QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 01 28, 22:20)
sveiki gal kas buvot uzsisake is ALNO vokisku virtuviu?http://www.vokiskibaldai.lt/
man ten 2 metru istisine virtuve paskaiciavo ir gavosi apie 6000lt.man per brangu,bet labai patiko ju medziaga tokia blizgi bordine,salone stovi ju,tai va klausiu kas per medziaga sako auksto slegio laminatas. o visur kitur vokeje dalioje kur ira tokia blizgi medziaga sako kad dazyta mdf man atrodo nepraktiska,va,tai ko as norejau paklausti ar pvz buna virtuves meistai kure vieni sau dirba ar jie turetu tokios medziagos,as viena iskvieciau tai rodo man termopala pavyzdzius ir rodo ta blizgia medziaga,sakau na ne ta negaliu paaiskinti jam na zodziu,gal kas parekomenduoskoki meistra kuris turetu tokiu medziagu.
INGRIDIK81, gal pries kokius du menesius ar net ir daugiau man irgi labiausiai i akis krito butent Alno siuloma ta bordine laminuota plokste

Bet as ja maciau ne ekspozicijoje (cia turbut Vilniuje koks nors modeliukas parodytas? Idomu butu pamatyt...

As Klaipedoje ziurejau), o tiesiog laminuotu ploksciu paleteje. Ir kas man labiausiai patiko - tai, kad ji man pasirode tokia tarpine tarp blizgios ir iprastos laminuotos

...nors dabar kai paskaiciau ka jus parasete, tai galvoju, gal cia tik man taip pasirode?

Paskui ziurejau Tremopalo ir Egger palete, tai nieko panasaus nemaciau (bet tiesa pasakius per daug ir neieskojau -maniau, kad gal ir pas juos yra - man juk dar negreit virtuve bus daroma). Zodziu, INGRIDIK81, jei tik kur nors rasi tokia pat plokste, parasyk ir man, gerai?

Buciau labai dekinga...