Na siandien turbut pasisakysiu visur

. Nesitikejau, tiesa, rasti tokia tema, bet radusi tikrai buvau maloniai nustebinta, nes kai panasiu mamu-vaiku-aukliu ieskojau su dabar jau beveik 8-eriu dukra, nieko panasaus neradau. Su vidurineliu tik taip ir svajojau, kad butu gerai vaikui augti su kitu vaiku, zodziu du viename: ir aukle ir draugija, bet netiketai

pastojus likau namie, ir dabar jau su dviem grazuoliais leidziu dieneles. Darzelis mums nepatiko del daugelio priezasciu

, tad ir as nutariau paieskoti vaikuciu-draugu bendraamziu, bet kad visi turbut darzeliuose

. man ne kiek nesunku ir daugiau ir mazu vaiku paziureti (vis tik vien savo 3 turiu

), bet kad vidurineliui ypatingai draugijos reikia, ir dienotvarke-darbotvarke

buvau numacius tam tikrai amziaus grupei, saunu, kad mazeliai auga kartu, bet gal dar rasis ir kokie vyresni vaikuciai, kuriems, kaip ir mums darzeliuose na kazkaip nelabai... patinka, na bent jau pasivaikscioti prie upes kartu. Ir dar, niekam kitam uz vaika sirdies taip neskauda, kaip tam, kas savo vaika turi, tad visiska nesamone, kad saviskis butu privilegijuotas, net priesingai, kai mano vaikai zaidzia, as ir kavai ir knygai randu laiko

, bet jei butu kitas vaikelis, tai kaip sesciau su jais kartu dalyku visokiu smagiu veikti, kad net turbut maniskiai stebetusi

, juk tai tokia atsakomybe! Sakyciau, kad ziurint viena, galima "pasimuliuoti", pasodini, ir zaisk sau

, (ir siaip, liudna tiems mazeliams su aukle uz rankytes tipenti, tai kad ir suaugusiems po viena, juk irgi liudna

)bet jei jau du, na juk tikrai is patirties tai zinau, tikrai akiu nenuleisi vien del saugumo, o ka jau ir kalbeti apie besivystancius santykius, vien del to verta namuose su vaikais pasedeti, kad akies krasteliu pamatytum ju besiklostanti pasauleli