Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(MAMICY @ 2008 04 07, 10:56)
o tai jei ner betono?  g.gif

Man atrodo kad tie rėmai ir skirti montuoti prie lengvų konstrukcijų sienų, o jei yra tarkim mūro siena tai būna ir kitokių rėmų, pigesnių. Dabar nelabai turiu laiko, bet jei reikia paieškosiu, kažkur internete buvau radusi visokių rėmų.
Papildyta:
QUOTE(Jomato @ 2008 04 07, 11:04)
Pas mus vonia 8 kv.m. Bėda ta, kad už durų daugiau niekas netelpa, nebent kokia kabykla ar gyvatukas. Taigi tas plotukas išsimeta.

Žiūriu pas jus sienelė klozetui ir bide yra 1,45. Pas mane lieka tik 1,23 m  g.gif Vis dar svarstau, ar grūst ten bide, ar palikt laisvesnę erdvę aplink klozetą.

Dar norėjau paklaust dėl dviejų kriauklių vonios kambaryje. Ar dar kas nors dedasi? Su vyru planuojam dėti dvi, kiti labai kritikuoja šį mūsų sprendimą  unsure.gif

Mūsų vonioje irgi nelabai telpa už durų kas nors, tai ten ir numatėm gyvatuką smile.gif
O beje pats vonios kambarys gavosi 8,5m2. Kiek daug panašumų smile.gif
Man atrodo kad yra besidarančių su 2 kriauklėm. Man patinka pas Lilajar sprendimas, tokia kaip ir viena kriauklė bet dviguba (pažiūrėk pas ją dienoraštį). Pas mane dabar bendradarbė ieško kas jai galėtų vonioj įrengti dar vieną kriauklę, nes eilutė susidaro iš ryto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 04 07, 08:56)

na as gal labai sukonkretinau, bet turejau omeny, kad ne plokstine siena, ta prasme vieni namai juk muriniai, kiti blokiniai ir pan.
Vat apie pacius remus ir ju ivairove kaip rase Vikadi tikrai negaliu pakomentuot
Papildyta:
beje del dvieju kriaukliu tai manau reiketu rimtai apsvarstyti ar jos tikrai bus reikalingos
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 07, 10:54)
na as gal labai sukonkretinau, bet turejau omeny, kad ne plokstine siena, ta prasme vieni namai juk muriniai, kiti blokiniai ir pan.
Vat apie pacius remus ir ju ivairove kaip rase Vikadi tikrai negaliu pakomentuot
Papildyta:
beje del dvieju kriaukliu tai manau reiketu rimtai apsvarstyti ar jos tikrai bus reikalingos

pas mus abiejose voniose klozetas zada kabeti ant gipsines sienos g.gif
meistrai sake "no problem". tai dabar vat ir neramu pasidare...
Atsakyti
Pas mus vonia 8 kv.m. Bėda ta, kad už durų daugiau niekas netelpa, nebent kokia kabykla ar gyvatukas. Taigi tas plotukas išsimeta.

Žiūriu pas jus sienelė klozetui ir bide yra 1,45. Pas mane lieka tik 1,23 m  g.gif Vis dar svarstau, ar grūst ten bide, ar palikt laisvesnę erdvę aplink klozetą.

Dar norėjau paklaust dėl dviejų kriauklių vonios kambaryje. Ar dar kas nors dedasi? Su vyru planuojam dėti dvi, kiti labai kritikuoja šį mūsų sprendimą  unsure.gif

Ermitaze prie santechnikos skyriaus yra rekomenduojamu atstumu lentele, tai klozetui minimum 80cm, o bide 100cm. musu super mazam tulike, kur tikrai laaabai nepatogu yra 70cm.
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 07, 08:58)
visi atlaike, atlaiko ir atlaikys. juk prie sienos tvirtinamas speciali konstrukcija ir tik po dedamos plokstes, klijuojamos plyteles...paprastai tokie klozetai atlaiko iki 200-300 kg smile.gif

niu tikiuosk ad visks bus ok 4u.gif

QUOTE(kruopa31 @ 2008 04 07, 09:44)
Sveikiju tave is visos sirdies su trecio sunelio gimimu. sorry, kad off topic, bet nezinau kurioj temoj tu dar daugiau tupi.
Aukit sveikuciai  4u.gif

aciuks.gif

QUOTE(Martini @ 2008 04 07, 09:55)
1.rėmas, gipskartonis, plytelės ir tada kabinamas unitazas

mes darom taip 4u.gif

QUOTE(ginava @ 2008 04 07, 10:41)
Ziema buvo akcija, tai ir nusipirkom pigiau, o kitus klozetus pirkom Ido Seven D, kai sudes paciai bus idomu palyginti skirtumus ir privalumus smile.gif

ania ? mes ir ziema pirkom? po kiek jei nepaslaptis pirkote ir kur? blush2.gif aisku tai jau nieko nepakesi bet vis tiek cekava blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 07 balandžio 2008 - 11:28
QUOTE(Martini @ 2008 04 07, 08:55)
geriau papasakokit, kaip kabinat tuo unitazus:
1.rėmas, gipskartonis, plytelės ir tada kabinamas unitazas
ar
2.rėmas, unitazas, ir tada apdaila unsure.gif  g.gif

Sorry, už gal durną klausimą, bet pas draugus toj vietoj, kur remiasi unitazo apačia suskilinėjo plytelės, nes juk unitazas šiek tiek juda, o gipskartonio plokštė iš esmės yra minkšta ir nuo spaudimo deformuojasi...
Žodžiu, patarkit mirksiukas.gif

QUOTE(MAMICY @ 2008 04 07, 09:56)

nezhinau kaip daro kitur, bet pas mus ta rema ibetonavo i grindyse padaryta pakopa ir varzhtais priverzhe prie murines sienos , tada dejosi gipskartonis, dabar dedamos plyteles, glaistys ir tik tuomet kabins klozeta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuxas @ 2008 04 06, 00:47)
www.amonita.lt  mirksiukas.gif

aciuks.gif

QUOTE(Jomato @ 2008 04 07, 09:44)
Visgi, pasilikom prie pirmojo varianto. Atrodo  g.gif Pagrindinis argumentas buvo, kad mūsų manymu nelabai gerai vonia prie pat lango. Ir langas apsitaškys, ir nebebus laisvo priėjimo prie jo, ir prie spintelės. Galvojam apie Ravak Fresia /170x80/
user posted image

Labai gražią vonią išsirinkot bigsmile.gif Jei galėčiau dėti tokios formos, tai irgi ją imčiau.

Iriska, čia kaip suprasti tuos išmatavimus dėl klozeto ir bidė? blush2.gif Tokiam plote rekomenduojama dėti? Ta prasme, koks atstumas nuo bidė iki klozeto gali būti geriausias? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 07, 12:30)
aciuks.gif
Labai gražią vonią išsirinkot  bigsmile.gif  Jei galėčiau dėti tokios formos, tai irgi ją imčiau.

Iriska, čia kaip suprasti tuos išmatavimus dėl klozeto ir bidė?  blush2.gif  Tokiam plote rekomenduojama dėti? Ta prasme, koks atstumas nuo bidė iki klozeto gali būti geriausias?  4u.gif

cia klozetui t.b. palikta erdve 80cm. I tuos 80cm ieina ir pats klozetas.
Kad patogu butu naudotis ideale klozetui 80cm+bide 100cm. Kodel tiek nezinau.
Bet a la tokie patogumo standartai.

Ir pries ji berots 60cm turi buti.
Atsakyti

Mes desim dvi kriaukles. Taip turejau, kai gyvenau Briuselyje. Tai daznai su dukra vienu metu naudojomes. Anksciau planavau deti dviguba kriaukle, bet paskui pabijojau, kad man spalvos nuo Wc ir bide skirsis, tai viska paemiau is vienos firmos. Dabar turesime balda ir du dubenius ant jo.
O kiek jusu seimoje yra, kad kritikuoja toki sprendima? Jeigu tik plotas leidzia ideti dvi, tai as tik uz tai. Na nebent turesite 3 sanmazgus, o esate tik dviese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 04 07, 13:36)
Mes desim dvi kriaukles. Taip turejau, kai gyvenau Briuselyje. Tai daznai su dukra vienu metu naudojomes. Anksciau planavau deti dviguba kriaukle, bet paskui pabijojau, kad man spalvos nuo Wc ir bide skirsis, tai viska paemiau is vienos firmos. Dabar turesime balda ir du dubenius ant jo.
O kiek jusu seimoje yra, kad kritikuoja toki sprendima? Jeigu tik plotas leidzia ideti dvi, tai as tik uz tai. Na nebent turesite 3 sanmazgus, o esate tik dviese  mirksiukas.gif

Mes irgi galvojome apie dvigubą, bet neradom gražios. Tai tiks ir dvi atskiros šalia viena kitos thumbup.gif Mūsų šeimoje esam kolkas dviese, dažnai rytais kartu pusryčiaujam, kartu į darbą važiuojam, taigi kartu ir dantis valomės. O jei dar du tokie prisidės g.gif Turėsim dar kitą atskirą WC, bet ten bus tik klozetas ir kriauklė.

O kritikai argumentuoja, kad geriau pataupytume (mūsų finansai gana riboti verysad.gif ), nusiprausti ar dantis išsivalyti galima ir vonioje ar dušo kabinoje. Na jau ne doh.gif Galvoju, jau geriau bide atsisakysiu (dar ir dėl vietos trūkumo), bet kriauklės bus dvi tongue.gif
Atsakyti
Mes daromes dvi kriaukles vonioje. Kol kas nei karto nepasigailejau. Nes mane tiesiog erzina rytais, kai kas "lipa ant galvos" blush2.gif
Atsakyti
Del atstumu - paziurejau musu projekte, tai mums dizainere padare taip: nuo sienos iki wc vidurio 50 cm, nuo wc iki bidet vidurio - 70 cm, nuo bide vidurio iki vonios krasto 50 cm. Priekyje tai virs 1 metro.
Atsakyti