Merginos ar esat susidūruios su tokiu cirku: vonia be ventiliacinės angos
?

QUOTE(Bomba @ 2008 01 27, 23:10)
Aišku ačiū

QUOTE(paukstele @ 2008 01 28, 12:50)
A kaip taip gali but? nebent kaip pas mus, viena ventiliacine anga ir vonioj ir tualete, bet mes juos atskiriam sienele, taigi reikes deti sakotuva ir vesti iki vonios, kad gerai istrauktu garus

QUOTE(lota @ 2008 01 28, 11:55)
Bet ir su paprastu maisytuvu po to kai atbega karstasis ir nusistatai toliau bega vienodas
Kame čia privalumas? Nebent jei labai karsta vandeni sistemoj laikot, tada gal ir yra pavojus apsiplikyti, bet normaliom salygom nauda minimali man regis 

Na matyt tau neteko susidurt paprasciausiai

Nezinau kiek vaizdziai nupasakosiu bet situacija daugmaz tokia;
tu maudais vonioj arba maudai vaikiuka, kazkas kitas sedi WC po ko kaip sakant nuleidzia vandeni

del vandens karsio sistemoj negaliu atsakyt, nes nzn kokia ten daugiabuciuose sistem (senos statybos namu) ir koki vandeni sistemoj laiko

Man rods kai buna momentinis sildymas tai termostatas irgi turetu but issigelbejimas.....
As nenoriu nieko ikalbeti pirkti tik termostatinius maisytuvus, tiesiog kai persikraustem i nama duse dejom termostatini, pasinaudojus juo metus laiko klausimu neklilo koki maisytuva det i vonia

QUOTE(paukstele @ 2008 01 28, 12:50)
Dar ir taip būna???

Gal ir nelabai į temą,bet paklausiu.Gal kas jungėsi nesenai vandens šildytuvą(boilerį),kiek kainavo pajungimas
Nusipirkom kombinuotą tai jungsim prie centralinio tai reik santechniko,kelių santechnikų nepriprašėm vien dėl boilerio pajungimo
Gal kas turi kokį kontaktą santechniko Kaune?

QUOTE(Nerutė @ 2008 01 28, 12:24)
Na matyt tau neteko susidurt paprasciausiai 
tu maudais vonioj arba maudai vaikiuka, kazkas kitas sedi WC po ko kaip sakant nuleidzia vandeni
Arba paleidzia vandeni kitoj kriauklej nesvarbu koki salta silta karsta , tad persiskircius srautams, vietoj nustatyto pvz 37 laipsniu temperaturos vandens staiga gauni pliupsni vos ne verdancio
arba salto priklausomai nuo to kas kur ka atsuko
nu man tai klaikiai nepatikdavo tokie sposai, vat o su termostatu tokiu sposu nebuna
tad man jo privalumai dideli, o kiekvienas renkasi pgl save 
del vandens karsio sistemoj negaliu atsakyt, nes nzn kokia ten daugiabuciuose sistem (senos statybos namu) ir koki vandeni sistemoj laiko
Man rods kai buna momentinis sildymas tai termostatas irgi turetu but issigelbejimas.....
As nenoriu nieko ikalbeti pirkti tik termostatinius maisytuvus, tiesiog kai persikraustem i nama duse dejom termostatini, pasinaudojus juo metus laiko klausimu neklilo koki maisytuva det i vonia
Kriauklese pas mus irgi paprasti ir ne termostatiniai maisytuvai, turbut i kriaukles termostatiniu ir nebuna, bet rankos daugiau atsparios karsio/ salcio permainoms 

As irgi nieko nenoriu atkalbėti nuo termostatinių maišytuvų, tiesiog norėjau pastebėti, kad kartais jie visai nereikalingi. Gal čia priklauso nuo sistemos įrengimo būdo, bet aš tikrai nesu susidūrusi su tokiais sposais. Nei bute kur gyvenom, nei name nepastebejau kad jokiu temperaturos pokyčių priklausomai nuo kitur paleisto vandens. Gal tiesiog prieš perkant tą brangų maišytuvą reikėtų pasiteirauti santechnikų kaip sistema įrengta ir ar tokios situacijos įmanomos, nes mano atveju tikrai butų buvę pinigai į balą su tuo termostatu

QUOTE(lota @ 2008 01 28, 14:54)
As irgi nieko nenoriu atkalbėti nuo termostatinių maišytuvų, tiesiog norėjau pastebėti, kad kartais jie visai nereikalingi. Gal čia priklauso nuo sistemos įrengimo būdo, bet aš tikrai nesu susidūrusi su tokiais sposais. Nei bute kur gyvenom, nei name nepastebejau kad jokiu temperaturos pokyčių priklausomai nuo kitur paleisto vandens. Gal tiesiog prieš perkant tą brangų maišytuvą reikėtų pasiteirauti santechnikų kaip sistema įrengta ir ar tokios situacijos įmanomos, nes mano atveju tikrai butų buvę pinigai į balą su tuo termostatu 

Man vienas iš termostato pliusų yra tas, kad vaikas vienas atsisukęs vandenį tikrai neapsiplikys rankų

QUOTE(lota @ 2008 01 28, 15:54)

tada Tau tikrai pasiseke ir suprantu kodel Tau neaisku kuo as cia tuo termostatu taip dziaugiuos

Del kainos tai ir ne termostatiniu maisytuvu vaje vaje uz kokia kaina gali rasti, bet gali rast ir nebrangiu termostatiniu ania Akviliuk?

gal patiks ..,pagelbės..

Papildyta:

Papildyta:

Ta žalsva koookia graži

QUOTE(ilja @ 2008 01 28, 15:34)
Juk iš boilerio gali bėgti laaaaaabai karštas vanduo, jei vaikas atsuks "iki galo" karštą vandenį 

mhm.. su baime kaskart klausau kai vaikas atsisuka vandenį... paliekam visas ant šilto.. bet nežinia kas gali šaut

QUOTE(Nerutė @ 2008 01 28, 16:11)
aš jau kelis kartus nusiplikiau

tikrai taip