Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAS

keistoka istorija. Eilinį kartą parodė vyrų bukumą - nieko nepadėjo, kažkokias pižamas riktavo, o kai labiausiai reikėjo - jis rūkė. Vargšė moteris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G.Persija: 14 sausio 2008 - 11:17
QUOTE(G.Persija @ 2008 01 14, 12:17)
keistoka istorija. Eilinį kartą parodė vyrų bukumą - nieko nepadėjo, kažkokias pižamas riktavo, o kai labiausiai reikėjo - jis rūkė. Vargšė moteris.

oi, nereikia taip žiauriai kritikuoti doh.gif
Juk gimdymas vyko 1994 metais!!!!
Nors papasakota nelabai rišliai, tačiau pats faktas, kad vyras kalba apie "itin moteriškus" reikaliukus - sveikintinas thumbup.gif
Atsakyti
super tevelis!!!! tik gaila, kad gimdyma...ech..."prarukei" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Smagu buvo paskaityt apie "vyrišką gimdymą". Tik ir aš palinkėčiau sudalyvauti nuo pradžių iki galo gimdyme ir neišlėkt rūkyt pačiu svarbiausiu momentu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2008 01 14, 12:28)
oi, nereikia taip žiauriai kritikuoti  doh.gif
Juk gimdymas vyko 1994 metais!!!!
Nors papasakota nelabai rišliai, tačiau pats faktas, kad vyras kalba apie "itin moteriškus" reikaliukus - sveikintinas  thumbup.gif

bigsmile.gif O iš kur Jūs žinot??? blink.gif
Atsakyti
super thumbup.gif vyras rašo taip taisyklingai, išsamiai thumbup.gif nes dažniausiai būna-gimė,viskas gerai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2008 01 14, 17:57)
bigsmile.gif  O iš kur Jūs žinot??? blink.gif

nu prie dukters vardo metai parašyti rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ot, velnias, jaučiasi, kad dar vis pasimetęs esu. Net neprimečiau, kad mano avatare vaikų gimimo metai nurodyti blush2.gif Be to ten reikia po vienus metus atmesti verysad.gif Biški buvau primiršęs kai registravausi drinks_cheers.gif O kai gydytoją kam nors reikia kviesti, tai net kiek man metų nebeprisimenu... avansu ant laikraščio kampelio užsirašau. Gryniausio alkoholio suėsti smegenai... blush2.gif
LOXAS.

O jūs mane girkit nesikuklindamos. (Aš pats dabar tarp moderatorių lobizmą varau). Jos balsuos už patį, PATĮ krūčiausią gimdymą ir, nors, kol kas, jaučiuosi esąs neįveikiamas, bet sausio pabaiga dar ux kaip toli. Ir šiaip jau nerealiai didelė konkurencija. (Jaučiu liksiu be puoduko su supermamkių simbolika). Beliks PYKŠT ir pasikarti... bul bul bul.

Čyzas. LABAI didelis AČIŪ už Jūsų parodytą dėmesį. Tikrai, dabar rytais jau ne (Nr.1) parūkyt lekiu, o supermamkes atsiverčiu. Žmona tiesiog atvirai tyčiojasi, bet aš turiu vilties, kad pavyks ir ją priversti gerą atsiliepimą parašyti. Duktė (dabar jau krūta panelė) tai beveik pasirašė.
Atsakyti
sėkmės kovoje dėl puoduko - turi šansų 4u.gif
Atsakyti
Labai faina istorija 4u.gif
Atsakyti
Smagu paskaityt buvo wink.gif Bet pasakymas, kad vyrai "gimdo" tai mane i juoko isterija stumia biggrin.gif Idomu, kaip vyras jaustusi, jei jam plystu viskas kas tik gali per pacia intymiausia vieta, ner kur detis, reik gimdyti... Nepajus vyrai tikro gimdymo "skonio" niekad, kiek gimdykloj nestovetu... Bet saunuolis tevelis, kad nealpo!!!! biggrin.gif
Atsakyti