Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(belisime @ 2008 01 24, 17:47)

Baisios vituves del to,kad lietuviai iki siol priprate papigiai i virtuves investuoti,uztat ir atrodo atitinkamai

Uzsienyje virtuvei skiriama didziausia suma,nes baldus sienas ir t.t be problemu pakeisi....o virtuves ne.

Kiek kainuoja normalios virtuves....? Ju kaina prasideda nuo 100 000 lt...

Ar lietuvoj tokias virtuves daro?  O taip ...ir dar kaip....

Ir dar: prastos virtuves lietuviai isirengineja dar ir del to,kad nera maisto gaminimo kulturos....gaminami iki siol kotletai...ir pan. kuriems nereikia nei spec. prietaisu nei indu....nei spec. balzamu ir t.t. ....o Visa tam reikia daug vietos:gaminimui didelio erdvaus stalvirsio....susidejimui spinteliu....

Tai prašom mums parodyti savo virtuvę ax.gif Žiūrėsim ar atitinka aukščiau aprašytus kriterijus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2008 01 24, 18:47)
Baisios vituves del to,kad lietuviai iki siol priprate papigiai i virtuves investuoti,uztat ir atrodo atitinkamai

Uzsienyje virtuvei skiriama didziausia suma,nes baldus sienas ir t.t be problemu pakeisi....o virtuves ne.

Ir dar: prastos virtuves lietuviai isirengineja dar ir del to,kad nera maisto gaminimo kulturos....gaminami iki siol kotletai...ir pan. kuriems nereikia nei spec. prietaisu nei indu....nei spec. balzamu ir t.t. ....o Visa tam reikia daug vietos:gaminimui didelio erdvaus stalvirsio....susidejimui spinteliu....

Kiekvienas turi savo nuomonę, tačiau kas kaip gali - taip ir sukasi. Pas mus 100tks litų kainuoja 1/3 buto, o kur dar vonios, kambarių įrengimas.... vien, žo, Kai turėsim galimybę nusipirkti daug vietos - tada turbūt ir pasikeis nuomonė į baldų pasirinkimą ir pirkimą.
Ir dar - o kodėl užsieniečiai negali pasikeisti virtuvės g.gif sakyčiau ji viena pirmųjų, kuri greičiausiai susidėvi, jei dar joje gaminami nerealūs patiekalai. juk mados keičiasi g.gif Taip išeina visas butas po 10 metų bus renovuotas, o virtuvė liks senamadiška? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 24 sausio 2008 - 19:29
Siandien isgirdau apie kazkokias ekonomines virtuves. Ju kaina nuo 1200lt. beginiam metrui ( pastatomu ir pakabinamu). Idomu tai, kad jas gamina Nabuko atsaka "Geros virtuves", todel garantuojama kokybe (vokiski mechanizmai, vokiski stalvirsiai). Ir ju nereikia laukti!!! bigsmile.gif . Taciau kita problema, kad galima pasirinkti tik is keliu spalvu ir keliu rusiu, dydziu spinteliu. Bet manau tikrai ka nors imanoma sukonstruoti. Idomi jusu nuomone. Ka manot? Verta? Nes kainos ir kokybes santykis labai viliojantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ellen: 24 sausio 2008 - 21:22
QUOTE(belisime @ 2008 01 24, 18:47)

schmoll.gif ir iš pasiturinčių nedaug kas virtuvės baldams išleidžia 50 000 Lt. Manau, brangi virtuvė lietuviui - 20 000-35 000 Lt, normali - 10 000-15 000 Lt. O su tais šimtais tūkstančių virtuvei, tai neabejoju, kad Lietuvoj vienetai tokių. Nereikėtų įsivažiuoti į kraštutinumus nono.gif
O kas Lietuvoje daro tokias virtuves? Kažkaip norėtųsi, kad savo teiginius pagrįstum. Būtų malonu pamatyti tą šimtatūkstantinę virtuvę. Tavo ar ne, nesvarbu.
Atsakyti
Pabandysiu ideti tai ka gavome "palikimo" nuo buvusiu savininku, gal kam kils kokios idejos, net nebezinau palikti tik tas baltas spinteles ir tik stalvirsi keisti i medini (ir grindis medines aisku) ar isplanavima ta pati ir keisti ir dureles ir stalvirsi? http://picasaweb.goo...134000024875522
Atsakyti
QUOTE(Vykte @ 2008 01 24, 17:57)
Sveikutes, man labai patiko sitas varijantas, ka tik buvo dizainiere, viska issimatavo ir po 2men ir as turesiu tokia thumbup.gif
Aciu uz grazia ideja 4u.gif

i sveikata
lauksim pasirodant cia
Atsakyti
Niekaip neuprantu kam reikia iš savo namų muziejų padaryt (čia apie tuos 100 000). Man patiko skandinavų požiūris į namus - viskas kuo paprasčiau ir pigiau, svarbu būtų patogu ir tvarkinga. O likusius pinigus jie išleidžia vaikų mokslams, kelionėms ir pan. Man čia įdėtos virtuvės tikrai gražiai atrodo, kiekviena savita. Kai pati prisėdau prie kompiuterinės programos ir pabandžiau kažką sukurti, supratau kad tai ne taip jau paprasta. O ir kritikuoti noras dingsta. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sugar @ 2008 01 24, 22:55)
Pabandysiu ideti tai ka gavome "palikimo" nuo buvusiu savininku, gal kam kils kokios idejos, net nebezinau palikti tik tas baltas spinteles ir tik stalvirsi keisti i medini (ir grindis medines aisku) ar isplanavima ta pati ir keisti ir dureles ir stalvirsi? http://picasaweb.goo...134000024875522

O kokia ten skyle po kaitlente? Na si virtuvė ne mano skonio. Aš iš jos palikčiau turbūt tik staliršį. Bet savininkei turbūt mielesnis klasikinis stilius. Ir sienų spalva man nelabai derinasi. smile.gif Turiu omeny tą žydrą iki pusės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunija: 24 sausio 2008 - 23:33
ai, belisime, koks ispindejimas, koks snobiskumas...as esu laiminga be galo, kad mano virtuve 9m², taciau daugumoj sovietines statybos butu virtuves5, duok die 6m² juokdare tu, kur tada stalvirsi sukisti, jei reikia gerai pasukti galva, kur dar saldytuva ikisti biggrin.gif
rasa32, labai pritariu del tavo dizainerio pastebejimo drinks_cheers.gif:
Atsakyti
o as tai labai noreciau pamatyti ka tokio ispudingo ir isskirtino sugalvoja tie zmones, kurie sako, jog visu virtuves prastos ir vienodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar @ 2008 01 24, 22:55)

as manau, pirmiausia ,,isivertink", ar tau ji patinka ir kokios pinigines galimybes.
Skirtingai nei kitai rasiusiai, man cia viska gadina stalvirsis (man apskritai tie ,,praktiski" a la cementiniai /asfaltiniai/ marmuriniai stalvirsiai yra baisus... schmoll.gif ), taip, kad jei tau jis irgi kliuna, pakeiskite tik ji. Is tikruju, pakeitus grindis, ir jei yra galimybe- sienas, tai ta balta virtuve visai nebadys akiu, tuo labiau, kad bent is nuotraukos atrodo, kad nera ji nudeveta ir nusitrynusi.
Atsakyti
na tikrai ,jau susipainiojau virtuves baldu kainose, tai kas zino kiek jos kainuoja biggrin.gif rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 01 25, 10:21)
na tikrai ,jau susipainiojau  virtuves baldu kainose, tai kas zino kiek jos kainuoja  biggrin.gif  rolleyes.gif  doh.gif

O kiek masina kainuoja g.gif
Senas Golf'as- 2000Lt, naujas Volvo - apie 50 000Lt
Kaip taip klausti, nesuprantu umn.gif

P.S.As cia nepiktai. Reikia daugiau mirksiukas.gif tongue.gif lotuliukas.gif pripiesti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 25 sausio 2008 - 09:36