Įkraunama...
Įkraunama...

Domino teatras Vilniuje - atsiliepimai, įspūdžiai

QUOTE(Astina - Asti @ 2009 11 01, 18:26)
gal galite patarti?
niekaip negaliu issirinkti i kuria spektakli eiti ir drauga nusivesti 4u.gif
ar "striptizo ereliai" ar dabar sekantis po striptizo pasirodes spektaklis "radijo ereliai"?
Gl kas buvote abiejuose, kuri labaiu verta pasiziureti? kuris juokingesnis?

Kaip kažkieno draugas:), pasakysiu - vyrams ten nei labai juokinga, nei įdomu.

Mano asmenine nuomone - tai kičas + po meno priedanga parduodamas vyrų striptizas (kaip žinia, populiari prekė šiais laikais). Panašiai kaip ir urvinių serija (tik kad joje berods dar nenusirenginėjama). Gaila, bet panašu, kad kol visos šalies moterys nepamatys visų šių serijų spektaklių visose konkuruojančiose versijose (ir nenustos nešusios šlamančius), tol tokia chaltūra bus tiražuojama.

Beje, mačiau tą garsiosios britų trupės filmą, nuo kurio šis spektaklis ir nukopijuotas („The Full Monty“). Jis anaiptol ne juokingas, o liūdnokas.
Atsakyti
prisijungiu prie daugelio nuomonių, kad Domino teatro spektakliai- daugiau graudūs, nei juokingi. NA aišku, reikia matyt ir tokio šlamšto. Pigūs juokeliai, geri aktoriai- ir salė pilnut pilnutėlė.
Buvau radijo ereliuose- išvis kažkoks košmaras. kažkosk neišbaigtas spektaklis su pigiais triukais. O tęsinys su Striptizo ereliais- tai sąsaja tik ta, kad atoriai tie patys. daugiau nemačiau nieko bendro.
VA tik apie spektaklį Bučiuoju Oskarai girdėjau, kad vertas dėmesio. Gal dar ir suirizikuosiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Nu, nežinau. Buvome Striptizo ereliuose su vyru. Mums labai patiko. Lengva, paprasta, juokinga iki ašarų. Kas su gyvenimiška patirtimi ateina, randa ten ir gyvenimiškų tiesų, ne vien paprastą nusirenginėjimą.
Šiandien bandysime su draugėm Vilnius-Dakaras. Tikiuosi gero vakaro tongue.gif
Atsakyti
Seniai seniai planavau nueiti, bet kažkaip užsimiršo, tai keliausiu matyt dabar biggrin.gif
"Bučiuoju, Oskaras", 28 dieną smile.gif tikiuosi nenusivilsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 10 spalio 2010 - 19:49
Na mano pirmas bandymas į Vilnius - Dakaras 26 d., nemanau, kad nusivilsiu. O apie Striptizo erelius girdėjau tik gerus atsiliepimus thumbup.gif
Atsakyti
O kokia situacija su bilietais? Noriu į spektaklį ketvirtadienį, bet bilietų neturiu, ar šiandien-ryt dar gausiu? g.gif
Atsakyti
Na, bilietus visgi rezervavau. Įvedžiau laisvalaikio kortelės numerį, pritaikė nuolaidą. Parašyta, kad kortelę turėti einant į renginį, nes kitaip gali neįleisti.. Ar tiesa? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 25 spalio 2010 - 19:43
buvau striptizo ereliuose man patiko thumbup.gif o va nuodemiu miestas, visai nevertas sumoketu pinigu doh.gif domino teatras man kaip ir keistuoliu patinka tuom, kad nereikia isijausti i vaidmenis, pergyventi, gali po sunkios darbo dienos ziuret lengva vaidinima ir tiek. tiesiog ateini atsipalaiduot, o ne idemiai ziuret, analizuot ir t.t. zinoma kam ko reikia, tas ten ir eina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2010 10 26, 14:16)
buvau striptizo ereliuose man patiko  thumbup.gif

Noriu ir į šį, planuoju kitą mėnesį eiti bigsmile.gif
Atsakyti
Vakarykštis "Bučiuoju, Oskaras" labai patiko. Tema graudi, rimtai, bet viskas perteikta taip gražiai, su viltimi. Ir juokiausi, ir verkiau, išėjau kupina emocijų. Tikrai rekomenduoju visoms smile.gif kažkas ar šioje temoje, ar kitur sakė, kad nepatiko, man keista, nes visa salė plojo atsistojusi ilgiausiai wub.gif

Papildyta:
QUOTE(kliūdžiau @ 2009 03 30, 12:30)
Bučiuoju, Oskaras -  slogi tema, bet labai lengvai pateikta. Mano manymu, į šį spektaklį labiau tiktų eiti paaugliams.

Dėl paauglių abejoju smile.gif ir salėje pažiūrėjus labai jaunų veidų (iki 20 metų) nesimatė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kliukse @ 2008 01 11, 11:13)
Gal kas lankėtės? Reikėtų atsiliepimų - informacijos apie šį teatrą (įsikūręs šalia Coca Cola plaza Savanorių pr. Vilniuje), nes pagal info internete panašu, kad tai tik patalpos, o ne kolektyvas  g.gif  Labiausia domina spektaklis "Arabiška naktis" - gal kas matėt ir galit pasidalinti įspūdžiais?

Galiu pasakyti, kad teatro patalpos visai modernios, tačiau spektakliai- komerciški (mano nuomone). Vienu momentu atrodė, kad žiūrime amerikietišką komediją gyvai. Menine prasme, tikrai didesnio dėmesio verti kad ir Jaunimo teatro spektakliai. Aš žiūrėjau tą labai išreklamuotą komediją "Šeimyninis įvykis". Net ir po šio spektaklio nusprendžiau, kad daugiau čia lankytis neverta.
Atsakyti
QUOTE(paprica @ 2010 11 01, 20:48)
Galiu pasakyti, kad teatro patalpos visai modernios, tačiau spektakliai- komerciški (mano nuomone). Vienu momentu atrodė, kad žiūrime amerikietišką komediją gyvai. Menine prasme, tikrai didesnio dėmesio verti kad ir Jaunimo teatro spektakliai. Aš žiūrėjau tą labai išreklamuotą komediją "Šeimyninis įvykis". Net ir po šio spektaklio nusprendžiau, kad daugiau čia lankytis neverta.

O kokius dar žiūrėjot?
Atsakyti