Issirinkome plyteles visam namui - sudejau fotkes i dienorasti. Laukiu nuomoniu. II aukstui apsisprendeme del Afrikietisku plyteliu.
QUOTE(Lilajar @ 2008 03 13, 22:05)
Issirinkome plyteles visam namui - sudejau fotkes i dienorasti. Laukiu nuomoniu. II aukstui apsisprendeme del Afrikietisku plyteliu.
Jau man tos zebrines ir su leopardo rastuku kaip grazu

Papildyta:
Beje, issnipinejau viska, nes labai aktualu...

O kur tuos dienorascius rast?

QUOTE(krisste.by @ 2008 03 14, 12:00)
Po Lilajar parasu yra nuoroda

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 14, 13:06)
nu ne visi diena mato

pasmirinejau, tai taip viskas faina surasyta su vaizdine medziaga. Super

Aciuks,
ko del reklamos nepadarysi. Tik dar nesugalvojau ka galiu reklamuoti
. Dar planuoju sudeti kokius galutinius santechnikos prietaisus uzsakeme, nes tie kur buvo ne visi aktualus. Kai kuriu atsisakiau del kainos, o kai kur patobulinau savo pasirinkima.
Dedu as ta vaizdine medziaga, bet neseniai viename forume paskaiciau, kad skaityti gali bet kas, o pasekmes skirtingos gali buti. Vienus apvoge, tai moteriske visas fotkes is interneto iseme.

Dedu as ta vaizdine medziaga, bet neseniai viename forume paskaiciau, kad skaityti gali bet kas, o pasekmes skirtingos gali buti. Vienus apvoge, tai moteriske visas fotkes is interneto iseme.
QUOTE(Lilajar @ 2008 03 14, 13:50)
nu geras

Gal ka girdejot apie Kaldeway vonias(lyg taip rasosi)?
o aš planavau jungti vonią su tualetu...
, bet vakar atėjo meistras ir pasakė, kad nieko nebus
, mat toje sienelėje eina namo vamzdynas. Et, š... Teks kažkaip viską sutalpint į vonią (skalbimo mašiną, kriauklę, nes vonia l. maža). Va, pasiguodžiau...

QUOTE(auksegi @ 2008 03 14, 12:54)
o aš planavau jungti vonią su tualetu...
, bet vakar atėjo meistras ir pasakė, kad nieko nebus
, mat toje sienelėje eina namo vamzdynas. Et, š... Teks kažkaip viską sutalpint į vonią (skalbimo mašiną, kriauklę, nes vonia l. maža). Va, pasiguodžiau... 

O visoje sieneleje vamzdynas? mes taip dareme bute - tai isgriovem tik dali sienos, o kur vamzdynas palikome. Gavosi gera nisa skalbiankai

QUOTE(krisste.by @ 2008 03 14, 12:53)
nu geras
apvoge
net nepagalvojau

Rasosi Kaldewei

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 14, 04:52)
Rasosi Kaldewei
Sitos vonios vienos is geriausiu vokisku voniu. Bent jau as tokia info esu girdejusi. As tai irgi tik sitos vonios ieskojau, kadangi norejau plienines.

Ivedat i google: kaldewei ir ieskot nu. O kuom jos tokios geros? Ir kaina turbut gera

QUOTE(Rytine kava @ 2008 03 18, 14:38)
Ivedat i google: kaldewei ir ieskot nu. O kuom jos tokios geros? Ir kaina turbut gera 

Labai nesigilinau kuo ten jos tokios geros