Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(uogute @ 2008 03 10, 19:08)
nu su imageshack tai viskas aisku, bet kodie neleidzia ikelt kad cia foto matytusi?  g.gif 

Na va
user posted image

panasu i ligonine
Atsakyti
QUOTE(bliadinas @ 2008 03 10, 17:44)
panasu i ligonine

mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 10 kovo 2008 - 19:23
QUOTE(bliadinas @ 2008 03 10, 18:44)
panasu i ligonine

Bet žinai, geriau jau panašu į ligoninę nei į cirką. Balta spalva visada bus gerai, o va kitas gali derinti tik tie, kurie tikrai sugeba.
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 03 10, 20:26)
Bet žinai, geriau jau panašu į ligoninę nei į cirką. Balta spalva visada bus gerai, o va kitas gali derinti tik tie, kurie tikrai sugeba.

Balta visada galima pagyvinti spalvotomis detalemis: ranksluosciais, muiliuku deklais, juros drusku rutuleliais, kilimeliais. O labai ryskios vonios kartais gali net erzinti ax.gif Asmeniskai manes neerzina ryski sienu spalva, taciau tokiu zmoniu tikrai yra.
Atsakyti
O aš svajoju apie geltoną arba oranžinę vonią, tokią ryyyyškiai geltoną ar oranžinę biggrin.gif Gaila, kad neradau dar svajonių vonios paveikslėlio, visur blankios kažkokios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 03 11, 15:01)
O aš svajoju apie geltoną arba oranžinę vonią, tokią ryyyyškiai geltoną ar oranžinę biggrin.gif Gaila, kad neradau dar svajonių vonios paveikslėlio, visur blankios kažkokios unsure.gif

Maciau HAnsa plyteliu turguje isparduoda oranzines plyteles Villeroy & Boch. jeigu kas megsta tokias spalvas tikrai gerai atrodo, o musu meistras sake, kad V&B plyteliu kokybe yra tiesiog pasakiska - tikra vokieciu precizija.
O dar maciau Murestoje ant stendo tokias cekiskas - sodri oranzine spalva ir zydra. Gamintojas www.rako.cz, tik kazkaip puslapyje dabar ant greicio nerandu, nes neprisimenu kolekcijos pavadinimo. Bet atrode tikrai ispudingai, tik as nenoriu tokio ryzkumo pas save, man atrodo, kad greitai prades mane nervinti.
Cia viena atknisau, bet cia ne is tos kolekcijos kur maciau.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 03 06, 10:05)
Susiprojektavom vonia, sudejo plytepes, tada uzsisakem "Graveroj", kad ispjautu norimu parametru veidrodi  ax.gif

Gal kam juokingai paklausiu, bet kaip veidrodis klijuojamas: ar at plytelių, ar įleidžiamas vietoj jų, gilyn? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2008 03 11, 16:58)
Gal kam juokingai paklausiu, bet kaip veidrodis klijuojamas: ar at plytelių, ar įleidžiamas vietoj jų, gilyn? blush2.gif

AS kai nuomavau buta tai buvo ilestas i plyteles, tik reikia kazkaip graziai uzbaigti, nes pas mane tai pobaisiai buvo. O ant plyteliu tai gal galima tik pakabinti, kam klijuoti g.gif. Bet cia tik mano pamastymas, gal kas ir klijuoja.

dar oranzine
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2008 03 11, 15:58)

mes tai ileidinejam vietoj plyteliu smile.gif

Atsakyti
As kabinsiu ireminta kaip paveiksla veidrodi ax.gif Jei klijuociau, tai tik ne ant plyteliu virsaus, o tiesiai ant sienos. Dar po to galima tom siaurutem plytelem graziai apklijuoti aplink, apreminti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2008 03 11, 15:58)

Mes ileidom vietoj plyteliu, o sonus - kad atrodytu, kaip remelis- apklijavom dekoriukais. Pries kelis puslapius buvau idejusi pora fotkiu g.gif
O cia musu mazoji oranzine vonyte blush2.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 11, 16:22)
As kabinsiu ireminta kaip paveiksla veidrodi  ax.gif  Jei klijuociau, tai tik ne ant plyteliu virsaus, o tiesiai ant sienos. Dar po to galima tom siaurutem plytelem graziai apklijuoti aplink, apreminti.  4u.gif

Mes irgi ketiname kabinti a la įrėmintą veidrodį vonioj, bet norisi medinių rėmų. Vienoj rėmų parduotuvėj konsultantė sakė, kad jie tokių į vonią negamina, o paprastų nerekomenduoja dėl drėgmės. Gal žinote kokį sprendimą?
Atsakyti