radau skelbimuose foto baltų spintelių su juodu stalviršiu
QUOTE(laurechka @ 2008 01 16, 14:15)
vienas variantas
Čia radau pirmam puspaly kur sukeltos visos virtuvės... Gražiai atrodo
ir dar viena
Čia radau pirmam puspaly kur sukeltos visos virtuvės... Gražiai atrodo
ir dar viena
Aciukas pati nebuvau aptikusi.Kazkaip atrodo tamsokai jeigu grindys butu baltos gal kitaip bendras vaizdas ziuretusi.Jau kol as issirinksiu spalva tai prazilsiu, norisi uzsakyti virtuve ir pradeti prie jos viska derinti. Pas mus bendra erdve virtuve, valgomasis ir svetaine.
Man tavo variantas patiko tik del sienu plyteliu tai tikrai vargsi, as dabar turiu toki grozi ir dziaugsma tai jau vargas man su jom valymas vyksta su dantu sepetuku. Kas per plokste spintuciu kiek matau tai ji blizgi?
Rasa jau virtuves grozis , net MB pristaciau prie kompo kad paziuretu.Saunuole
Jeigu nepaslaptis kiek virtuvinis kainavo,nes musu labai panasaus dydzio.
Jau buvau įdėjus juk baltą su juodu stalviršium

Man irgi gražu

Man irgi gražu
QUOTE(Danta @ 2008 01 16, 17:39)
Man tavo variantas patiko tik del sienu plyteliu tai tikrai vargsi, as dabar turiu toki grozi ir dziaugsma tai jau vargas man su jom valymas vyksta su dantu sepetuku. Kas per plokste spintuciu kiek matau tai ji blizgi?
Dėl plokštės tai nieko nepasakysiu
O virtuvinį mums gamina va šita firma Jau buvau įmetus kelis kart jų nuorodą
QUOTE(enrikule @ 2008 01 16, 10:06)
Nerealiai graži virtuvė o ir tos nišos
Jau paskaičiau kiek kainavo bet gal nr. vistiek per až parašyti galėsite
QUOTE(rasa32 @ 2008 01 16, 19:42)
:
Idedu ir as savo virtuve-svetaine(atrodo elve prase?),cia toms,kurios del raudonos spalvos neapsisprendzia
Tikrai dar nesigailiu,ir vyras dziaugiasi 

o cia is kito galo

Idedu ir as savo virtuve-svetaine(atrodo elve prase?),cia toms,kurios del raudonos spalvos neapsisprendzia

o cia is kito galo

OT-židinio siena kokios spalvos?Ar ne per tamsu, ar nemažina erdvės tokia tamsi spalva?Aš apie panašią galvoju.
Ir dar, kokia grindų danga virtuvėje?
Oi kokia graži rasa32 virtuvytė.Seilę pavarvinau ech.................
Super atrodo
.Niekad nepagalvojau ,kad raudonos virtuvės norėčiau ,bet dabar ta spalva įtraukta į sarašiuką
QUOTE(vidule @ 2008 01 16, 20:39)
Oi kokia graži rasa32 virtuvytė.Seilę pavarvinau ech.................
Super atrodo
.Niekad nepagalvojau ,kad raudonos virtuvės norėčiau ,bet dabar ta spalva įtraukta į sarašiuką 
Man labiau prie širdies ramios spalvos, o ne tokios ryškios, bet šiuo atveju tikrai liuks atrodo
QUOTE(rasa32 @ 2008 01 16, 18:42)

o cia is kito galo

Labai grazu
o gal galetum idet baro fotke is abieju pusiu.....
QUOTE(Caca* @ 2008 01 16, 21:31)
o man kokios raudonos kedes nerealios
QUOTE(rasa32 @ 2008 01 16, 19:42)
Nu ir gražu
rasa32,labai tau aciu uz mano prasymo igyvendinima
Tikrai turi kuo didziuotis!
Ir virtuve, ir svetaine - kaip is geriausiu interjeru zurnalu
Kedes - tokios, apie kokias pati svajoju...
Na ir apskritai, ka pas tave bepaziuresi (zidinys, stalas, svetaines baldai, sienu spalvos.....), viskas taip graziai suderinta, kad tik ziurek ir gerekis
Bet visgi jei cia mano interjeras butu, tai plyteles nebe raudonas buciau dejusi, nes man vistiek truputi per raudona...
Bet siaip viskas tikrai ZIAURIAI grazu....