Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursam

Kažkaip liūdna, kad taip ilgai čia nevyksta jokių konkursų unsure.gif
Gi Motinos diena, Tėvo diena, vaikų diena ant nosies. Be to, pavasaris bigsmile.gif
Galėtų būt kokia tema - Koks tas mano pavasaris? Kaip matau pavasarį ar pan.
O Saldus miegelis - žinoma, gražu, bet tai jau ne miegot laikas, o keltis, meškos jau irgi nebemiega lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai nei modernatorė nei viena naparašo ,kas kaip kada user posted image,nors parašytų ,kad dar nieko nežinom user posted image
Atsakyti
QUOTE(Geisvilė @ 2008 04 09, 16:52)
Na nežinau kaip kitom, bet vien pavadinimas Miegantys angeliukai man asocijuojasi su kai kuo kitu.

nors pati ir vaikeliu neturiu, bet kiek SM teko skaityti nelaimingu istoriju, tai man vaiko prilyginimas angeliukui taipogi kelia tin neigiamas asociacijas....Puikiai suprantu, ka jus norit pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 07, 18:09)
jo ir dar pagalvojau dėl ko nesažininga, tai kad kudikis miegantis visada atrodys meliau nei pvz 5 metų vaikas  ax.gif

nebūtinai rolleyes.gif 5 ir dar 6 na ar dar šiek tiek daugiau, lygiai taip pat mielai atrodo, kaip ir mažuliukai, o kartais net mieliau, nes pirmieji, dar ne visada per miegus emocijas reiškia, o iš vyresniųjų galima ir įvairiausių mimikų pamatyti.

bet aišku reiktų apibrėžti amžių, nes yra mamų čia, kurių vaikams jau ir 15-16 ir daugiau, tai tas "vaikas" turi būt konkurse įspraustas į kažkokius rėmus, t.y. amžiaus rėmus.

QUOTE(GinCherry @ 2008 04 10, 18:26)
nors pati ir vaikeliu neturiu, bet kiek SM teko skaityti nelaimingu istoriju, tai man vaiko prilyginimas angeliukui taipogi kelia tin neigiamas asociacijas....Puikiai suprantu, ka jus norit pasakyt.
pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2008 04 10, 12:47)
O tai nei modernatorė nei viena naparašo ,kas kaip kada user posted image,nors parašytų ,kad dar nieko nežinom user posted image

ach manęs pasiilgote flirt.gif
nugis ainu Supermamos prašyti konkursėlio jum mergytės smile.gif
žinau, kad laukiate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 04 12, 17:51)
žinau, kad laukiate  mirksiukas.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2008 02 08, 13:05)
o gal mažylio plačiausia šypsena, ar nuostabaus juoko konkursėlį būtų smagu pažiūrėti į besišypsančius angeliukus blush2.gif  ax.gif  4u.gif

QUOTE(Antarė @ 2008 02 08, 21:53)
Siulau mazyliu konkursa: as ka tik prabudau
Juk kokios foto ypatingos buna wub.gif

man tai sitos temukes labai atrodo zavios ax.gif o kiek graziu nuotraukeliu turetu buti...

kazi ka Supermama nuspres? g.gif kada sulauksime konkurselio unsure.gif
Atsakyti

Bravo user posted image

Tik dar nežinia,kada sulauksim atsakymo user posted imageuser posted image
Atsakyti
laukiam laukiam konkursų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

laukiam laukiam!!! taip buo smagu rudenį, kai konkursas konkursą vijo, o dabar.... ech blush2.gif
Atsakyti
Kiek dar teks laukti konkurso kokio? g.gif blink.gif
Atsakyti
siūlau temą "Tau, mano mamyte, pirmieji, pirmieji žiedai"
Atsakyti