Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(TUSINA @ 2008 01 30, 17:06)
Issirinkome tokia kriaukle user posted image bet labiau noreciau tik kriaukles be dziovinimo dalies (nesugalvojau, kaip ji gali vadintis  tongue.gif ). Ir indaplove turesim. Kaip jus manot, kuri kriaukle patogiau ir praktiskiau?  g.gif

pas mus- su padeklu.nelabai isivaizduoju, kaip butu be jo - juk kriaukleje ne tik indus plaunam, tai patogu pasideti (bulves nuskutus, ar kitas darzoves bei vaisius) gana daznai ir siaip ta dali kaip pagrindini darbini pavirsiu naudoju - pvz., pjaustau ka nors ar mesa tvarkau lentele pasidejusi butent toj vietoje- nes patogu, jei reikia ka greitai po kranu nuplauti, o ir prisitaskius paprasciau nuplauti (kadangi padeklas kiek nuozulnus, tai uzpili truputi vandenuko, ir viskas nubega i kriaukle...)
Atsakyti
saunu lipke, tavo visada mintys buna saunios ir pravercia. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 01 30, 17:31)
saunu lipke, tavo visada mintys buna saunios ir pravercia.  ax.gif  4u.gif

aciuks.gif Tik, kad cia ne mano mintys, cia, taip sakant, ,,folkloras":)

Atsakyti
Sveikos virtuviu "meistres" 4u.gif
As pas jus naujoke ax.gif Jau toooookiu groziu prisiziurejau thumbup.gif Uzsukau tikedamasi rast nuomoniu apie virykles ir gartraukio vieta viruves saloje, kurioje bus ir minibariukas. Bet jau cia tiek daug info, kad reikes nemazai laiko viska perverst g.gif Gal galetumet pagelbet, ar buvo diskutuojamas toks klausimas, mazdaug kurioj vietoj? Buciau labai dekinga uz turinciu tokius variantus pasisakymus: pliusai, trukumai ir pan.

Pati noriu tokio varianto, bet vis dar metausi, nes
1. ar bus patogu sedeti prie puodais apkrautos virykles (juk cia bus bariukas) g.gif
2. ar gartraukis neuzgriozdins erdves (kalbu apie virtuve name ne bute) g.gif
3. kas dar... net nezinau...

Aciu
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 01 28, 22:20)
sveiki  gal kas  buvot  uzsisake is ALNO  vokisku  virtuviu?http://www.vokiskibaldai.lt/

man  ten  2  metru  istisine  virtuve  paskaiciavo ir gavosi apie  6000lt.man  per  brangu,bet  labai  patiko  ju  medziaga  tokia  blizgi  bordine,salone  stovi  ju,tai  va  klausiu  kas  per  medziaga  sako  auksto  slegio  laminatas. o visur  kitur vokeje  dalioje  kur  ira  tokia  blizgi  medziaga sako  kad dazyta  mdf man  atrodo  nepraktiska,va,tai  ko  as  norejau  paklausti  ar pvz  buna  virtuves  meistai  kure  vieni  sau  dirba  ar  jie  turetu  tokios medziagos,as  viena iskvieciau  tai  rodo  man termopala  pavyzdzius ir  rodo  ta  blizgia  medziaga,sakau  na  ne  ta  negaliu  paaiskinti  jam  na  zodziu,gal kas  parekomenduoskoki  meistra kuris  turetu  tokiu  medziagu.

INGRIDIK81, gal pries kokius du menesius ar net ir daugiau man irgi labiausiai i akis krito butent Alno siuloma ta bordine laminuota plokste drinks_cheers.gif thumbup.gif Bet as ja maciau ne ekspozicijoje (cia turbut Vilniuje koks nors modeliukas parodytas? Idomu butu pamatyt... rolleyes.gif As Klaipedoje ziurejau), o tiesiog laminuotu ploksciu paleteje. Ir kas man labiausiai patiko - tai, kad ji man pasirode tokia tarpine tarp blizgios ir iprastos laminuotos blink.gif ...nors dabar kai paskaiciau ka jus parasete, tai galvoju, gal cia tik man taip pasirode? wacko.gif Paskui ziurejau Tremopalo ir Egger palete, tai nieko panasaus nemaciau (bet tiesa pasakius per daug ir neieskojau -maniau, kad gal ir pas juos yra - man juk dar negreit virtuve bus daroma). Zodziu, INGRIDIK81, jei tik kur nors rasi tokia pat plokste, parasyk ir man, gerai? blush2.gif Buciau labai dekinga... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 01 29, 15:42)
Elica 800, 1200 buna situos tikrai zinau , jei kas galiu rekomduot kur gaut pigiau smile.gif

renax,
man butu labai aktualu. gal gali kontaktus i AZ,
aciu
Atsakyti
QUOTE(Vykte @ 2008 01 29, 23:22)
Sveikos,

Man reikia jusu pagalbos, kokios spalvos daryti man bara? Spinteles pasidarem pries keleta metu, remonta ir baldus taip pat pries kelis metus pirkom, tai keisti ju nenorim, bet kaip suderinti spalvas, tai net neisivaizduoju doh.gif . Noriu kad kazkiek vietuve atsiskirtu nuo svetaines, bet kai cia vientisa erdve ir plotas bendras tik apie 15m2. Tai visai pasimetus. Idedu nuotrauka kaip dabar viskas atrodo, tik saldytuva isnesim i kolidoriu ir toj vietoj bus spinteles ir baras.  http://www.ktc.lt/~d...as/IMGP4664.JPG
Papildyta:

o spinteles ir bariukas atrodys taip, tik is kitos puses viskas. Tikiuos suprantamai viska surasiau g.gif

Sveikos dar karteli, bet kazkodel visai nesulaukiu is jusu pasiulymu ax.gif As labai rimtai klausiu, nes neisivaizduoju kokios spalvos man daryti bariuka, ar sviesu, ar grindu spalvos? g.gif Noreciau ir daugiau nuomoniu isgirsti, visai pasimeciau doh.gif Nes spinteles tai teks daryti tokios pat spalvos kokios jau yra darytos seniau, o vat bariukas ir kedes kokios turetu buti net nezinau ir neisivaizduoju, o siena tai viena geltona, o kita zalia g.gif

Atsakyti
QUOTE(Vykte @ 2008 01 30, 22:27)
Sveikos dar karteli, bet kazkodel visai nesulaukiu is jusu pasiulymu ax.gif  As labai rimtai klausiu, nes neisivaizduoju kokios spalvos man daryti bariuka, ar sviesu, ar grindu spalvos? g.gif  Noreciau ir daugiau nuomoniu isgirsti, visai pasimeciau doh.gif Nes spinteles tai teks daryti tokios pat spalvos kokios jau yra darytos seniau, o vat bariukas ir kedes kokios turetu buti net nezinau ir neisivaizduoju, o siena tai viena geltona, o kita zalia  g.gif

'saugiausia' butu deti stalvirsio arba grindu spalvos.
Atsakyti

pavyzdzius visu medziagu kokias tik imanoma naudoti baldu gamyboje tiesiog fiziskai neimanoma susirinkti kiekvienam baldininkui, ypac, tokiam kuris dirba sau vienas ar dviese, todel greiciausiai ju netures. Taciau galite tartis su baldininku, kad nuvaziuosite kartu pas HPL tiekejus ir kartu apziuresite pvz ir issirinksite. O gauti tu medziagu cia nera jokia problema, ju gali nusipirkti bet kas.
[/quote]

schmoll.gif manau šiuo metu niekas klientų nevežioja pas tiekėjus, daugelis turi plokščių ar kt. medžiagų pavyzdžius. Net didieji gamintojai neturi visų jų, nes šiuo metu yra tiek daug medžiagų, tai užsako iš kitų tiekėjų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vykte @ 2008 01 30, 22:27)
Sveikos dar karteli, bet kazkodel visai nesulaukiu is jusu pasiulymu ax.gif  As labai rimtai klausiu, nes neisivaizduoju kokios spalvos man daryti bariuka, ar sviesu, ar grindu spalvos? g.gif 

As daryciau toki kaip virtuve, nes naujos spalvos ivestu dar daugiau chaoso.

QUOTE(henrieta75 @ 2008 01 31, 01:45)
schmoll.gif manau šiuo metu niekas klientų nevežioja pas tiekėjus, daugelis turi plokščių ar kt. medžiagų pavyzdžius. Net didieji gamintojai neturi visų jų, nes šiuo metu yra tiek daug medžiagų, tai užsako iš kitų tiekėjų. smile.gif

nesakyk, kad niekas, taip teigdama bent pasakyk, kad nezinai tokiu, kurie gali nuvaziuoti su klientu ar spec kazkokiam inoringam klientui atvezti pavyzdi, netgi pagaminti pavyzdi, tik uz visa tai reikia moketi. Kai gamintojas mato kad klientas nepasiruoses moketi tarkim daugiau kaip 15tukst. tai ir nesivargina. bet kai klientui nelabai svarbi kaina, o svarbiau kokybe ir daiktas toks koki nori tureti galima ir pavazineti, ir bandymu su medziagomis padaryti. tik nemanau, kad tarp cia diskutuojanciu mamu yra nors kelios(o gal ir visai nera) kurios isgaletu uz virtuve pakloti nuo 30tukst. o dazniausia ne klientai vazineja, kurie uzsakineja dideles virtuves, o ju dizaineriai ir architektai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 01 22, 12:18)
user posted image

pas mane dabar kampas taip isprestas. Šitoj spintelėj taip pat pasislėpęs skaitliukas. nesakau kad tokios kampinės spintelės patogu, bet mano akim, tai vienas geresniu sprendimų, kai vietos turi minimaliai ir turi išnaudoti kiekvieną kampą. dabar ten giliai (kur niekas nemato biggrin.gif ) slepiasi visokios mėsmalės, bulvių tarkavimo mašina ir kiti rečiau naudojami dalykai.

Okaip viduje isprendei lentynu ar kitko klausima? Labai aktualu... ax.gif
Atsakyti
Merginos, vis suku galva del tos kampines spinteles. Pas mus toks pats variantus bus kaip pas Mamicy. Kaip geriau, patogiau isspresti? Gal kazkokias sistemas naudoti??? g.gif
Atsakyti