Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

[quote=masiania,2008 04 07, 13:02]
Mano lele blush2.gif
user posted image

O jau kokia lėlytė wub.gif clap.gif Labai labai graži lėlytė ir jos suknytė bigsmile.gif Kiek panaši į mano buvusią bendrakursę ax.gif Tik jos drabužiai kiek ryškesni būna. Bet veidukas ir pakelti plaukai thumbup.gif
Papildyta:
Dar dėl lėlytės mimikos kilo tokia mintis. Labai gražus veidukas ir atrodo, kad štai žavi mergytė žaislinį triušiuką užantėj paspaudus, bet dar vieno žaisliuko labai labai nori biggrin.gif Taip jau žiūri mielom susižavėjusiom kažkuo akim wub.gif Na labai graži bigsmile.gif Šaunuolė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 07 balandžio 2008 - 16:53
Cia visos auksarankes thumbup.gif
Taip ir toliau mirksiukas.gif
Gal ir as kada idesiu kanors pasigirti blush2.gif
Atsakyti
[quote=jurvite,2008 04 07, 18:52]
[quote=masiania,2008 04 07, 13:02]
Mano lele blush2.gif

O jau kokia lėlytė wub.gif clap.gif Labai labai graži lėlytė ir jos suknytė bigsmile.gif Kiek panaši į mano buvusią bendrakursę ax.gif Tik jos drabužiai kiek ryškesni būna. Bet veidukas ir pakelti plaukai thumbup.gif
Papildyta:
Dar dėl lėlytės mimikos kilo tokia mintis. Labai gražus veidukas ir atrodo, kad štai žavi mergytė žaislinį triušiuką užantėj paspaudus, bet dar vieno žaisliuko labai labai nori biggrin.gif Taip jau žiūri mielom susižavėjusiom kažkuo akim wub.gif Na labai graži bigsmile.gif Šaunuolė
[/quote]
Aciu uz toki silta komentara wink.gif
Del antro zaisliuko, tai reikia pagalvoti g.gif zaisliuku per daug nebuna wink.gif
Atsakyti
jetau doh.gif geriau būčiau nežiūrėjus šios temos swoon.gif tuoj sprogsiu iš pavydo mega_shok.gif
kokios jūs šaunuolės thumbup.gif tiek gražių darbelių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2008 04 07, 12:02)
Labai idomiai ir siltai atrodo tavo atvirukas wink.gif  thumbup.gif  ranku darbo popierius? Taip?
Mano lele  blush2.gif
user posted image

daugiau cia http://www.flickr.co...57600227573434/

Super lele,labai tikroviska thumbup.gif
Atsakyti
Kagi ir aš pasigirsiu biggrin.gif - šiais darbeliais pati labaui džiaugiuosi - provanciškam stiliui visada jaučiau ir jausiu silpnybę biggrin.gif

Rinkinukas krikštynoms
user posted image

Mano pats pirmasis foto albumas - vartomas
user posted image

Krikštynų dėžutė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 09 balandžio 2008 - 17:27
irmulia
Labai grazu,ir as tokiu noreciu blush2.gif
Atsakyti
irmulia nuostabūs darbeliai wub.gif