Įkraunama...
Įkraunama...

Klainfelterio (Klinefelterio) sindromas

QUOTE(Zandukai @ 2008 05 20, 13:54)
Sveika Amarila,

o gal gali pasakyti, kaip suprasti kad berniuko lytiniai organai labai mazi. As del saviskio nerimauju, lyginat su pirmojo- tai mazylio jo tikrai labai mazas peliuka sir kiausiukai.Kada reiketu senerimti, kad jie tikrai dar normos ribose?Visa nestuma net nebuvo matyti, kad pilvelyje berniukas gyvena, visi 100 proc. sake, jog mergaite, o va ..... Tai gal del to , kad aparatura per maza..... verysad.gif

Aciu



Sveika,

Sunku pasakyti ar mazi lyties organiukai yra nulemti vien tik Klainfelterio sindromo. Manau, kad gali buti ir tiesiog mazi organai is saves. O kas del Klainfelterio sindromo, tai gime tokie berniukai is esmes niekuo nesiskiria nuo kitu naujagimiu, tik gali buti ju mazesni ar net nepakankamai issivyste lyties organai. Todel, manau, tavo nerimas pagristas, reiktu issitirti.
Paprastai yra standartai varputes dydziui, t.y. pagal amziu numatyta kas yra normos ribose, rimtai sunerimti reiktu jei i tas ribas netelpama. Cia yra linkas, kuriame mes radome lentele su minetomis normomis pagal vaiko amziu (beje anglu kalba). Surasyta amerikoniska matavimo sistema - inchais, todel reikia paversti centimetrais - 1 inchas=2,5 cm: http://www.drgreene.com/21_652.html


Tikiuosi pagelbejau.
Sekmes.
Atsakyti
Labai aciu uz nuoroda,bandysim matuoti,taciau kazkaip baisu pasidare 8 men. vaikelio peliukas , mano paskaiciavimais, turetu buti apie 4 cm. Labai daug, maniskiui tikrai toks nebus.

Nu net nezinau ka ir galvoti...
Aciu
Atsakyti
Labas,

Na taip, mano paskaiciavimu zemutine normos riba yra 3,5 cm, bet tai esmes nekeicia.
Noriu pasiteirauti, o kai gime jusu berniukas ar gydytojai nepasirode itartinas varputes dydis. O gal jis tuo metu palyginus ne toks ir mazas buvo?
Mums is pat pradziu matesi, kad lyties organiukai nera normos ribose, todel ir tyre toliau, t. y. atliko genetini kraujo tyrima.
Atsakyti
Labas Arluka,

Panasu, kad su mano nurodytuoju el. pastu mums susikontaktuoti nepavyksta, todel susikuriau gmail pasto dezute. Bandyk rasyti i ja: to.amarila@gmail.com

Iki,
Amarila
Atsakyti
Sveikute Amarila,

niekas nieko nepastebejo ir apskritai gimeme tokiu nepavydetinu laiku, ka gimdymo name pagrindine pediatre atostogavo, o naujagimius kas para apziuredavo vis kiti budintis gyd., kuriems ne motais tie musu leliukai, juk jie atskomybes nenes. Isleido su daug nepadarytu tyrimu(kaip paskui paaiskejo), tai daug vargo dar turejom, kol visur apejom, o kaikuriu reikejo isireikalauti.
Na pradzioje ir man tas peliukas neuzkliuvo, kol nepastebejau, kad kiausiukai labai mazi, pradejau ciuopti sklides-neradau, bet kita karta jos buvo abi. Dabar jos tai buna, tai pasislepia.
Nu tikekimes, kad musu peliukas toks paveldetas.
O koie dar pagrindiniai pozymiai i kuriuos vertetu atkreiti demesi? Gydytojai tikrai paziures i mane kaip i kvaile, jei paskysiu, jog man nepatinka peliuko dydis.

Dar karta aciu uz info.
Atsakyti
Sveika,

Deja, kazkokiu aiskiu kitu isskirtiniu bruozu nera, tik dydis. Jei tau tikrai neramu, pasakyk tai gydytojai, juk ir ji turi suprasti, kad lyties organiukai nera normalaus dydzio ir tavo nerimas pagristas. O jei ta gydytoja dar nesupras, kad reiktu vaika istirti issamiau, tiesiog pareikalauk siuntimo pas genetika. Galu gale, tau tas nerimas tik augs, jei neissiaiskinsi dabar.

Sekmes priimant sprendima.
Atsakyti
Sveika. gal čia ką rasi: http://www.specialneeds.ru/main.php
Atsakyti
QUOTE(grife @ 2008 07 07, 22:57)


Ačiū labai. Bandysiu išstudijuoti ir rasti kažką, kas mums praverstų auginant savo vaikutį.
Sėkmės ir tau, grife.
Atsakyti
Sveiki,

Rasau visiems/visoms, ka si tema liecia ar palies.
Jau kuris laikas sia tema niekas nebeparaso. Labai gaila, norim bendrauti, pasidalinti savais rupesciais (kartais ir dziaugsmais), bet nerandame tu, kuriems aktuali si liga. Prasau nenusigasti, mes lygiai taip pat kaip ir bet kuris is jusu esame su savo problema visiskai uzdari. Todel musu bendravimas butu tik tarp musu. Visada galite parasyti asmeniskai man, el. pastas to_amarila@gmail.com
Atsakyti
Sveikos mamytės,na mes anksčiau kalbėjome apie peliuko dydžio problemėle, tačiau turiu dar keliata klausimu:
šiuo metu susidūrėme su problema, kuri labai neduoda mums ramybės, gal Jums teko ka panašaus patirti? Auginu 2 sūnus. Pirmąjam varpos erekcija prasidėjo labai anksti(3 mėn, tačiau anrąjam(jam 1m.2 men.) jos nėra. Labai retai, ryta nuėmus sauskelnes varputė būna kieta, tačiau niekada "nestovi" (nepilna erekcija)...Mane tai labai neramina, ar tai ženklas , kad turėsime problemų ateityje....AR vertėtų susirūpinti, ar jis dar permažas tokioms išvadoms daryti?
P.S. Vienas kaišinėlis mums nenusileidęs.....(Jų yra 2, tačiau vienas jų nusileidžia tik pakilus kūno temperatūrai(maudantis ar sergant)). Bandėm daktarės paklausti, ar tai blogai, kad peliukas nestovi vaikui, ji tik pasimete...... Draugiu berniukams peliukai stovi nuo kelių mėn. amžiaus, įtariu, kad turėsime bėdų.......Šiaip dėl kiaušinėlio, kaip ir ramu, jei pats nenusileis , tai gyd. nuleleis, o kaip bus su erekcija?
Ar organo dytdis, tam netiri įtakos? g.gif
Ačiū, pasidalinkite savo patirtimi....
Atsakyti

Sveika Amarila, radau tokia sena tema, bandžiau tau parašyt el.pastu bet deja toks paštas nerastas. Galbūt užsuki dar į šią temą? 

Atsakyti