Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Mocarta @ 2008 02 04, 08:56)
Labas rytas,
mmm neatėjo, bet pasprendžiau testuką - eilinį kartą vienas riebus I  verysad.gif
taigi laukiu raudonųjų ir išeinu pailseti , o paskui bus matyt, bet su IUI jau baigiam savo eksperimentus, bandysim ko gero IVF. Sėkmės ir kantrybės visoms  4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Naturaliai pabandyk, keleta menesiu, neskubek daryti IVF, o gal pasiseks g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2008 02 04, 10:14)
Ech........., nu gal dar tikrai per anksti spresti. Nu ka cia daugiau guodziancio pasakyti.Zodziu taip, papyk ant viso pasaulio, issirek kur miske ir vel kibk i "darbus" 4u.gif
Bet............... mmm juk dar neatejo rolleyes.gif

na jos bus siandie arba ryt,matysit biggrin.gif testukas neklysta patikekit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif
kol kas nematau nei vieno rimto pagrindo liudeti..juk nei vienai dar neatejo mmm kas ir I pamatet ane?

aukseliuke kaip laikaisi?jau tau arteja testuko diena bigsmile.gif
o mane kazkokia nuojauta kankina g.gif
Atsakyti

[/quote]

Nemanau, kad darysiuosi testa, manau kantrybes uzteks mirksiukas.gif palaukti iki mmm. Maudzia pilva kaip pries mmm, todel laukiu ju, nors aisku, tikiuosi nesulaukti ax.gif
Atsakyti
[quote=aukseliuke,2008 02 04, 11:51]
[/quote]
Nemanau, kad darysiuosi testa, manau kantrybes uzteks mirksiukas.gif palaukti iki mmm. Maudzia pilva kaip pries mmm, todel laukiu ju, nors aisku, tikiuosi nesulaukti ax.gif
[/quote]
o kada tau mmm turetu nepasirodyti?
Atsakyti
[quote=qqte,2008 02 04, 13:01]
[/quote]
o kada tau mmm turetu nepasirodyti?
[/quote]

9d.
Atsakyti
kokios aptile visos g.gif
naujienu jokiu???
Atsakyti
mergaites, tikrai, ko nutilot visos? a? turiu gi as kazka su savimi is sio skyrelio issivesti pas nestukes. cia tokios senosios tradicijos blush2.gif o as esu is "senuju" laiku, taip kad bus, kaip as pasakysiu. nagi, kuri cia pirmoji kandidate? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2008 02 03, 13:39)
O nuo kurios ciklo dienos pradedi gerti,as tai geriu nuo 16cd ir po dvi per diena ir net 10 dienu,ir taip jau beveik visi metai kad mmm neprapultu,o gal tai irgi itakoja pastojima? g.gif

Šiaip tai duphastoną gėriau pirmą kartą. Gydytoja liepė gerti, kai 32 cd (arba 17 d po IUI) nesulaukiau mmm. NT du kartus buvo neigiamas, tai duphastoną gėriau, kad sureguliuoti ciklą, kurį "išreguliavo" Clostibegyt, kurį gėriau prieš IUI. Duphastoną šiandien gert baigiau, mmm dar nesulaukiau ....
Mieloji ggte, gal išbrauk mane iš "parašiuko". Labai jau aš ten beviltiškai ir be ryšio atrodau... blush2.gif Šiandien jau 36 cd baigiasi... blush2.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]Naughty-me,ar nekartojai siandien HCG,kaip jautiesi? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavale @ 2008 02 04, 19:31)
Šiaip tai duphastoną gėriau pirmą kartą. Gydytoja liepė gerti, kai 32 cd (arba 17 d po IUI) nesulaukiau mmm. NT du kartus buvo neigiamas, tai duphastoną gėriau, kad sureguliuoti ciklą, kurį "išreguliavo" Clostibegyt, kurį gėriau prieš IUI. Duphastoną šiandien gert baigiau, mmm dar nesulaukiau ....
Mieloji ggte, gal išbrauk mane iš "parašiuko". Labai jau aš ten beviltiškai ir be ryšio atrodau...  blush2.gif Šiandien jau 36 cd baigiasi... blush2.gif

kai pasirodys mmm tada ir isbrauksiu..ne minutes anksciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 02 05, 08:59)
kai pasirodys mmm tada ir isbrauksiu..ne minutes anksciau  4u.gif

Brauksi ir mane ! Dar neatejo mmm, bet jau "kalasi" jauciu biggrin.gif Nu ka padarysi, teks bandyti kita karta.O as durnele vyliausi,kad pavyks is pirmo karto blush2.gif Jau norejau duphaston negerti, bet ai.... isgeriau.Temp. nukrito, taip kad vilciu nebera.Gerai, ka as cia, pavyks gi kada nors.Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti