Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 22, 10:04)
na va, siandien pirmasis IUI, jauciu pas mane viduje jau viskas gurguliuoja, vyksta kazkokie veiksmai. biggrin.gif

sekmes 4u.gif
man gurguliuoja visad bet is jaudulio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(escape @ 2008 01 22, 10:41)
sekmes 4u.gif
man gurguliuoja visad bet is jaudulio lotuliukas.gif

As siek tiek jaudinuosi, bet daugiau man "ciekava", kaip ten viskas vyksta ir kokie reikaliukai pas mane smile.gif
Atsakyti
qqte, man IUI visada daro 17 arba 16 cd, taigi, gali ji būt ir vėliau, o išskyros man tokios, kaip apibūdinai, prieš tris dienas maždaug prasideda.
Sėkmės visoms, kas jau šį mėn. laukimu gyvenat, po savaitėlės prie jūsų jau ir aš prisijungsiu smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o po kiek jums skiria estrofemo per dieną, jei kam skiria?
kažkaip susimėčiau, prieš pirmą IUI gėriau po 2 mg per dieną, dabar žiūriu užrašė po 6 mg, tai gautųsi po 6 tabl. per dieną g.gif Ar nėra kokia klaida?
Atsakyti
o man šiandien 12 dpo. Pojūčių beveik nėra, na kartais trumpai pilvą pamaudžia. Ir dar užpuolė gripas verysad.gif tai pagrindinis pojūtis "bėganti" nosis tongue.gif
Kažkaip nieko nesitikiu ir lauksiu savaitgalio, gal kokį testuką neatlaikius sugadinsiu.....
Jau planuose kaip užsiregistruoti į VK ir imtis rimtesnių veiksmų.
visoms sėkmės, mažiau galvokit apie požymius nes norit viską galima pajausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 22, 10:23)
As siek tiek jaudinuosi, bet daugiau man "ciekava", kaip ten viskas vyksta ir kokie reikaliukai pas mane smile.gif

Aukseliuke kaip tau sekėsi pirmajį kartelį? ar labai baisu buvo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2008 01 22, 12:45)
Mergaitės, o po kiek jums skiria estrofemo per dieną, jei kam skiria?
kažkaip susimėčiau, prieš pirmą IUI gėriau po 2 mg per dieną, dabar žiūriu užrašė po 6 mg, tai gautųsi po 6 tabl. per dieną  g.gif Ar nėra kokia klaida?

man buvo pakitusi gleivine nuo clostilbegito,tai po dvi tabl estrofemo geriau,dabar jau nebereikia sake viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mocarta @ 2008 01 22, 13:48)
Aukseliuke kaip tau sekėsi pirmajį kartelį? ar labai baisu buvo? bigsmile.gif

Vat dar eisiu, kol kas nesijaudinu baisiai, nors jau apetitas dingo blush2.gif
Parasysiu butinai, kai busiu PO.
Atsakyti
Nebijok, mes su tavimi friends.gif friends.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 21, 17:06)
sveikos
pas mane tai nekokios naujienos
13 cd-folikuliukas didziausias gal 13 mmm
dominuojancio nera, nieko si cikla nedarysim sad.gif
o gleiviu vaisingu yra ir daug
neiasku is kur net gydytoja nusistebejo
merginos ar kam buvo kad nesistimuliuotu nei su clost. ne su gonaliu???
man taip neramu  verysad.gif

man buvo prieš pirmą stimuliaciją. stimuliavo clost. po to gonaliu ir nieko. Nebuvo vyraujančiio folikulo. Todėl nutraukiau. Ir vėl po keletos mėnesių pradėjau stimuliaciją. Antroji pasisekė, bet koks bus rezultatas po iui neaišku. Vis dar laukiu. šiandien 8 diena po iui.
Papildyta:
QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 21, 15:02)
Sekmes juns mergaites. Parasykite rytoj, na arba siandien po visko mirksiukas.gif

Tiesa, tai ar jaucia kuri skausma per IUI,ar ne?
O tai daug prisiskaiciau ir iki galo neaisku.

aš tai jokio skausmo nejaučiau. Gal šiek tiek kokį kartą dilgtelėjimą pilve.
Atsakyti
Na tai sveikutes, as jau PO. Na ir ka, naujienos manau ne kokios, vienas folikulas apie25mm nesproges, o kiti trys po 22mm taip pat. Kazin ar jie sugalvos susprogti per para ar ne, bet as jau nusiteikiau, kad niejo cia nebus, nors....Isivaizduokite, maniskio turtas dar pagerejo, kaip gyde sako mistika kazkokia. Dabar net ne 18mln., o net 25mln. tik siek tiek judrumo truksta thumbup.gif
Taip kad jauciu kita cikla bus stimuliacija be IUI.Zodziu naujienos visai geros manau.Ir dar gyde su tokia faina sypsena sako, bukime kantrios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 22, 15:43)
Na tai sveikutes, as jau PO. Na ir ka, naujienos manau ne kokios, vienas folikulas apie25mm nesproges, o kiti trys po 22mm taip pat. Kazin ar jie sugalvos susprogti per para ar ne, bet as jau nusiteikiau, kad niejo cia nebus, nors....Isivaizduokite, maniskio turtas dar pagerejo, kaip gyde sako mistika kazkokia. Dabar net ne 18mln., o net 25mln. tik siek tiek judrumo truksta thumbup.gif
Taip kad jauciu kita cikla bus stimuliacija be IUI.Zodziu naujienos visai geros manau.Ir dar gyde su tokia faina sypsena sako, bukime kantrios ax.gif

oho kokie didziuliai
o tu sprogdinancius leidaisi?
dziaugiuosi uz tB turta koks tas judrumas?
nu tai laikom kusmtukus kad kita men ne stimuliacijos nereiktu
beje nu ar skaudejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 sausio 2008 - 15:55