Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(Svet_lana @ 2008 05 21, 13:12)
Su Renata buvau susiskambinusi prieš gera mėn.  doh.gif Turiu jos mergytei drabužiukų, avalynės ... susitiksiu jau po egzaminu su jais  smile.gif

Gal per tą laiką ir pačiai Renatai ką surinksiu ...

Ok, jai drabužiais labai tinkama parama. O jūsų mergaitės panašios.

P.S. sėkmės egzuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 21, 14:40)
Ok, jai drabužiais labai tinkama parama. O jūsų mergaitės panašios.

P.S. sėkmės egzuose  mirksiukas.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Sekmės laaaaabai jau reikėtu ax.gif

O dėl drabužiukų mergytei: mano kaimynė davė visa maišą mergaitišku drabužių, kiek pažiūrėjau - tai ten ir tokių mažesnių yra, kažin ar man Renatai gal viska nunešti, jei kartais kas bus maža, tai gal ji atiduos kam? Nes dabar nelabai numanau kas tiks, o kas jau ne ... visgi mano pana 4 m. vyresnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svet_lana @ 2008 05 21, 22:56)
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Sekmės laaaaabai jau reikėtu  ax.gif

O dėl drabužiukų mergytei: mano kaimynė davė visa maišą mergaitišku drabužių, kiek pažiūrėjau - tai ten ir tokių mažesnių yra, kažin ar man Renatai gal viska nunešti, jei kartais kas bus maža, tai gal ji atiduos kam? Nes dabar nelabai numanau kas tiks, o kas jau ne ... visgi mano pana 4 m. vyresnė  g.gif

Gal gali jai nuvežti - pasimatuos, o kas netiks - juk matei kiek bendrabutyje vaikų ... mirksiukas.gif
Atsakyti
O tu klaipėdietė?
Visus surinktus drabužius gali nuvežti į "Vaiko krizių centrą" adresu Turgaus g. 24 arba rašyk, kažkaip sutarpininkaučiau... mirksiukas.gif Visada reikia drabužių VKC, nes globoja ir prižiūri ne tik vaikus, bet ir tėvus...
[/quote]

Taip as Klaipediete. Pati dabar labai uzsiemusi, gal vyras kada kita savaite nuves viska i VKC. Priminkite darbo laika.

Beje, nustebau, kad Kristina i MARS ( Masterfoods ) isidarbino. Atlyginimas ten geras, bet darbas sunkus ir labai kenkia sveikatai. Tai su jos sveikatele ten ne kas jai turetu buti. Zinau, nes vyras ten yra dirbes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 23 gegužės 2008 - 13:30
QUOTE(Glamour @ 2008 05 23, 13:29)
Taip as Klaipediete. Pati dabar labai uzsiemusi, gal vyras kada kita savaite nuves viska i VKC. Priminkite darbo laika.

Beje, nustebau, kad Kristina i MARS ( Masterfoods ) isidarbino. Atlyginimas ten geras, bet darbas sunkus ir labai kenkia sveikatai. Tai su jos sveikatele ten ne kas jai turetu buti. Zinau, nes vyras ten yra dirbes.

VKC darbo laikas kaip ir visų valstybinių įmonių - 8-17 val., pietus 12-13 val. Na plius minus...

O dėl Kristinos - rašiau ar šioj ar "Klaipėdos sandėliuko" twmoje, kad Kristina nepakelia krūvio su savo sveikata, labai pablogėjo... Ieško kito.
Atsakyti
Gal rytoj į vaikų namai "Rytas" kokiai valandėlei nueiname ???? Apie 18 val. galėčiau... Gal kas jungiasi?

Dėl Dalios kuri gyvena su Kristina - nuo birželio 12 d. Dalia su vyru išvažiuoja į Jonavą, iš kur ir kilusi, pas gimines... Čia sunkiai išsilaiko, kadangi dar butą nuomai reikia keisti - tai nieko gero ... O ten sako pragyvenimas pigesnis, bus geriau... Vyras dirbantis - manau susiras dabą gal net ir Kaune... Taip kad dar kai ką jai nuvešiu iš daiktų, o viską jau surinkom - ir lovytę, ir vežimėlį, ir drabužių - AČIŪ ji sako visoms visoms kas prisidėjo... 4u.gif Palaikysiu kontaktus su ja - tai galėsim ir per atstumą paremti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 28, 10:44)
Dėl Dalios kuri gyvena su Kristina - nuo birželio 12 d. Dalia su vyru išvažiuoja į Jonavą, iš kur ir kilusi, pas gimines... Čia sunkiai išsilaiko, kadangi dar butą nuomai reikia keisti - tai nieko gero ... O ten sako pragyvenimas pigesnis, bus geriau... Vyras dirbantis - manau susiras dabą gal net ir Kaune... Taip kad dar kai ką jai nuvešiu iš daiktų, o viską jau surinkom - ir lovytę, ir vežimėlį, ir drabužių - AČIŪ ji sako visoms visoms kas prisidėjo...  4u.gif  Palaikysiu kontaktus su ja - tai galėsim ir per atstumą paremti...  mirksiukas.gif

Kada jie žada išvažiuoti? Turiu kombinezoniuką žiemai mažai naudota, galėčiau atiduoti. Tik, va kaip perduoti? Kita savaitė egzu maratonas prasideda, dabar intensyvus pasiruošimas doh.gif doh.gif
Atsakyti
Dėl Ryto aš niekaip neprisijungsiu šią savaitę - susirgau, gerklės uždegimas verysad.gif Gal kitą savaitę išeitų?
Atsakyti
QUOTE(Svet_lana @ 2008 05 28, 10:00)
Kada jie žada išvažiuoti? Turiu kombinezoniuką žiemai mažai naudota, galėčiau atiduoti. Tik, va kaip perduoti? Kita savaitė egzu maratonas prasideda, dabar intensyvus pasiruošimas  doh.gif  doh.gif

Išvyksta birželio 12 d. - parašyk - privažiuosiu...

QUOTE(elve @ 2008 05 28, 12:04)
Dėl Ryto aš niekaip neprisijungsiu šią savaitę - susirgau, gerklės uždegimas verysad.gif Gal kitą savaitę išeitų?

Ok, sveik, tada kitą savaitę nueisim, jei rasim vaikų, gal jau atostogaus...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 28, 15:13)
Išvyksta birželio 12 d. - parašyk - privažiuosiu...

Rytoj liktai laisva busiu g.gif paskui sunku ką ir prognozuoti doh.gif

Tai gal pas Renata žadi dar važiuoti? O tai niekaip nenuvežu aš jai drabužių blush2.gif doh.gif Po egzų jau ir prisiruoščiau ...
Atsakyti
QUOTE(Svet_lana @ 2008 05 28, 14:30)
Rytoj liktai laisva busiu  g.gif paskui sunku ką ir prognozuoti  doh.gif

Tai gal pas Renata žadi dar važiuoti? O tai niekaip nenuvežu aš jai drabužių  blush2.gif  doh.gif Po egzų jau ir prisiruoščiau ...

Ok, rytoj privažiuosiu, paimsiu viską... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis, vaikų tikrai turėtumėm rasti smile.gif Praeitą savaitę buvau nulėkusi iki Ryto - dėl mokslų, tai šnekėjom su direktore, sakė šią vasarą vaikų bus daug...
Atsakyti