Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas, Pasidalinki

QUOTE(vaižgantė @ 2008 07 10, 12:43)
Montvile, man buvo antro laipsnio celiulitas su trečio laipsnio salelėmis. Dabar yra pirmo laipsnio. Prieš savaitę teko būti modeliu limfodrenažiniam masažui, tai masažo mokytoja patvirtino, kad kojos atrodo puikiai.

limfodrenažinis rankomis? g.gif o kuo jis skiriasi nuo paprasto masažo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2008 07 10, 10:51)
limfodrenažinis rankomis? g.gif o kuo jis skiriasi nuo paprasto masažo? g.gif

Skiriasi atlikimo technika.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 07 10, 13:19)
Skiriasi atlikimo technika.

kalbant apie techniką, suprantu, kuo skiriasi vakuminis ir limfodrenažas ne rankimis, o vat masažai rankomis... atrodo ką ten kitaip būtų galima padaryti biggrin.gif einu nete apie techniką pasiskaitinėti, ačiū smile.gif
Atsakyti
Tai toks masažas,po kurio mano klientai bėga į tualetą...
Masažų yra visokių...
Atsakyti
QUOTE(laisvida22 @ 2008 07 10, 11:35)
gal ir yra,bet lietuviskame laikrastyje nieko neradau tik paprasta masaza
ir seip jei eisi i masaza tai reikai nsistatyi sumoketi uz 1 seansa (apie 30-45min) apie 80 euru,nes cia kainos nemazos,galeciau sau tai leisti bet kai paskaiciuoji 10 seansu suma tai...

Tai galit to besiskelbiancio pasiklausti, gal zino maszista, kuris visokius kitokius masazus atlieka. Masazistai vieni kitus pazista paprastai wink.gif
Atsakyti
o gal kas nors gali palyginti aparatus SPM vacupress ir Starvac SP2?
Atsakyti
Sakykit, gal kas žinote: kodėl negalima daryti limfodrenažinio/vakuuminio masažo kūdikį krūtimi maitinančiai moteriai? blush2.gif
Kenkia vaikui (pvz. pakinta motinos pienas, mažėja pieno kiekis) ar kenkia mamai (audiniai labiau pažeidžiami ir pan.) g.gif ??

Po nėštumo ir gimdymo toks kūnas glebus. Pratimus darau, bet jie stiprina raumenukus, o oda vis vien kažkokia nestangri g.gif Celiulitas vėl išlindo doh.gif
Nejaugi nėra jokių kovos būdų, kol maitini..bet dar visi metai prieš akis, nesinori tiek laukti...
Atsakyti
Kol maitini, gaminasi hormonas prolaktinas. Rekomenduojami tik rankomis daromi limfodrenažiniai masažai. Kai baigsi maitinti,gal ir celiulitas sumažės.
Atsakyti
VAIZGANTE o ka prolaktinas siuo atveju daro (turiu omenyje ne pieno gamybai o celiulito etiopatogenezei vystymuisi) -jei teigi tokius dalykus tai pagrisk 4u.gif

taip nemalonu skaityt visur brukama nuomone pagrista daugtaskiais. 4u.gif

ir dar siulyciau ojektyvumui visada dadeti prierasa ,kad masazuoju rankomis 4u.gif

atsiprasau bet kiek galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 16 liepos 2008 - 15:10
Sauluke, aš nedarau anticeliulitinių masažų. Moku, bet nedarau. Man gaila moterų- reklamos aukų, todėl ir rašau šiose temose.
Kai mokiausi masažo, mums aiškino, kad maitinančioms nėra reikalo daryti anticeliulitinius masažus, nes jie nebus veiksmingi. Baigus maitinti, viskas grįš į savo vėžes ir tik tada paaiškės, kiek ten to celiulito.O limfidrenažinius galima daryti visoms, net nėščioms.
Papildyta:
Kadangi mano pagrindinis darbas susijęs su ezoterika, šį tą išmanau apie masažus tai, ko daug kas nežino. Bet viešai to negaliu rašyti- masažuotojams aiškinu asmeniškai.
Atsakyti
sveikutes smile.gif vakar dariausi pirma karta vakumini masaza,tai esu nerealiai patenkinta bigsmile.gif poveikis tikrai didelis ,net negaliu patiketi,man visai neskaudejo ,netgi daugiau pasakius taip maloniai slaunu sonus pakase biggrin.gif tikrai panos, sakau nuo sirdies pabandykite ,efektas nerealus labai sustangrino uzpakaliuka,ir kojytes ir net pilvuka ir ,net po pirmo seanso thumbup.gif tikrai eisiu visus desimt kartu thumbup.gif negaliu atsidziaugti savo stangrumu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat kazkada dariausi drekinamaji viso kuno limfodrenaza, taciau skausmas masazuojant slaunis ("uzpakaline ju dali") buvo labai gilus, visas kunas isitemdavo, tad daugiau tiesiog nebeeinu.. keleta kartu ir anticeliulitini dariausi rankomis masazuojant, taciau ir tada labai skaudejo verysad.gif sake, kad kraujagysliu tinklas pas mane labai pavirsiuje, plona oda ir kapiliarai trukineja.. tai ir galvoju,ka tada man daryti? g.gif
Atsakyti