Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas, Pasidalinki

QUOTE(Ciquita @ 2010 01 19, 16:29)
Sveikos, Mielosios. sakykit kur Kaune uz padoria kaina galima apsidaryti limfodrenaza? dabar ziurineju High Care Kaunas puslapiuka, gal turit kokiu astebejimu apie ten daromus masazus?  g.gif

man patiko thumbup.gif ir kaina, kiek ziurejau kaune geriausia. Ten jie turi du skirtingus linfodrenazinius aparatus, tai isbandziau viena, kita karta kita ir tada jau pasirinkau i kuri eiti, kaina tai ta pati 69, procedura man labai patiko, dar pilinga padaro, kremukais istrina, galvoju, ta krema nusipirkti, nes labai patiko....
Atsakyti
QUOTE(@mama@ @ 2009 12 11, 15:49)
Ačiū 4u.gif
O tai limfodrenažinis, tai čia ne tas pats kas liposažas? ax.gif

Tikrai ne tas pats biggrin.gif Liposažo besilaukiančiai tikrai niekas nedarytų, o limfodrenažas irgi verčia lieknėti ir gražinti kūno formas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
imsiuosi darytis namie vakuumini masaza su tauremis.svarstau koki efektyviausia alieju naudoti.
ka manot apie nerafinuota alyvuogiu alieju+cinamonas+greipfurtu(ar apelsinu,ar tai citrinu) eterinis aliejus?
ar nesipjauna visa tai tarpusavyje?galima viska sumaisius pasideti i inda tarkim kokiam menesiui?
ir gal galite pasiulyti geresniu deriniu?
idomios bet kokios nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 16 vasario 2010 - 19:18
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 16, 19:17)
sveikos,
imsiuosi darytis namie vakuumini masaza su tauremis.svarstau koki efektyviausia alieju naudoti.
ka manot apie nerafinuota alyvuogiu alieju+cinamonas+greipfurtu(ar apelsinu,ar tai citrinu) eterinis aliejus?
ar nesipjauna visa tai tarpusavyje?galima viska sumaisius pasideti i inda tarkim kokiam menesiui?
ir gal galite pasiulyti geresniu deriniu?
idomios bet kokios nuomones  4u.gif

Niekas nesipjauna ir laikyti galima. Tik reikia nepadauginti eteriniu alieju, daryti misini pagal nurodymus pridedamus prie eteriniu alieju.
Atsakyti
Na ka, parasysiu savo atsiliepimus po 5 vakuminio masazo aparatu seanciuku.
rezultatu patenkinta. Pas mane to celiulito labai labai daug nebuvo, bet jau buvo matomas dienos sviesoj seip, nesuspaudus odos.
Po 5 kartu tikrai matosi, jog sustangrejo kojos, uzpakaliukas, pilvas (dariau apatinei kuno daliai). Oda lygesne, celiulitas apmazejo. Nebesiparinciau su maudimuku, aisku neidealu, bet tam manau 5 kartu neuztenka.
Del apimciu - na be mitybos nieko cia nepadarysi. Kaip ir su sportu:) Zodziu jei masazuojies, o kemsi i save maista po to - nieko cia nesuleknesi.
Jei paderinti su sveikesne mityba - manau rezultatai butu daug geresni.
Paciai siektiek palieknejo visur, bet tikrai ne daugiau 1cm nuo kiekvienos apimties. Taigi jei kas mastot tuo uzsiimti del lieknejimo - teks arba mazinti maista arba gal rinktis kitas priemones.

Bet as visai patenkinta rezultatu, nes atrodau daug geriau:) Pirmi 2 kartai buvo labai skausmingi beje, bet aisku masazinste derinasi, klausia. Tai kenti - kiek nori:) Po pirmojo buvo kelios melynes, bet tik tiek. O va 5 masaziukas, ypac uzpakaline puse - sakyciau net malonus ax.gif
Atsakyti
dariau praeita pavasari vakuumini masaza apatinei daliai. Db jau vel lenda visa ta bjaurastis, o taip tikejausi, kad efektas bus ilgesnis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 03 03, 11:22)
dariau praeita pavasari vakuumini masaza apatinei daliai. Db jau vel lenda visa ta bjaurastis, o taip tikejausi, kad efektas bus ilgesnis sad.gif

pasidarius kursa vakuuminio masazo ir paskui apleidus "ta vietele" niekada nebus didelio efekto tongue.gif pavyzdziui, as pati dariausi 10 proceduru kursa ir dabar einu i menesi karta, kad giliai ismasazuotu uzpakali ir kojas...pati tokio efektyvaus nepasidarysi namie, nors kiekviena vakara stengiuosi ir pati priziureti apatine kuno dali...bet savo rezultatu esu labai patenkinta, kojos ir uzpakaliukas igavo grazesne forma, oda lygi ir standesne visa apatine dalis... wub.gif
Atsakyti
tai as ir nebuvau jos apleidus, pati daznai masazuodavausi namie, naudojau anticeliulitinius sildancius kremus ir t.t. tik kaip jau ir paminejot, pati taip neissimasazuosi, kaip salone. kitas dalykas, as negaliu sau leisti, ypac krizes metu, nuolat vaikscioti pas masaziste. tai ir liudina, kad rezultatas toks trumpalaikis...
Atsakyti
o as sakyciau metai laiko visai neblogai rezultatas ypac jei po to palaikomojo nevaikscioti.
Mastau ar man cia verta dabar i menesi karta eiti? uzteks to tokiai lygiai odai palaikyti, kokia dabar jau turiu?
Beje kai sportuodavau (cia pries keleta metu begiojau nemazai) - jokio celiulito nepastebedavau. atsilus orams reiks ir tai ijungti i savo graziu koju palaikyma.
Beje pastebejau, jog ant uzpakaliuko celiulitas didesnis nei ant slaunu - maniau buna atvirksciai.
Jei pinigeliai leis, dar ismeginsiu kur liposaza. Parasysiu atsiliepimus jei planas pavyks.
Labai jau man rupi liemeni paformuoti ir tu kaubureliu/sonu nugaros puseje virs kelniu krasto atsikratyti, oi nervina jie mane.
Atsakyti
man pradejo viskas po truputi list is naujo gal po puses metu, o db praejus beveik metams, celiulitas kaikuriuose vietose jau gan ryskiai matomas. aisku efektas iskart po proceduru buvo nepakartojamas, atsikraciusi celiulito, sulieknejusi, net pakito siek tiek slaunu ir uzpakaliuko forma. reiks pradet pinigus taupyt proceduroms, gal geriau maziau pavalgyt biggrin.gif ir masazam finigo bus ir nestoresiu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanillla: 03 kovo 2010 - 15:07
QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 10, 23:38)
Nėštukei galima darytis kojų limfodrenažinį. Kol maitinsit, irgi tik limfodrenažinį (anticeliulitinį verta daryti tik baigus maitinti).

o kodėl galima darytis masažą tiktai baigus maitinti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 04, 18:29)
Negalima daryt vakuuminio, jeigu darysi tai bus daug melyniu ir ilgainiui padauges tu matomu kraujagysliu. Celiulitui naikinti yra daugybe kitokiu masazu ir budu smile.gif

tie kiti masažo būdai efektyvus? g.gif nes man atrodo, kad vakuuminis yra veiksmingiausias .nesinorėtų šitiek pinigų išmesti į balą blush2.gif .o kraujagyslės pas mane ant kojų matosi labai gerai.vienoj vietoj netgi kartais skauda unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 01 19, 16:29)
Sveikos, Mielosios. sakykit kur Kaune uz padoria kaina galima apsidaryti limfodrenaza? dabar ziurineju High Care Kaunas puslapiuka, gal turit kokiu astebejimu apie ten daromus masazus?  g.gif

Kaune padoriausia kaina ir pati maloniausia masaziste cia: http://www.masazosve...nininkas-11/lt/
Atsakyti