Cia teisingiausiai medikas gali pasakyti. O jeigu koju venos issipletusios, tai siaip koju tose vietose geriau isvis nemasazuot .

Dariausi limfodrenazinius masazus ne viena kursa, rezultati labai geri, siek tiek skausminga, bet tikrai verta.Jokiu melyniu neturejau, gal ta apranga padejo, nezinau, nes reikejo isigyt toki ale kombinezona aptempianti ir ji uzsivilkus daro masaziuka.Aparato viena procedura atstoja 10 rankiniu masazu.Pacios spreskit, kiek reiketu eit pas masaziste del tokio rezultato
QUOTE(cingute @ 2008 01 26, 22:00)
o jeigu ant koju matosi siek tiek venos (jos gana pavirsiuje), ar galima darytis su tuo aparatu. Del to labai nerimauju. Ar nebus blogiau?

Pas mane irgi koju venos issipletusios

Po nestumo ir gimdymo situacija pablogejo ir atrodo negraziai

sveiki pasidalinkite kur atliekate masazus ,as noreciau pradieti vasari,tai ieskau kur atlikti.
pasidalinsiu kad vasara atlikau 10 proceduru sugiharoje su aparatu GUINOT TECHNI SPA atrodo, vieninteli ji turi sugihara.na nezinau uz 1 pricedura atrodo 150mokejau,bet poveikis gal ir buvo bet dabar tai negaliu ziureti i savo liaskas.
laukiu labai atsilepimu
pasidalinsiu kad vasara atlikau 10 proceduru sugiharoje su aparatu GUINOT TECHNI SPA atrodo, vieninteli ji turi sugihara.na nezinau uz 1 pricedura atrodo 150mokejau,bet poveikis gal ir buvo bet dabar tai negaliu ziureti i savo liaskas.
laukiu labai atsilepimu
As tai darausi pas masaziste grozio salone rankomis taurini vakuumini masaza ir ivyniojimus. Poveikis visada yra. Aisku kaip kam geriausiai ir efektyviausiai veikia. Vieniems gal rankinis masazas, kitiems gal su aparatais, o kitiems gal dar padeda tikejimas tuo, ka masazistas daro.

Senamiesčio salone daromas vakuminis masažas.
Kas liečia kojų venas, žinoma geriau neliesti jų, galima švelniai viską apeiti.
QUOTE(Erika_v @ 2008 01 28, 00:34)
Senamiesčio salone daromas vakuminis masažas.
Sveikos, aš vakar taip pat išbandžiau vakumini masaža, bet dabar net nežinau ką ir galvoti, nes esu visa mėlina

Vakuuminis masazas rankinis ar aparatu daromas buvo?
QUOTE(susidomejus @ 2008 02 05, 20:11)
Vakuuminis masazas rankinis ar aparatu daromas buvo?
Aparatu

QUOTE(Blonda @ 2008 02 05, 10:35)
Sveikos, aš vakar taip pat išbandžiau vakumini masaža, bet dabar net nežinau ką ir galvoti, nes esu visa mėlina
o kita procedūra numatyta ketvirtadieni
tiesiog galvoju jei jos nepagis nors kiek aš neištversiu
ar yra kam taip buve??? 

nu sakes

Nusprendžiau visdėlto nueiti