Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Turiu dideli maisa mergaitisku drabuzeliu nuo 6 men iki metuku,sunesiotu ir beveik nauju.
Dar surinkau maisa savo drabuziu kuriu nenesioju,yra keleta kuri tiks mergaitei-gal 13-14 metu,kiti 38 didzio,kelnes,dzinsinis svarkelis,naujas ruzavas plonas megztinukas,atiduociau dideli minksta zaisla -ruzava jokinga pantera,su kabanciom ilgom kojiom ir rankom,gal kokiai mergytei patiks (mano dukryte turi pakankamai zaislu),dar ko nors gal rasiu is zaislu.
Tik problemeliu-neturiu masinos,neisivaizduoju kaip nuvezti.
Gal kas sekancia savaite vaziuos pro saly,gyvenu prie baro jodasis vilkas.
Per savaite dar ka nors surinksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 05 06, 13:15)
Turiu dideli maisa mergaitisku drabuzeliu nuo 6 men iki metuku,sunesiotu ir beveik nauju.
Dar surinkau maisa savo drabuziu kuriu nenesioju,yra keleta kuri tiks mergaitei-gal 13-14 metu,kiti 38 didzio,kelnes,dzinsinis svarkelis,naujas ruzavas plonas megztinukas,atiduociau dideli minksta zaisla -ruzava jokinga pantera,su kabanciom ilgom kojiom ir rankom,gal kokiai mergytei patiks (mano dukryte turi pakankamai zaislu),dar ko nors gal rasiu is zaislu.
Tik problemeliu-neturiu masinos,neisivaizduoju kaip nuvezti.
Gal kas sekancia savaite vaziuos pro saly,gyvenu prie baro jodasis vilkas.
Per savaite dar ka nors surinksiu 4u.gif

Siūlau nuvešti į VKC. Kai viską surinksi - parašyk, mano tel. 8 698 77631- važiuoju pro ten kartais, užvažiuosiu ir nuvešiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika sugrizusi,Saulyte 4u.gif .Jei viskas pasiseks,tai penktadieni visa sesers turta nuvesim i VCK.(buvom sutarusios,kad pries sventes nuvesim,taciau mane pavede mano sveikata)Klausimas:ar Daliai dar reikia kokiu drabuzeliu leliukui ar viska gabrnti iVCK?
Atsakyti
Aga, ar Daliai reikia dar drabužiukų leliui? Ir kokio dydžio ji daiktelius pati nešioja. Turiu kelnytes juodas veik naujas nestuke.gif. Jos vidutinio sudėjimo moterytei tiktų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 06, 21:13)
Sveika sugrizusi,Saulyte 4u.gif .Jei viskas pasiseks,tai penktadieni visa sesers turta nuvesim i VCK.(buvom sutarusios,kad pries sventes nuvesim,taciau mane pavede mano sveikata)Klausimas:ar Daliai dar reikia kokiu drabuzeliu leliukui ar viska gabrnti iVCK?

Manau viską vežkite į VKC arba Caritą, nes Daliai šiuo metu jau esam privežę...

QUOTE(Lexana @ 2008 05 06, 22:44)
Aga, ar Daliai reikia dar drabužiukų leliui? Ir kokio dydžio ji daiktelius pati nešioja. Turiu kelnytes juodas veik naujas nestuke.gif. Jos vidutinio sudėjimo moterytei tiktų. ax.gif

Dalia maždaug 165 cm ūgio, dydis koks M ar L, na plius pilvukas...
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 06, 09:42)
Parašysiu piniginę ataskaitą rytoj, viskas suskaičiuota.  mirksiukas.gif

Ataskaita apie rinktus pinigėlius Andriuko gimtadieniui :

surinkta 125 Lt
iš jų minus (čekiai pas mane jei kam įdomu) :
28,00 (tortas, žvakutė, šiaudeliai)
45,41 (vaisvandeniai, traškučiai, saldainiai, ir dešrelės su daržovėm)
9,99 (kamuolys)

tai liko dar 41,60 Lt Už juos nupirksiu šią savaitę maisto, nes nemačiau prasmės visų išleisti... Ūkiškai reikia gyventi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 07, 09:53)
Manau viską vežkite į VKC arba Caritą, nes Daliai šiuo metu jau esam privežę...
Dalia maždaug 165 cm ūgio, dydis koks M ar L, na plius pilvukas...
Papildyta:
Ataskaita apie rinktus pinigėlius Andriuko gimtadieniui :

surinkta 125 Lt
iš jų minus (čekiai pas mane jei kam įdomu) :
28,00 (tortas, žvakutė, šiaudeliai)
45,41 (vaisvandeniai, traškučiai, saldainiai, ir dešrelės su daržovėm)
9,99 (kamuolys)

tai liko dar 41,60 Lt Už juos nupirksiu šią savaitę maisto, nes nemačiau prasmės visų išleisti... Ūkiškai reikia gyventi...  mirksiukas.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti
Sveika,sugryžusi,Saulyte. biggrin.gif

O mano lova,kuri išnešta į lauką,vėl laukia transporto.Uždengiau nuo lietaus,bijau ,kad nesušlaptų.Namiškiams jau pradeda įkyrėti ,nes maišosi,sako reikia išmesti,o aš laukiu kol kas paims ją Kristinai. huh.gif Austuli,kur tu? ax.gif
Atsakyti
http://www.skelbiu.lt/3932196.html labai norisi ka nors gero padaryti! blush2.gif
Atsakyti
Vau bigsmile.gif kokia graži lovytė...
Atsakyti
nuostabi lovyte, tikrai kazkam bus reikalinga
Atsakyti
QUOTE(vitalij@ @ 2008 05 07, 19:05)
Sveika,sugryžusi,Saulyte. biggrin.gif

O mano lova,kuri išnešta į lauką,vėl laukia transporto.Uždengiau nuo lietaus,bijau ,kad nesušlaptų.Namiškiams jau pradeda įkyrėti ,nes maišosi,sako reikia išmesti,o aš laukiu kol kas paims ją Kristinai. huh.gif Austuli,kur tu? ax.gif

Vietoj aš,niekur nedingau ax.gif tik kaip jau sakiau laukiu didesnio krovinio blush2.gif Pakentekit dar kaip nors su ta lova.
Atsakyti
O kokio ilgio lova? Laisvas vairuotojas yra su "kabluku" vadinamu, gal tilptu??? g.gif Pamatuok prasau....
Atsakyti