Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 10, 09:41)
Manau, kad is visu geriausias pirmas variantas  biggrin.gif

Labiausiai linkstame prie pirmojo varianto, tik ten spintelę su gyvatuku sukeisim vietomis, kad praėjimas laisvesnis būtų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vikadi @ 2008 04 10, 09:42)
Aš kažkada čia kai buvau įkėlus tai toks ir bus variantas.Kas dėl vonios tai linkstu taip pat prie Ravako tik Magnolijos arba Fresios varianto. O kokią jūs konkrečiau pasirinkote? Niekaip negaliu apsisprest, norėčiau vonios 1,60m ilgio bet kad jų pasirinkimas nekoks  verysad.gif . Esu nedidelė tai 1,7vonioje kojomis nepasiekiu galo,tai biški nervuoja.

Mes renkamės tarp RAVAK NERIDA 170x75
user posted image

ir RAVAK FRESIA 170x80
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 04 10, 07:57)
Sveikos  mirksiukas.gif

Aš vis dar eksperimentuoju su savo vonios kambariu, nors turbūt jau nusibodau  blush2.gif

Kadangi klozetas bus labai populiarus, bandžiau jį traukti arčiau įėjimo:

vienas variantas

Pas mane labai panaši vonia.Viskas lygiai taip pat išdėliota 4u.gif Tik kur pas tave langas pas mane gyvatukas kabo(tarp vonios ir dušo),o langiukas ant dešinės sienos 4u.gif WC gaunasi tik įėjus po dešine.Bet pas mus įėjimas gaunasi ,kad kai įeisi bus tiesiai prieš akis gyvatukas smile.gif

Norėjom į mažą patalpą sudėt ir dušą ir vonią.O vonią pasirinkom Ravak Praktik,kad vis mažiau vietos užimtų 4u.gif
Atsakyti
mes rinkomes stai sita ravak vonia, kadangi erdves daug tai rinkomes 1,85 dydzio vonia, esam nerealiai patenkinti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 04 10, 09:53)
ir RAVAK FRESIA 170x80
user posted image

mes turim sita ir esam labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu visos RAVAK fanės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 04 10, 09:05)

Mergaitės o kokių gamintojų vonias renkatės?

Musu vonia latviska Vispool Marea, siandien jau pastatys thumbup.gif tik meistrai atkalbejo deti panele, tai teks tartis su Celsiu, kad priimtu atgal doh.gif , o vietoj paneles klijuos mozaika
Atsakyti
QUOTE(ginava @ 2008 04 10, 11:49)
Musu vonia latviska Vispool Marea, siandien jau pastatys  thumbup.gif tik meistrai atkalbejo deti panele, tai teks tartis su Celsiu, kad priimtu atgal doh.gif , o vietoj paneles klijuos mozaika

Kodėl atkalbėjo?
Atsakyti
QUOTE(ginava @ 2008 04 10, 11:49)
Musu vonia latviska Vispool Marea, siandien jau pastatys  thumbup.gif tik meistrai atkalbejo deti panele, tai teks tartis su Celsiu, kad priimtu atgal doh.gif , o vietoj paneles klijuos mozaika

Aš irgi savo vizijose numačiusi vonia apklijuot plytelėm ir nedėt panelių, kai turėsi įmesk foto pasirodyti
Atsakyti
QUOTE(ginava @ 2008 04 10, 12:49)

Aš irgi apie mozaiką galvoju.. pasirodyk, kai bus baigti darbai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 04 10, 11:56)
Kodėl atkalbėjo?

Tiesiog argumentavo tuo, kad panele prisitvirtina nestabiliai, barkstelejus stipriau gali ir atsokti, o ir praktiskiau plyteles g.gif issigandom to atsokinejimo, pasiziurejom, kad ta pati kolekcija, musu pirktu plyteliu, turi siokia tokia mozaika tai ir papirkom 2m2 smile.gif
Kita savaitele bus uzbaigta, tuomet parodysiu ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

atėjo ir man eilė vonia papplanuot, tai turiu klausimėlį ax.gif kokią programą naudojat planavimui? ir iš kur jq gaut?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 04 10, 08:57)
Aš vis dar eksperimentuoju su savo vonios kambariu, nors turbūt jau nusibodau  blush2.gif

su kokia programele tai darai ax.gif
Atsakyti