Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Irmulia,labai grazu !!!!
Atsakyti
Ačiū merginos aciuks.gif, prie šios dėžutės iš ties nemažai laiko praleidau biggrin.gif
Atsakyti
Irmulia - labai graži dėželė.

mama_gulbe - thumbup.gif
Atsakyti
Uups - labai originali idėja, pažiūrėjus į nuotrauką taip ir užsinori torto 4u.gif
Ašarėlės ir blansytės veltinukai - fantastika, tokių grožybių prisižiūrėjus ir pati panorau išmokti velti thumbup.gif
Mamos_gulbės paveikslas ir irmulios dėžutė - thumbup.gif

Paplepėjimuose buvo tema apie ilguosius savaitgalius. Buvo nemažai nuomonių, kad jie nereikalingi, atseit, nėra ką veikti, kai tiek laisvų dienų. Bet rankdarbių skyrely ilgųjų savaitgalių pliusai kaip ant delno matyt mirksiukas.gif šaunuoliukės visos
Atsakyti
Vienas iš paskutinių darbų
user posted image
Atsakyti
Pasirodysiu su dar viena pakabėle:

user posted image
Pakaba "Gėlės juodam vandelyje" (<-- daugiau informacijos rasite paspaudę ant nuorodos)
Atsakyti
Justss22, nu super. thumbup.gif thumbup.gif . Tikrai labai gražu.......Kaip ir visi darbai tavo.........
Atsakyti
justess22, tavi, irmulia - nuostabūs darbai thumbup.gif wub.gif clap_1.gif Tokie skoningi, subtilūs, išbaigti!!!

O aš giriuosi savo nauju vilnoniu angelu, tiksliau-Geltonplauke angelėle

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 05 06, 15:58)

wub.gif Nebūtum parašius, kad jis iš vilnos, tai pamanyčiau, jog lėles lipdyt pradėjai mirksiukas.gif Labai angeliškas wub.gif
Atsakyti

Na ir grozis... wub.gif
Atsakyti
Angelas pasakiskas. Ir kaip toki padaryti unsure.gif
Aplamai mergaites tokios super idejos jums kyla ir toookie nuostabus darbai wub.gif
Atsakyti
super darbeliai thumbup.gif thumbup.gif

angeliukas bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti