is savo patirties galiu pasakyti, man kojos jau pradejo linkti tik iejus i lektuva, nes supratau, kad nera ta erdve tokia didele (kaip as isivaizdavau). Ir zmoniu dar nemaza. Zodziu is karto negera pasidare, buvo net noras kiles begti is lektuvo, kol galiu. Zodziu nesmagus jausmas apeme. Del visa ko patarciau tureti skrydzio metu ka nors is raminamuju, kad sumazintu itampa ir prireikus sau galetum suteikti skubia pagalba priepuoliui nuimti.

Bet cia tik mano patirtis, linkiu, kad tau to nebutu 4u.gif

Atsakyti
O man taip pat patinka skristi bigsmile.gif tas kilimo jausmas nuostabus, o visas vaizdas, kai kyli ir dideli zemes lopineliai mazeja...o paskui debesys...mhm...viska atperka, visas baimes ir nusileidimo sioki toki nemalonuma, bet nusileidimas suteikia vel kita jausma, kad viskas gerai baigesi biggrin.gif kazkada taip pat bijojau, bet kazkaip negalvoji apie tai ir tiesiog megaujiesi ta busena ir tuo vaizdu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos as irgi skridau Vilnius Maskvamarsrutu. Ojoj buvo baisu. Bet antra syki jau buvo paprasciau, tad visai dziaugiuosi, kad suskraidziau ta pirma karta, ir nors buvo daug baimiu, visu po truputi atsikratau.
Atsakyti
QUOTE(Spalvingoji @ 2015 06 03, 17:32)
Sveikos as irgi skridau Vilnius Maskvamarsrutu. Ojoj buvo baisu. Bet antra syki jau buvo paprasciau, tad visai dziaugiuosi, kad suskraidziau ta pirma karta, ir nors buvo daug baimiu, visu po truputi atsikratau.

Koks kvailas budas reklamuoti skrydzius pas putleri lotuliukas.gif

Nors jo, gali gi zmogu vaime kankint i ruskyna skrist tokiu politiniu momentu biggrin.gif
Atsakyti