Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Alder @ 2008 01 22, 12:21)
Imu galvot, kad gal reikia daryti į viršų atidaromas dureles ir keletą jų stiklinių... vis šioks toks pagyvinimas...

As irgi ta pati norejau pasiulyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 01 22, 12:38)
O kiek metru? Man irgi laaaaabai grazi wub.gif  Jau seniai seile varvinu bigsmile.gif

bijau pameluoti, bet lygtais 14 kv.m, o kaina normali todel, kad nedejom jokiu mandrybiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 01 22, 12:38)
O kiek metru? Man irgi laaaaabai grazi wub.gif  Jau seniai seile varvinu bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi enrikules virtuvinis labai patinka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2008 01 22, 14:12)
žiūriu, kad labai dažnai mums su Saja užkliūva tie patys dalykai biggrin.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif O jau kokios dvi gražuolės tavo naujame avatare bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 22 sausio 2008 - 13:51
Ačiū už patarimus 4u.gif

Man patiko šitas variantas:
Keliu nuorodą, nes labai didelė foto.
Galvoju, stalčiukus kelis tamsesnius padaryti, kaip čia. Taip pat daryt į viršų atsidarančias viršutines spinteles, vieną kokią su stiklu (irgi kaip šitoj foto).
Tik dar neapsisprendžiu, gal viršuj padaryti tokį kampą su stiklu, vietoj paprastos spintelės g.gif

Ir dar liko klausimas - indų džiovyklę viršuj ar apačioj (gal apačioj išmatavimai neleis).
Ir kokią tą šiukšliadėžę... Et, būčiau pas jus neprisikaičius, stovėtų tas tradicinis viedrelis po kriaukle ir ramu. O dabar... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
[QUOTE] enrikule - bijau pameluoti, bet lygtais 14 kv.m, o kaina normali todel, kad nedejom jokiu mandrybiu
Ka turi galvoje sakydama be jokiu imantrybiu??
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 01 22, 12:18)
user posted image

pas mane dabar kampas taip isprestas. Šitoj spintelėj taip pat pasislėpęs skaitliukas. nesakau kad tokios kampinės spintelės patogu, bet mano akim, tai vienas geresniu sprendimų, kai vietos turi minimaliai ir turi išnaudoti kiekvieną kampą. dabar ten giliai (kur niekas nemato biggrin.gif ) slepiasi visokios mėsmalės, bulvių tarkavimo mašina ir kiti rečiau naudojami dalykai.

man jauchiu irgi tiks toks variantas belieka, idomu kaip tokios dureles? niekam per laika jos neishklero? g.gif

QUOTE(Alder @ 2008 01 22, 13:12)

Pas mus irgi dujos  verysad.gif Kaitlentės niekaip nebus, nes nėra sąlygų... MB aiškina, kad dujom bent jau pigiau...
Ai, nepergyvenkim, bent orkaitė bus Alektrinė  mirksiukas.gif

kai pirkom buta irgi buvo dujos, atsijungem thumbup.gif
ir dar susitare su keliais kaimynais pasididinam galia (nes kaimynai skundesi kad daugiau prietaisu sujungus ishmusha saugiklius)
dabar visur bus elektra, man nepatinka tos grotos ant dujines virykles schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2008 01 22, 16:08)
ir dar susitare su keliais kaimynais pasididinam galia (nes kaimynai skundesi kad daugiau prietaisu sujungus ishmusha saugiklius)
dabar visur bus elektra, man nepatinka tos grotos ant dujines virykles  schmoll.gif

Aha, tai pirmiausia mums reikia pasikeisti kaimynus biggrin.gif O tai, greičiausiai, užtruks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alder: 22 sausio 2008 - 14:11
QUOTE(X-iuke @ 2008 01 22, 12:08)
man jauchiu irgi tiks toks variantas belieka, idomu kaip tokios dureles? niekam per laika jos neishklero?

O tu daryk taip, kaip aš įmečiau nuorodą wink.gif durelės atsidaro abi atskyrai wink.gif Niekas neišklers tadu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2008 01 22, 14:08)
man jauchiu irgi tiks toks variantas belieka, idomu kaip tokios dureles? niekam per laika jos neishklero? g.gif

kolkas normaliai...
Atsakyti
[quote=donatada,2008 01 22, 13:06]
[QUOTE] enrikule - bijau pameluoti, bet lygtais 14 kv.m, o kaina normali todel, kad nedejom jokiu mandrybiu
Ka turi galvoje sakydama be jokiu imantrybiu??
[/quote]
savaime uzsidarantys stalciai, dziovyklos, krepsiai, ir visokie pan. mechanizmai smile.gif visiskai paprasta virtuve, su paprastom lentynom ir dar paprastesniais stalciais, tiesiog skyrem daugiau demesio isorei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alder @ 2008 01 22, 15:06)
Ačiū už patarimus  4u.gif

Man patiko šitas variantas:
Keliu nuorodą, nes labai didelė foto.
Galvoju, stalčiukus kelis tamsesnius padaryti, kaip čia. Taip pat daryt į viršų atsidarančias  viršutines spinteles, vieną kokią su stiklu (irgi kaip šitoj foto).
Tik dar neapsisprendžiu, gal viršuj padaryti tokį kampą su stiklu, vietoj paprastos spintelės  g.gif

Ir dar liko klausimas - indų džiovyklę viršuj ar apačioj (gal apačioj išmatavimai neleis).
Ir kokią tą šiukšliadėžę... Et, būčiau pas jus neprisikaičius, stovėtų tas tradicinis viedrelis po kriaukle ir ramu. O dabar...  unsure.gif  biggrin.gif

O iaip jei nuspresi indu dziovykla daryt virsuj, buna horizontalios spinteles, kuriu dureles pasikelia kartu - ir apatines, ir virsutines. Tuomet nereikes daryt atskirai dvieju dziovyklu. Nerandu dabar greit nuotraukos doh.gif Bet gal supratai apie ka as cia biggrin.gif
As irgi taip norejau daryt, bet pas mane gibskartonio pakabinamos lubos, tai nebus vietos joms atsidaryt unsure.gif Reiks daryt dvi atskiras.
Tik zinoma toks atsidarymo mechanizmas brangesnis ax.gif
Atsakyti