Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas, Pasidalinki

Dariausi as linfodrenazini kaune tai galiu pasakyti tik tiek kad 95 litu uz 40 minuciu (su mano galimom investicijom i grozio reikalus) neverta moket. Norejau as ir vakumini su "technika" darytis, bet nusprendziau kad 10 seansu po 150 man bus perdaug "skausminga" finansu atzvilgiu ir vientik uz malonia aplinka, arbatele, silta bendravima ir prestizini pavadinima as tiek moket nenoriu. Todel kaip ir pernai pasirinkau rankini vakumini masaza su taure ir uz 10 kartu sumokejau 300 litu. Kadangi esu bandziusi rankini pernai 15 seansu tai rezultatus zinau kokius gausiu ir jie mane tenkina. O del to kad tipo su "technika" maziau skausminga, o rankiniu daugiau- tai galiu pasakyti tik tiek kad jei maziau skauda tai ir rezultatai atitinkami (tegul tada geriau vyras namuose paglosto ir neskaudes ir moket nereikes smile.gif ) apie skausma reikia galvoti kai negali prisiversti maziau valgyt ar sportuoti, o jei jau "apelsinas" akies nedziugina tai ir pakentet truputi kaip bausme yra uz ka (sladainiai, pyragaiciai ar kepsniukai riebesni essen.gif )
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2008 01 24, 17:10)
matot Vaizgante, as gyvenu manau taip panasiai kaip ir Jus, esu ir as nelabai mielai teikianti tokia paslauga. Savo rankomis as piesiu kuna, ji myliu ir lieciu atiduodama didele dali saves. bet..... nevisoms to reikia, nevisi tai nori suprasti ir pajausti.
Aparatas duoda greita ir efektyvu rezultata toms, kurios nori greit...... kurioms yra problemu ir kurios nori to efekto nesvarbu kokiu budu..... rankomis mes galime labai labai daug duoti savo zmonems...... tiesiog renkasi jie...... o as kalbu tik apie aparato efektyvuma, kuris tikrai egzistuoja......

as uz aparatus! darausi siuo metu vakumini grozio akademijoj (rekomenduoju Ligita), o pries tai dariau pas masaziste kuri rankomis dare. nuo vakuminio rezultatai matosi, o nuo ranku tikriausiai kokiu 20k reiktu... man dar liko 5k vakuuminio, laukiu pabaigos nes matyti kad rezultatai stebuklingi. o tas skausmas nera toks baisus- jis malonus, po masazo jautiesi gerai pasportaves, o oda kaip sustangreja bigsmile.gif
visoms rekomenduoju vakuumini! biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif as uz aparatus! darausi siuo metu vakumini grozio akademijoj (rekomenduoju Ligita), o pries tai dariau pas masaziste kuri rankomis dare. nuo vakuminio rezultatai matosi, o nuo ranku tikriausiai kokiu 20k reiktu... man dar liko 5k vakuuminio, laukiu pabaigos nes matyti kad rezultatai stebuklingi. o tas skausmas nera toks baisus- jis malonus, po masazo jautiesi gerai pasportaves, o oda kaip sustangreja
visoms rekomenduoju vakuumini!
g.gif
Ar dareisi vso kuno ar tik probleminiu vietu, jei taip tai kokiu ir kiek mokejai? o grozio akademija kokiame mieste? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine11 @ 2008 04 05, 18:15)
4u.gif as uz aparatus! darausi siuo metu vakumini grozio akademijoj (rekomenduoju Ligita), o pries tai dariau pas masaziste kuri rankomis dare. nuo vakuminio rezultatai matosi, o nuo ranku tikriausiai kokiu 20k reiktu... man dar liko 5k vakuuminio, laukiu pabaigos nes matyti kad rezultatai stebuklingi. o tas skausmas nera toks baisus- jis malonus, po masazo jautiesi gerai pasportaves, o oda kaip sustangreja 
visoms rekomenduoju vakuumini! 
g.gif
Ar dareisi vso kuno ar tik probleminiu vietu, jei taip tai kokiu ir kiek mokejai? o grozio akademija kokiame mieste? mirksiukas.gif

Ausrine, kai daraisi vakuumini, ji daro viso kuno, nes limfa issivaiksto ir galima sakyti riebaliukai pabega i kitas vietas. aisku, dirbama ilgiausiai su problemine vieta (pas mane figura lb neproporcinga, apatine dalis stambesne, ten viskas ir kaupiasi blush2.gif )
ten 1val kaina 59lt (jei uzsirasai visa kursa t.y. 10kartu bet moki po kiekvienos proceduros, tai jei nereiks viso kurso atsakysi), o siaip pasimeginti 69Lt.
Grozio akademija yra savanoriu 4, vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Roval už išsamų paaiškinimą, gaila, kad Kaune nėra, nes aš Kaune Dariausi, tai vakuminį man darė tik kojų ir kainavo 69 lt., cool.gif verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(royal @ 2008 04 05, 10:32)
as uz aparatus! darausi siuo metu vakumini grozio akademijoj (rekomenduoju Ligita), o pries tai dariau pas masaziste kuri rankomis dare. nuo vakuminio rezultatai matosi, o nuo ranku tikriausiai kokiu 20k reiktu... man dar liko 5k vakuuminio, laukiu pabaigos nes matyti kad rezultatai stebuklingi. o tas skausmas nera toks baisus- jis malonus, po masazo jautiesi gerai pasportaves, o oda kaip sustangreja  bigsmile.gif
visoms rekomenduoju vakuumini!  biggrin.gif

Tai as taip nieko ir nesupratau g.gif tai tu pirma uz aparatus o paskui uz Ligita g.gif Prie ko cia aparatas ir Ligita? Ka ji kazkaip pagerina aparato savybes geriau negu kitos "Ligitos" prie aparatu dirbancios? Ar ji tau graziai padainuoja per masaza? Va jei tu girtum aparatus kelis isbandzius viena kazkuri konkreciai, tai tada suprasciau, o dabar kaip ir biski ne i tuos vartus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tu ingusia 31 ir suvėlei viską, aš manau čia tiesiog nuomonė, ir tu juk turi savo nuomonę. doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 03 17, 09:32)
Sveikutes
Kas galit rekomenduoti limfodrenazini masaza kur galima klaipedoj pasidaryti uz vidutine kaina  4u.gif

vat ir man idomu, kurios ejot daretes vakumini arba limfodrenazini masaza, pasidalinkit: kur ejot, kiek kainuoja... labai lauksiu info, aciu
Atsakyti
QUOTE(ausrine11 @ 2008 04 10, 13:17)
Na tu ingusia 31 ir suvėlei viską, aš manau čia tiesiog nuomonė, ir tu juk turi savo nuomonę.  doh.gif  g.gif

biggrin.gif jo turiu as savo nuomone, bet nesakaiu kad kazkiekno kito bloga ax.gif tik va man atrodo kai su sauktuku saukiama apie aparatus ir paskui siuloma "Ligita" kai nesuprantu uz ka agituojama uz aparata, zmogu, o gale dar ir uz vakuma (ir vel su sauktuku biggrin.gif ) tai kas yar geriausia? g.gif Jei aparatas super tada agituociau uz "starvac" ar "weyergaus" (nemoku as tu tiksliu pavadinimu), jei uz Ligita tai tada kodel ji (juk ne ji tuos "stebuklus" daro o aparatas). Radau tik motyva kodel butent rankomis NE (daug kartu reik) ir kodel aparatu UZ (greiciau) o visa kita tik sauktukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 03 27, 16:13)
Dabar reklamuoja top shope vakumini masazuokli, ar zadat kas pirkti  g.gif  nreciau isigyti, bet noreciau kokiu nors atsiliepimu  ax.gif

Va ir mane sis daiktas sudomino tuo labiau ir nebrangus ir efektas tas pats turetu buti ar eisi i grozio salonus ar pati bandysi (tuo labiau greit leliuka turesiu ir apie laika leisti grozio salonuose reikia pamirsti rolleyes.gif ) Gal kas namuose isbandete?
Atsakyti
Gal kas nors žinote, o kaip yra su celiulitu ir maitinimu kūtimi? Ar tiesa, kad jei maitini, tai jokie masažai nebus veiksmingi, kad reikia palaukti kol baigsi maitinti ir tik tada darytis procedūras? g.gif
Atsakyti
Siaip tai tiesa, bet gali bandyt, jeigu praejo 6 men po gimdymo. Gal bus efektas.
Atsakyti