Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas, Pasidalinki

Cia teisingiausiai medikas gali pasakyti. O jeigu koju venos issipletusios, tai siaip koju tose vietose geriau isvis nemasazuot . schmoll.gif
Atsakyti
Dariausi limfodrenazinius masazus ne viena kursa, rezultati labai geri, siek tiek skausminga, bet tikrai verta.Jokiu melyniu neturejau, gal ta apranga padejo, nezinau, nes reikejo isigyt toki ale kombinezona aptempianti ir ji uzsivilkus daro masaziuka.Aparato viena procedura atstoja 10 rankiniu masazu.Pacios spreskit, kiek reiketu eit pas masaziste del tokio rezultato
Atsakyti
QUOTE(cingute @ 2008 01 26, 22:00)
o jeigu ant koju matosi siek tiek venos (jos gana pavirsiuje), ar galima darytis su tuo aparatu. Del to labai nerimauju. Ar nebus blogiau?  g.gif  g.gif  g.gif

Pas mane irgi koju venos issipletusios verysad.gif
Po nestumo ir gimdymo situacija pablogejo ir atrodo negraziai doh.gif
Atsakyti
sveiki pasidalinkite kur atliekate masazus ,as noreciau pradieti vasari,tai ieskau kur atlikti.
pasidalinsiu kad vasara atlikau 10 proceduru sugiharoje su aparatu GUINOT TECHNI SPA atrodo, vieninteli ji turi sugihara.na nezinau uz 1 pricedura atrodo 150mokejau,bet poveikis gal ir buvo bet dabar tai negaliu ziureti i savo liaskas.
laukiu labai atsilepimu
Atsakyti
As tai darausi pas masaziste grozio salone rankomis taurini vakuumini masaza ir ivyniojimus. Poveikis visada yra. Aisku kaip kam geriausiai ir efektyviausiai veikia. Vieniems gal rankinis masazas, kitiems gal su aparatais, o kitiems gal dar padeda tikejimas tuo, ka masazistas daro. smile.gif
Atsakyti
Senamiesčio salone daromas vakuminis masažas.

Kas liečia kojų venas, žinoma geriau neliesti jų, galima švelniai viską apeiti.
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2008 01 28, 00:34)
Senamiesčio salone daromas vakuminis masažas.

Kas liečia kojų venas, žinoma geriau neliesti jų, galima švelniai viską apeiti.

Sveikos, aš vakar taip pat išbandžiau vakumini masaža, bet dabar net nežinau ką ir galvoti, nes esu visa mėlina doh.gif o kita procedūra numatyta ketvirtadieni unsure.gif tiesiog galvoju jei jos nepagis nors kiek aš neištversiu g.gif ar yra kam taip buve??? blush2.gif
Atsakyti
Vakuuminis masazas rankinis ar aparatu daromas buvo?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 02 05, 20:11)
Vakuuminis masazas rankinis ar aparatu daromas buvo?

Aparatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 02 05, 10:35)
Sveikos, aš vakar taip pat išbandžiau vakumini masaža, bet dabar net nežinau ką ir galvoti, nes esu visa mėlina  doh.gif  o kita procedūra numatyta ketvirtadieni unsure.gif  tiesiog galvoju jei jos nepagis nors kiek aš neištversiu  g.gif  ar yra kam taip buve???  blush2.gif

nu sakes blink.gif blink.gif blink.gif ... gal praleisk ta procedura, paziurek ar melynes greit nyksta unsure.gif as asmeniskai irgi buvau nusiteikus melynems, bet proceduru metu neatsirado ne vienos, jau buvau 6 kartus. Sakyciau kaip tik sutvirtejo kapiliarai, nes per ta laika savaiminiu melyniu neatsirado ne vienos, kas anksciau budavo labai daznai ax.gif masaziste sake, kad tiek skausmo pojuciai, tiek melyniu atsiradimas - labai individualus, priklauso nuo odos jautrumo ir bukles....
Atsakyti

Nusprendžiau visdėlto nueiti ax.gif taigi pažiūrės ir priims sprendimą galima daryt dabar ar ne g.gif Bent jau silpniausiu būdu tegu padaro... nes labai noriu rezulatų ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blonda @ 2008 02 06, 08:41)

Tai va. Kas protingas, pasidarys isvadas g.gif
Atsakyti