Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 01 23, 09:33)
Na zinok ir as manau, kad dizainere turejo pasakyt jei butu abejoniu del atsidarymo. Bandau dabar mintinai primest, tai pas mane nuo spinteliu virsaus iki lubu tirbut apie 30 cm bus g.gif As tai net nebuciau pagalvojus, kad neatsidarys, bet baldziai pasake. Nors..., kai as savaitgali pavaiksciojau po baldu parsuotuves ir ne viena toki varianta apziurejau, kazkodel man pasirode, kad turetu normaliai atsidaryt rolleyes.gif  Nu bet nerizikuosiu ir su jais nesigincysiu:) Paskui dar pasirodys, kad jie buvo teisus biggrin.gif

Na vis tik pasitikslinau, tai sake 20 cm pilnai uztenka. Sake, kad pas mane viskas gerai. Tai siandien dar pati pamatavau, tai atstumas nuo spinteliu iki lubu 27 cm. Na jei neatsidarines, tai ju paciu bus kalte, privales keisti. Nors isitikinus, kad turetu buti viskas tvarkoje, nes is paziuros, tai tokia labai atsakinga dizainere. Beliko tik islaukt 2 menesius. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 01 23, 13:13)

Apie tai gali pasiskaityt temose apie kaitlentes, jų yra net kelios (ir prie patarimų, ir prie parduovių/nuolaidų). Viena pvz. čia.
Atsakyti
QUOTE(Alder @ 2008 01 22, 13:19)
Geras  :blink:Super idėja  thumbup.gif  Jaučiu, patogiausias variantas. Vanduo į rankoves nebėga indus kraunant ir kilnot kaskart nereikia...
Tik tada mechanizmus, laikančius stalčių, reikia tvirtesnius daryt, jaučiu.

Tokie dalykėliai (indų "laikyklos") patogu, kai yra vaikų. Nereikia niekur pasipilti arba tėvams į pagalbą eiti ax.gif

QUOTE(X-iuke @ 2008 01 22, 15:11)
kazhkas domejosi del shiukshliu dezhiu, kaika radau dar:
user posted image

oooo, šita ir po kriaukle puikiai tilptų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 01 23, 14:21)
Na vis tik pasitikslinau, tai sake 20 cm pilnai uztenka. Sake, kad pas mane viskas gerai. Tai siandien dar pati pamatavau, tai atstumas nuo spinteliu iki lubu 27 cm. Na jei neatsidarines, tai ju paciu bus kalte, privales keisti. Nors isitikinus, kad turetu buti viskas tvarkoje, nes is paziuros, tai tokia labai atsakinga dizainere. Beliko tik islaukt 2 menesius.  doh.gif

Manau viskas bus gerai mirksiukas.gif Sakau, man irgi pasirode, kad normaliai atsidarines, bet baldziai kazkodel sake jog ne biggrin.gif

O dabar klausimelis - na pasakykit jus man neismanelei ar visos turit indaploves? ax.gif Nei as jos turejau, nei as ja ruosiausi pirkt, bet dabar jau kelinta savaite visi aplink "gruzina", kaip as neturesiu indaploves! cool.gif Nu ir dabar kaip durne suku galva, ka man cia su ja daryt doh.gif Siaip jei ir pirksiu, tai tikrai ne greitu laiku, todel galvoju darant baldus palikt galimybe imontuot indaplove. Bet jei jos nepirkciau, tai daryciau kitokia spintele toj vietoj. Zodziu galvosukis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 01 23, 14:32)
Manau viskas bus gerai mirksiukas.gif  Sakau, man irgi pasirode, kad normaliai atsidarines, bet baldziai kazkodel sake jog ne biggrin.gif
O dabar klausimelis - na pasakykit jus man neismanelei ar visos turit indaploves? ax.gif  Nei as jos turejau, nei as ja ruosiausi pirkt, bet dabar jau kelinta savaite visi aplink "gruzina", kaip as neturesiu indaploves! cool.gif  Nu ir dabar kaip durne suku galva, ka man cia su ja daryt doh.gif Siaip jei ir pirksiu, tai tikrai ne greitu laiku, todel galvoju darant baldus palikt galimybe imontuot indaplove. Bet jei jos nepirkciau, tai daryciau kitokia spintele toj vietoj. Zodziu galvosukis lotuliukas.gif

tai taip ir daryk- susiderink su meistru, ar kas ten bedarys virtuve, kad vienas dureles butu imanoma ateityje isimti, jei prireiks.Nebutina staigiai apsispresti.(nors as tai pirksiu indaplove tongue.gif )
o daugiau apie jas skaityk :
http://www.supermama...;#entry14424906
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 01 23, 12:32)
Manau viskas bus gerai mirksiukas.gif  Sakau, man irgi pasirode, kad normaliai atsidarines, bet baldziai kazkodel sake jog ne biggrin.gif
O dabar klausimelis - na pasakykit jus man neismanelei ar visos turit indaploves? ax.gif  Nei as jos turejau, nei as ja ruosiausi pirkt, bet dabar jau kelinta savaite visi aplink "gruzina", kaip as neturesiu indaploves! cool.gif  Nu ir dabar kaip durne suku galva, ka man cia su ja daryt doh.gif Siaip jei ir pirksiu, tai tikrai ne greitu laiku, todel galvoju darant baldus palikt galimybe imontuot indaplove. Bet jei jos nepirkciau, tai daryciau kitokia spintele toj vietoj. Zodziu galvosukis lotuliukas.gif

na taip sakant kol nepabandysi tol nesuzinosi smile.gif jei rimtai, tai as dabar savo buities be indaploves neisivaizduoju, tai tiesiog nepakeiciama.. jeigu kyla klausimu del taupumo, tai buk rami, praktiskai ir teoriskai irodyta, kad indaploves sutaupo ne tik vandeni, bet ir tavo laika smile.gif jeigu kalbeti konkerciai apie modelius, kokybe ir pan. tai kaip tik nesenai maciau buvo atskira tema apie tai wink.gif
Atsakyti
aha, sako jos naudos neivertina tie, kurie jos neturi...

jau vien tas kad po baliusku stiklines, bliudus sumetei ir nuejai miegoti... jokiu sluostymų, blizginimų...
Atsakyti
Na taip, ir as manau, kad kol neturiu, tai tol ji man ir nereikalinga, bet jei kuri laika pagyvenciau su indaplove, greiciausiai galvociau kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 01 23, 14:08)
aha, sako jos naudos neivertina tie, kurie jos neturi...

jau vien tas kad po baliusku stiklines, bliudus sumetei ir nuejai miegoti... jokiu sluostymų, blizginimų...

Šitą taisyklę galima pritaikyt kalbant apie bet ką: kol nežinai/neišbandei/nepatyrei, tol ir nereikia. Kad ir pasisakymams apie stalčių/spintelių vidaus įrangą - vieni tam skiria didžiules sumas, susideda įvairiausius bėgelius, investuoja milžininškus pinigus į pakėlėjus, pritraukėjus, stalčių konstrukcijas, o kiti sako, kad jiems ir paprasčiausi stalčiai puikiai "važinėja", tai kam reikia kišti į juos tokias sumas doh.gif Bet emė tame, kad pirmieji pabandę nebegali nė pagalvot, kad galėtų be jų gyvent, o antrieji, nepabandę, negali įsivaizduot, koks tai patogumas lyginant su paprastais. Čia kaip ir apie automobilius - kam pirkti porshe, jei ir volkswagenas nuvežt gali ten pat? Tiems, kas turi volkswageną su juo patogu važinėt, jis atlieka savo funkciją ir ko daugiau reikia? Bet manau nė vienas pavažinėjęs kurį laiką su porshe nebelabai norėtų persėsti atgal į volkwageną mirksiukas.gif (Tik nepriimkit palyginimų pažodžiui).
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 01 23, 15:20)
Šitą taisyklę galima pritaikyt kalbant apie bet ką: kol nežinai/neišbandei/nepatyrei, tol ir nereikia. Kad ir pasisakymams apie stalčių/spintelių vidaus įrangą - vieni tam skiria didžiules sumas, susideda įvairiausius bėgelius, investuoja milžininškus pinigus į pakėlėjus, pritraukėjus, stalčių konstrukcijas, o kiti sako, kad jiems ir paprasčiausi stalčiai puikiai "važinėja", tai kam reikia kišti į juos tokias sumas  doh.gif  Bet emė tame, kad pirmieji pabandę nebegali nė pagalvot, kad galėtų be jų gyvent, o antrieji, nepabandę, negali įsivaizduot, koks tai patogumas lyginant su paprastais. Čia kaip ir apie automobilius - kam pirkti porshe, jei ir volkswagenas nuvežt gali ten pat? Tiems, kas turi volkswageną su juo patogu važinėt, jis atlieka savo funkciją ir ko daugiau reikia? Bet manau nė vienas pavažinėjęs kurį laiką su porshe nebelabai norėtų persėsti atgal į volkwageną mirksiukas.gif (Tik nepriimkit palyginimų pažodžiui).

drinks_cheers.gif ,kolkas vazineju su VW mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Almuka @ 2008 01 23, 10:16)
labai grazios jusu virtuves wub.gif
siaip busiu balta varna turbut, bet irgi man tie vidaus mechanizmai reikalingi tik tada, kai tikrai reikalingi- del mazai vietos ar pan. ax.gif del to pas mane ju nera. ir nepasigendu. ypac stalciu pritraukimo- man ir taip graziai uzsidaro smile.gif
ir virtuve dariausi tikiuosi kokiems 7-iems metams...nors esu labai seslus ir pastovus zmogus, bet virtuve vos ne visam amzeliui, kaip kazkas cia rase- tikrai ne man...noretusi dar min 40 metu isgyventi, jei viskas normaliai smile.gif

labai paprasta mirksiukas.gif
kai atsibos virtuve, korpusa su vidaus iranga mirksiukas.gif paliekam ta pati,o atnaujinam pakeiciam fasada,galima ir stalvirsi mirksiukas.gif tie patys baldininkai puikiai ta atlieka
ir tikrai nemanau ,kad kas is cia esanciu kas 5metus keis kardinaliai virtuves baldus 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
jau nepirma karta prashau jusu patarimu, nes vis bijau priimt galutini sprendima doh.gif
pagaliau sulaukiau ish dizaineres konkrechiu brezhiiu, pritaikytu musu variantui, na ir yra kabliuku, kas man nepatinka... unsure.gif

1 - ten kur yra kaitlente, virshutines ir apatines spinteles nevienoje eileje;
2 - virshutines spinteles kampe, norechiau kad atsidarinetu i virshu;
3 - spintele krashte prie indaploves, kad butu su stalchiais, tik nelabai sugalvoju kaip tai padaryti g.gif (noriu kuo daugiau stalchiu);

gal kuri dar kokiu patarimu turi? ax.gif
galvoju kaip atrodytu jei shaldytuva sukeischiau vietomis su orkaite g.gif

brezhiniai

jau reikia galutinai apsisprest ir uzhsakinet, o ash vis delsiu, nes vis neapsisprenzhiu del spalvos ir del projekto doh.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2008 01 23, 16:25)

labai paprasta  mirksiukas.gif 
kai atsibos virtuve, korpusa su vidaus iranga  mirksiukas.gif paliekam ta pati,o atnaujinam pakeiciam  fasada,galima ir stalvirsi  mirksiukas.gif tie patys baldininkai puikiai ta atlieka
ir tikrai nemanau ,kad kas is cia esanciu kas 5metus keis kardinaliai virtuves  baldus 4u.gif

thumbup.gif biggrin.gif sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti