Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 5

QUOTE(kristis @ 2008 04 23, 00:48)
cia konkreciai reiktu ziureti, nes Vista gi  unsure.gif  geriausiai aisku butu perinstaliuoti garso draiveriukus.
Kaip alternatyva - su laptopu patogus garso valdymas yra per greitus klavisus.

Pas mane ne Vista,o XP mirksiukas.gif .Yra garsas,tik nenori rodyt ant ekrano tų garso brūkšnelių kaip seniau rodydavo,kaip keičiu garsą
Atsakyti
Gal kas galėtų paaiškinti,kaip kompiuteryje esančią muziką perkelti į mp3 grotuvą?Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2008 04 23, 07:48)
Gal kas galėtų paaiškinti,kaip kompiuteryje esančią muziką perkelti į mp3 grotuvą?Ačiū blush2.gif

Tiesiog reikia kelti kaip i flasha, atsidarai ir keli. Bet kai kuriems mp3, bent jau kuri as turejau, sony walkman, reikia programa suinstaliuoti ir tik per ja leidzia kelti dainas 4u.gif

Taip pat noreciau paprasyti jusu pagalbos

Is word dokumento nusikopint norejau nuotrauka ant desktopo, ir ismete kazkokias pora lenteliu, kiek pamenu kad ar norite kad butu bla bla bla active desktop, nu ir ys paspaudziau, ir tada viskas kas buvo ant desktopo, visus ikonu pavadinimus pamelynavo. Nu kaip buna kai pasizymi koki faila ir nori nukopinti ar iskirpti. tai kaip nuimti ta pazymejima? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 04 23, 08:08)
Tiesiog reikia kelti kaip i flasha, atsidarai ir keli. Bet kai kuriems mp3, bent jau kuri as turejau, sony walkman, reikia programa suinstaliuoti ir tik per ja leidzia kelti dainas  4u.gif

Is word dokumento nusikopint norejau nuotrauka ant desktopo, ir ismete kazkokias pora lenteliu, kiek pamenu kad ar norite kad butu bla bla bla active desktop, nu ir ys paspaudziau, ir tada viskas kas buvo ant desktopo, visus ikonu pavadinimus pamelynavo. Nu kaip buna kai pasizymi koki faila ir nori nukopinti ar iskirpti. tai kaip nuimti ta pazymejima?  g.gif  unsure.gif

Jei būčiau namie,atsakyčiau tongue.gif .Dabar galiu tik apytiksliai,nes pas mane darbinis kompas,o ten viskas kitaip.Tai kiek žinau,jei reikia nuimti tą pažymėtą mėlyną spalvą,daryk taip:ant desktopo spausk dešinį klavišą,kai atsivers-tada kažkur(ant pažymėto punkto)ligtai nuimk varnelę ir bus vėl ikonos nepažymėtos.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 04 22, 20:17)
Sveiki, gal kas padesit. Vis pakimba Control Panel (not responding). Ir aplamai kompas dirba letokai, lyginant, pvz, su vyro kompiuteriu, kurio parametrai kiek silpnesni. Kompiuteris nesiojamas, su Vista Windows, RAM 2gb, procesorius 1,8ghz ( pas vyra ram 1gb, procesorius 1,6 ghz, bet uzsikrauna ir varto programas, interneta daug greiciau). Control panel praejo strigti tik siandien. Ar gali buti, kad sunus kazkaip pastrigino, bandydamas isiaiskinti kaip padaryt, kad mano  ir jo kompiuteriai matytu vienas kita, galetume is vieno i kita perkelineti failus? Sunus ne maziukas, 15m., ne pirmakart tokius dalykus daro, tai nelabai tikiu, kad galejo kazka pridirbti g.gif

O vyro kompe irgi Vista? Mano kompas irgi gerokai pranašesnis charakteristikose, bet nepalyginsi su tuo, kuriame XP, o juolab su vyro ant Linux'o tempais.
Kompo darbo tempas labai priklauso nuo originalių driverių kompui, nuo startupinamų programų, kartu su windows'ais ir nuo virusų kiekio gali būti biggrin.gif.
Sūnaus manau čia kaltinti tikrai nereikia.
QUOTE(gulfos @ 2008 04 22, 23:19)
pas mane asus'as, 2gb ramu, daugiau nieko nesuprantu ax.gif  biggrin.gif ar imanoma kur atnaujinimu kokiu rast, kad padetu? pas mane kompas buvo ismetes lentele, kad yra kazkokie atnaujinimai, bandziau kazka ten pagal nurodymus susiinstaliuoti, bet ismete lentele, kad mano kompui sis atnaujinimas netinka, nesuprantu kaip gali pats kompas mest netinkancius atnaujinimus

Įdomu kokia ta lentelė ir kam tie atnaujinimai skirti. Dabar daug updat'ų skirtų piratinei programinei įrangai detektuoti, tuos reikėtų praleisti.

QUOTE(emma @ 2008 04 23, 06:48)

Priklauso nuo OS ir nuo ausinuko modelio ( plačiau pasisakyti, galiu tik apie Phillips'us);jei OS Windows'ai - dažnas ausinukas suprojektuotas kaip tinkantis tokiai OS ir kaip minėta aukščiau paprastai detektuojama automatiškai ir jokio sudėtingumo įrašant muziką nėra - atsidarai katalogus ir dėliojiesi.
Atsakyti
QUOTE(Lady_Hatora @ 2008 04 23, 10:22)
O vyro kompe irgi Vista? Mano kompas irgi gerokai pranašesnis charakteristikose, bet nepalyginsi su tuo, kuriame XP, o juolab su vyro ant Linux'o tempais.
Kompo darbo tempas labai priklauso nuo originalių driverių kompui, nuo startupinamų programų, kartu su windows'ais ir nuo virusų kiekio gali būti biggrin.gif.
Sūnaus manau čia kaltinti tikrai nereikia.

Vyro kompe XP smile.gif Startup programas bandziau ziureti, bet nedaug ten tokiu, kurias leidzia istrinti, kitos, kaip suprantu, turi buti. O ir is tu kur leizia trinti, nezinau galima jas ismesti ar ne. Pvz., Microsoft Media Center Tray Applet - kas tai? Galiu ji trinti, ar geriau palikti?
Papildyta:
Dar noriu paklausti. Turiu ecxelini faila su hyperlinkais, kuriuos paspaudus, operoje atsidarydavo naujas tabas, ir uzkraudavo reikiama linka. Dabar kazkas nutiko, ir galiu spaudyti kiek noriu - nieko, neuzkrauna. Nors rankyte atsiranda uzejus ant linko. Kas atsitiko ir kaip sutvarkyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 23 balandžio 2008 - 10:05
QUOTE(linabalt @ 2008 04 23, 10:18)
Vyro kompe XP smile.gif Startup programas bandziau ziureti, bet nedaug ten tokiu, kurias leidzia istrinti, kitos, kaip suprantu, turi buti. O ir is tu kur leizia trinti, nezinau galima jas ismesti ar ne. Pvz., Microsoft Media Center Tray Applet - kas tai? Galiu ji trinti, ar geriau palikti?
Papildyta:
Dar noriu paklausti. Turiu ecxelini faila su hyperlinkais, kuriuos paspaudus, operoje atsidarydavo naujas tabas, ir uzkraudavo reikiama linka. Dabar kazkas nutiko, ir galiu spaudyti kiek noriu - nieko, neuzkrauna. Nors rankyte atsiranda uzejus ant linko. Kas atsitiko ir kaip sutvarkyti?

Jeigu trinate Delete klavišo pagalba, geriau netrinkite nieko.
O excelio failiukyje paspaudus nuorodas opera bent jau atsidaro ir nieko neužkrauna, ar aplomai nieko nevyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady_Hatora @ 2008 04 23, 11:30)
Jeigu trinate Delete klavišo pagalba, geriau netrinkite nieko.
O excelio failiukyje paspaudus nuorodas opera bent jau atsidaro ir nieko neužkrauna, ar aplomai nieko nevyksta? g.gif

Delete klavisas tai tame startup programu langelyje - ties dauguma programu jis neaktyvus, tik kelias leidzia trinti, bet, pvz, ad-aware ir spybot nenoriu ismesti, tegul uzsikrauna kartu su windows'ais, o del tos programytes, kurios pavadinima rasiau, tai nezinau kas ji tokia, todel bijau judinti.
KAi paspaudziu linka excelyje, nevyksta nieko, nors dar pries pora dienu viskas puikiai veike. Buvo seniau viena karta, kad irgi neatidarinejo linku. Bet tai truko gal pusdieni, kol isjungiau kompiuteri. Kai kita diena kompa ijungiau, vel viskas veike. o sikart nesusitvarko, nors jau 2 naktis buvau isjungusi kompiuteri.
Patikslinsiu. Opera pas mane jau buna atidaryta, kai spaudziu linka. Iki siol ji paspaudus atsidarydavo naujas tab'as, kuriame uzsikraudavo reikiamas psl, o dabar tabas neatsidaro ir psl neuzsikrauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 23 balandžio 2008 - 10:59
QUOTE(Lady_Hatora @ 2008 04 23, 10:22)
Įdomu kokia ta lentelė ir kam tie atnaujinimai skirti. Dabar daug updat'ų skirtų piratinei programinei įrangai detektuoti, tuos reikėtų praleisti.

taigis buvo taip ax.gif apacioj prie laikroduko atsirado kazkoks sudukas kur buvo parasyta, kad kompiuteris rado problemu ar erroru sprendimo budu, tipo norint pagerinti vistos darba rekomenduojama parsisusti updatus is microsoft puslapio, tai va kai as bandziau siustis, man pasake, ka netinka ir po to karto kazkokios nesamones prasidejo, antivirusine issijungineja, internetas stringa.... nors tikiuos ka cia ne nuo to doh.gif blush2.gif o programine iranga pas mane legali verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gulfos: 23 balandžio 2008 - 14:28
QUOTE(dds @ 2008 04 22, 22:00)
Ką tiksliau rašo? Koks pranešimo tekstas? Gal diskai pasigadino?

diskai geri nauji visiskai buvo rode pries instaliuojant
instaliavosi -rodo kad nenuskaito formato arba failai pazeisti...kad visu nuotrauku nenuskaitytu tai suprantu..o dabar tik tas kurios buvo sudetos i katalogus...
arba ismeta toki dalyka
This filter will not work with this image because of its bit depth -nu tokia problemele..
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 04 23, 08:08)

Is word dokumento nusikopint norejau nuotrauka ant desktopo, ir ismete kazkokias pora lenteliu, kiek pamenu kad ar norite kad butu bla bla bla active desktop, nu ir as paspaudziau, ir tada viskas kas buvo ant desktopo, visus ikonu pavadinimus pamelynavo. Nu kaip buna kai pasizymi koki faila ir nori nukopinti ar iskirpti. tai kaip nuimti ta pazymejima?  g.gif  unsure.gif

Ikeliu foto kaip atrodo desktopo ikonos, gal bus aiskiau ko as noriu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 04 24, 00:00)
Ikeliu foto kaip atrodo desktopo ikonos, gal bus aiskiau ko as noriu  4u.gif

Bet kaip keista:aš lygiai tą patį ir įsivaizdavau,kad pas tave ta problema yra.Ir tikrai tau reiktų nuimt varnelę nuo ten kur aš tau sakiau.Bet jei jos nėra-tai pabandyk uždėt,tada vėl nuimt-gal tada kas ir pasikeis g.gif
O čia šitas Word paveiksliukas?Tai gal tada dėl to,taip ir yra.Pabandyk pasikeist į normalią foto ir pažiūrėk ar liko tas pamėlynavimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MIKIENĖ: 24 balandžio 2008 - 06:31