Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

radau skelbimuose foto baltų spintelių su juodu stalviršiu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 01 16, 14:15)
vienas variantas
Čia radau pirmam puspaly kur sukeltos visos virtuvės... Gražiai atrodo wink.gif
ir dar viena

Aciukas pati nebuvau aptikusi.Kazkaip atrodo tamsokai jeigu grindys butu baltos gal kitaip bendras vaizdas ziuretusi.Jau kol as issirinksiu spalva tai prazilsiu, norisi uzsakyti virtuve ir pradeti prie jos viska derinti. Pas mus bendra erdve virtuve, valgomasis ir svetaine.
Man tavo variantas patiko tik del sienu plyteliu tai tikrai vargsi, as dabar turiu toki grozi ir dziaugsma tai jau vargas man su jom valymas vyksta su dantu sepetuku. Kas per plokste spintuciu kiek matau tai ji blizgi?

Rasa jau virtuves grozis , net MB pristaciau prie kompo kad paziuretu.Saunuole
Jeigu nepaslaptis kiek virtuvinis kainavo,nes musu labai panasaus dydzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danta: 16 sausio 2008 - 19:41
Jau buvau įdėjus juk baltą su juodu stalviršium mirksiukas.gif
user posted image
Man irgi gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Danta @ 2008 01 16, 17:39)
Man tavo variantas patiko tik del sienu plyteliu tai tikrai vargsi, as dabar turiu toki grozi  ir dziaugsma tai jau vargas man su jom valymas vyksta su dantu sepetuku.  Kas per plokste spintuciu kiek matau tai ji blizgi?

Dėl plokštės tai nieko nepasakysiu schmoll.gif Nes nežinau... blush2.gif Blizgi tai taip. Mum buvo pateikti keli variantai ir turėjom išsirinkti ax.gif Na, aš jau turėjus panašias plyteles, tai tikrai nevargau schmoll.gif
O virtuvinį mums gamina va šita firma Jau buvau įmetus kelis kart jų nuorodą wink.gif Bet veiksmas čia ne LT vyksta....
Atsakyti
QUOTE(enrikule @ 2008 01 16, 10:06)

Nerealiai graži virtuvė o ir tos nišos wub.gif
Jau paskaičiau kiek kainavo bet gal nr. vistiek per až parašyti galėsite aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2008 01 16, 19:42)
:
Idedu ir as savo virtuve-svetaine(atrodo elve prase?),cia toms,kurios del raudonos spalvos neapsisprendzia smile.gif  Tikrai dar nesigailiu,ir vyras dziaugiasi  thumbup.gif
user posted image
o cia is kito galo
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif Nerealiai gražu. thumbup.gif
OT-židinio siena kokios spalvos?Ar ne per tamsu, ar nemažina erdvės tokia tamsi spalva?Aš apie panašią galvoju. ax.gif
Ir dar, kokia grindų danga virtuvėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 16 sausio 2008 - 20:33
Oi kokia graži rasa32 virtuvytė.Seilę pavarvinau ech................. ax.gif Super atrodo thumbup.gif .Niekad nepagalvojau ,kad raudonos virtuvės norėčiau ,bet dabar ta spalva įtraukta į sarašiuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vidule @ 2008 01 16, 20:39)
Oi kokia graži rasa32 virtuvytė.Seilę pavarvinau ech................. ax.gif Super atrodo  thumbup.gif .Niekad nepagalvojau ,kad raudonos virtuvės norėčiau ,bet dabar ta spalva įtraukta į sarašiuką  ax.gif

Man labiau prie širdies ramios spalvos, o ne tokios ryškios, bet šiuo atveju tikrai liuks atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2008 01 16, 18:42)

Idedu ir as savo virtuve-svetaine(atrodo elve prase?),cia toms,kurios del raudonos spalvos neapsisprendzia smile.gif  Tikrai dar nesigailiu,ir vyras dziaugiasi  thumbup.gif
user posted image
o cia is kito galo
user posted image

Labai grazu wub.gif

o gal galetum idet baro fotke is abieju pusiu..... thumbup.gif sprendimas
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 01 16, 21:31)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Nerealiai gražu. thumbup.gif

o man kokios raudonos kedes nerealios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2008 01 16, 19:42)

Nu ir gražu wub.gif wub.gif trūksta žodžių....
Atsakyti
rasa32,labai tau aciu uz mano prasymo igyvendinima bigsmile.gif Tikrai turi kuo didziuotis! thumbup.gif Ir virtuve, ir svetaine - kaip is geriausiu interjeru zurnalu thumbup.gif Kedes - tokios, apie kokias pati svajoju... wub.gif Na ir apskritai, ka pas tave bepaziuresi (zidinys, stalas, svetaines baldai, sienu spalvos.....), viskas taip graziai suderinta, kad tik ziurek ir gerekis wub.gif wub.gif Bet visgi jei cia mano interjeras butu, tai plyteles nebe raudonas buciau dejusi, nes man vistiek truputi per raudona... blush2.gif Bet siaip viskas tikrai ZIAURIAI grazu.... wub.gif
Atsakyti