Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

Issirinkome plyteles visam namui - sudejau fotkes i dienorasti. Laukiu nuomoniu. II aukstui apsisprendeme del Afrikietisku plyteliu.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 03 13, 22:05)
Issirinkome plyteles visam namui - sudejau fotkes i dienorasti. Laukiu nuomoniu. II  aukstui apsisprendeme del Afrikietisku plyteliu.

Jau man tos zebrines ir su leopardo rastuku kaip grazu wub.gif
Papildyta:
Beje, issnipinejau viska, nes labai aktualu... blush2.gif
Atsakyti
O kur tuos dienorascius rast? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 03 14, 12:00)
O kur tuos dienorascius rast? blush2.gif

Po Lilajar parasu yra nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 14, 13:06)
Po Lilajar parasu yra nuoroda mirksiukas.gif

nu ne visi diena mato blush2.gif

pasmirinejau, tai taip viskas faina surasyta su vaizdine medziaga. Super thumbup.gif
Atsakyti
Aciuks, blush2.gif ko del reklamos nepadarysi. Tik dar nesugalvojau ka galiu reklamuoti mirksiukas.gif. Dar planuoju sudeti kokius galutinius santechnikos prietaisus uzsakeme, nes tie kur buvo ne visi aktualus. Kai kuriu atsisakiau del kainos, o kai kur patobulinau savo pasirinkima.
Dedu as ta vaizdine medziaga, bet neseniai viename forume paskaiciau, kad skaityti gali bet kas, o pasekmes skirtingos gali buti. Vienus apvoge, tai moteriske visas fotkes is interneto iseme.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 03 14, 13:50)
Dedu as ta vaizdine medziaga, bet neseniai viename forume paskaiciau, kad skaityti gali bet kas, o pasekmes skirtingos gali buti. Vienus apvoge, tai moteriske visas fotkes is interneto iseme.

nu geras doh.gif apvoge doh.gif net nepagalvojau g.gif

Gal ka girdejot apie Kaldeway vonias(lyg taip rasosi)?
Atsakyti
o aš planavau jungti vonią su tualetu... schmoll.gif , bet vakar atėjo meistras ir pasakė, kad nieko nebus cray.gif , mat toje sienelėje eina namo vamzdynas. Et, š... Teks kažkaip viską sutalpint į vonią (skalbimo mašiną, kriauklę, nes vonia l. maža). Va, pasiguodžiau... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksegi @ 2008 03 14, 12:54)
o aš planavau jungti vonią su tualetu...  schmoll.gif  , bet vakar atėjo meistras ir pasakė, kad nieko nebus  cray.gif , mat toje sienelėje eina namo vamzdynas. Et, š...  Teks kažkaip viską sutalpint į vonią (skalbimo mašiną, kriauklę, nes vonia l. maža). Va, pasiguodžiau...  bigsmile.gif

O visoje sieneleje vamzdynas? mes taip dareme bute - tai isgriovem tik dali sienos, o kur vamzdynas palikome. Gavosi gera nisa skalbiankai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 03 14, 12:53)
nu geras doh.gif apvoge doh.gif net nepagalvojau g.gif

Gal ka girdejot apie Kaldeway vonias(lyg taip rasosi)?

Rasosi Kaldewei mirksiukas.gif Sitos vonios vienos is geriausiu vokisku voniu. Bent jau as tokia info esu girdejusi. As tai irgi tik sitos vonios ieskojau, kadangi norejau plienines.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 14, 04:52)
Rasosi Kaldewei mirksiukas.gif  Sitos vonios vienos is geriausiu vokisku voniu. Bent jau as tokia info esu girdejusi. As tai irgi tik sitos vonios ieskojau, kadangi norejau plienines.

Ivedat i google: kaldewei ir ieskot nu. O kuom jos tokios geros? Ir kaina turbut gera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2008 03 18, 14:38)
Ivedat i google: kaldewei ir ieskot nu. O kuom jos tokios geros? Ir kaina turbut gera  lotuliukas.gif

Labai nesigilinau kuo ten jos tokios geros rolleyes.gif O kainos tai tikrai normalios. Priklauso nuo plieno storio. Gali ir uz 300 nusipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti