Pritariu MIGLEX mes irgi gryzom is sios ligonines aciu D gulejom tik tris dienas.Susirgo vaikai viduriavo ,temp.buvo .Visu pirma pasibaisejau palatos gygytoja jeigu ja galima taip pavadinti..Gulejom 4a aukste infekciniam gulejom su mergyte ir berniuku vyras isvaziavo daiktu paimt as likau su vaikais ,atejo gydytoja ir pradejo klausinet kas kaip kada ,o mes buvom dar pries tai sirge atkrite nu zodziu..Na tai nuo kada cia prasidejo datas jai sakyk tikslias

Sakau ilga istorija ,tai tu man cia istoriju nepasakok sakyk dienas kada ,o mazius nevalges su temp rekia as ji supu ,o mergaitei pasake eisim krauja imt ta isigandusi sako mamyte (bet nerekia tyliai)tu su manim eik gerai sakau .Jokiu cia ejimu tipo ..Nu zodziu supu vaika ,o ta "daktare"rekt ant manes ,tai ka tu tiksliai nezinai?Tai kaip tu cia pasakoji nenuosekliai ,rekia

Susinervinau dar megyte issigandus sakau nematot ,kad vaikas rekia ,supu man susnku susikaupt ,be to ir mergaite issigandus nepeju dvieju apeit ,o jus dar cia reikalaujat datu.Tai jai nepatiko ,kad buvo paminta jos tironyja ir niekas cia jos nebijo,pradejo tel skambint isjunkit kas cia dabar darosi(rekia)tai as ir vaika supu ir megryte raminu ir jai pasakoju ir dar turiu ieskot tel is rankinuko

Pagaliaiu paeme maziuka paklausyti plauciu ,pasigulde ,o mergyte lovytej blaskosi ir niurzga tu cia man nesokinesi! Tau cia ne kokie vaiku zaidimai!(cia mergaitei) nu ***** galvoju..Po to klauso maziuka ,o mergyte sako as bijau issitrauke is ausies stetoskopa ir rekia ant mergaites uzsikisk!as negirdziu per tave! Nors vaikas nei rekdamas tyliai bijodamas imt kraujo mamai skundesi.Susinervinau sakau eisiu as su tavim nebijok ,ta niekur jus neisit eisiu sakau ! Nu ir ejau ir t.t..Po to ji jau ateina kai pamate ,kad cia ji manes ir vaiku neterorizuos ,nes ne at tokios uzsisoko zinokit as jus norejau nuramint ,nes vaikai jaucia kai jus susinervavusi

Sakau ,tai i manes ramininma ieina ir rekimas ant mano vaiku???Be to manes remint nereikejo pati ji mane sunervino savo tokiu elgesiu ,o kai nusodinau ,tai po to jau gera atseit ir dar man paraeiske kai pati jau geriete predejo vaidint matot pasirodo galima susikalbet kai norit..Nu sakes dar isvarte ,kad as cia kazka blogo padariaiu .Vyras sake butu pasiuntes ,bet zinant ji tai ismetes turbut butu ivares ja is tos palatos ,nes jis niekada nerekia ant vaiku ir man kai truksta kantrybe ,tai supyksta ,kad tona pakeliu.Bet cia jau virsune jai negalima dirbt su vaikais ,dar pasigyre ,kad 3 licensijas turi ..Idomu kokios dar tos dvi veterinaro gal ,nes su vaikais toks zmogus dirbt negali...O pavarde sios nuostabios gydytojos yra Balciunaite.
Dar as apsiragau irgi su viduriais temp atsirado vos paejau gal nuo vaiku uzssikreciaiu nesvarbu nuejau i priemima ,paeme krauja sako viskas gerai jums .Tada visa naakti nemiegojau buvo baisi savijauta paprasiaiu ,kad nospos suleistu kita ryta vel nuejau i priemima buvo jau kitas gyd.visa raiciausi nuo skausmo jis paeme ten tuos lapus vakarykscius su kraujo tyrimu ir sako cia yra iklijuoti ne jusu tyrimai i jusu kortele ..Pasake pavarde panasi i mano ,bet ne mano..Sako va jusu tyrimai blogi crb blogas reiktu chirurga iskviest cia jums per stiprus skausmai .As nueinu i wc grystu sako jums pries kelias dienas baigesi akademines (vaikui 11 menesiu) sako jus nedrausta db nesutvarkytas draudimas ,tai nekviesim chirurgo nevesim korteles eikit gulet

Pasuku i mokykla saku tu drausta vaikas mazas ,o is mokyklos niekas neismete tik akademines baigesi ,tai mokykla parase dar pazyma jiems ,kad as mokausi ,bet vaziuosiu i klinikas ,nes vel uzeina baisus pilvo skausmai.Tai va kaip fainai ,tai jeigu mano kraujo tyrimus sumaise ,tai tam vargsui berniukui galejo ir vaistus sumaisyt ,tik idomu ka tai moteriai pasake ,kuriai mano tyrimus iklijavo ,nes ji buvo girdejau su plauciu uzdegimu.........
O del higienos tai net nekalbu ..Patys nusipirkom dezinfekavimo priemone..