Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

o cia dar karteli naughty-me :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 02 01, 16:42)
merginos moderatore siulo kelti ta sarasiuka ne i parasa o i pirma zinute savo temos
bet as tokios galimybes neturiu
nei temeles nesu sukurus gyvenime nei zunuciu pirmuju redaguoti negaliu
tai nezinau ka darom
gal kuri galit tada ?

Man atrodo, kad redaguoti pirma zinute gali tik pacios moderatores ar kas nors su isskirtinem teisem g.gif Pas mus cia tokiu nera schmoll.gif Turetu moderatore paaiskinti, kaip tai padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2008 02 01, 13:20)
4u.gif  14 DPO HCG 169  wub.gif
labai laiminga esu  ax.gif  tik tai dar ne pasiektas tikslas. dabar prasideda naujas etapas, bent jau iki 12 savaites. nes tikrai jauciu nerima, ar tikrai viskas bus gerai.
nors ka as cia  doh.gif  valio, as laukiuosi  thumbup.gif

sveikinu, naughty-me. iš visos širdies. ramaus laukimo ir stebuklingų naujų pojūčių ir įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
zinot merginos, o juk arteja velykos, laikas ir daugiau musu skyreliui
user posted image

na ir gandrai tuo sugrys ( gal si pavasari anksciau, metrologai kalba, kad del klimato siemet gyvunai sudurniavo) user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
naughty-me, SVEIKINU Tave pagaliau tapus nestuke.gif regis, gandrai anksčiau šiais metais sugrįžta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 02 01, 15:51)
valiooooo valio valio
yahoo.gif

smile.gif

Sveikos visos,
sveikinu, kam pasisekė pagauti stebuklėlį, neliūdėkite, kam išprūdo laimė iš rankų.
Įtraukite ir mane ir vėl į sąrašiuką.
Jei viskas gerai bandysiu vėl.
Taip, kad 3 IUI nusimato apie vasario vidurį (gal net per šv. Valentiną wub.gif )
Tiksliau parašysiu vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 01 vasario 2008 - 18:35
QUOTE(Lietuva @ 2008 02 01, 18:35)
Sveikos visos,
sveikinu, kam pasisekė pagauti stebuklėlį, neliūdėkite, kam išprūdo laimė iš rankų.
Taip, kad 3 IUI nusimato apie vasario vidurį (gal net per šv. Valentiną wub.gif )

itrauksime kai jau prasides vasario pildymas
nes dar kol kas niekas neprisipazista
as pati vasari nedarysiu

Papildyta:
QUOTE(Relaks @ 2008 02 01, 16:15)
Man atrodo, kad redaguoti pirma zinute gali tik pacios moderatores ar kas nors su isskirtinem teisem  g.gif  Pas mus cia tokiu nera schmoll.gif Turetu moderatore paaiskinti, kaip tai padaryti ax.gif

reikia prasyt teisiu pas moderatores tam
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2008 02 01, 13:20)
4u.gif  14 DPO HCG 169  wub.gif
nors ka as cia  doh.gif  valio, as laukiuosi  thumbup.gif

nu pagaliau pramuse IUI skyreli clap.gif clap.gif clap.gif sveikinu nuosirdziai wub.gif wub.gif saugok savo zirniuka wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(qqte @ 2008 02 01, 14:27)
gavau pastaba del paraso is moderatoriu  blink.gif
ar cia suprast kad negalima tokiu parasu tureyi kaip musiskiai?

idomu cia g.gif , taigi IVF ir kitas skirelis turi tokius pacius parasiukus g.gif

QUOTE(Lietuva @ 2008 02 01, 18:35)
Sveikos visos,

Sveika sugrizusi 4u.gif
Tikiuosi tau 3 kartas nemeluos mirksiukas.gif
Kuo dideliausios sekmes wub.gif
Atsakyti
saunuole,Naughty-me thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lengvo tau nesiojimo,po devyniu men laikysi savo kudikeli rankose,pamatysi,as tuo tikiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Naughty-me,
sveikinu iš visos širdies ir labai džiaugiuosi, kad tau pavyko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavale @ 2008 02 01, 20:20)
Naughty-me,
sveikinu iš visos širdies ir labai džiaugiuosi, kad tau pavyko  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o tu kaip mergyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 vasario 2008 - 21:15
Sveikos dar karta mergaites 4u.gif

as jau po gydytojos........
Liudna man be galo...laikausi is paskutiniuju....juk kito pasirinkimo ir neturiu angel_sadangel.gif ....
negales man dayti si menesi 3 stimuliacijos is eiles ir 4 IUI nedarys dabar ...nors as LABAI TIKEJAU KAD DARYSIME....Bet pasirodo man kiausideje kurioje praeita cikla buvo 3 folikulai...dabar uzaugo didziule cista ir kiauside LABAI padidejusi..taigi si cikls priversta esu praleisti verysad.gif verysad.gif verysad.gif dar prie visko dasidejo vyras persalo ir gripas komplikavosi i plauciu ir bronhu uzdegimus unsure.gif unsure.gif unsure.gif tai dabar abu esame labai liudni...Ettt kai nesiseka tai nesiseka.......

Mergaites JUMS VISOMS SEKMES DIDZIULES o as prie jusu prisijungsiu jei viskas gerai siek tiek veliau
Atsakyti