Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

Man irgi tas pats buvo prakaituodavau siaubingai ir po gimdymo dar vis prakaituodavau doh.gif iki kol susitvarkė hormonai doh.gif
Atsakyti
sveikos mergyos mane tas prakaitavimas tai varo is proto vyrui nakti salta su atidartu balkonu megot o as verdu :oh :oh :oh
Atsakyti
O man prakaitavimas pagimdzius visa menesi kankino, ypac nakti, slapia atsikeldavau doh.gif kas kelias valandas persirengti turedavau doh.gif
Atsakyti
Mane tai pat kankina prakaitas,diena pazastu beto kvapas aitresnis nei anksciau,o jei susijaudinu tai isviso slapia visa bunu...nors visas higienos ceremonijas atlieku.Vakarais kojos ir delnai prakaituoja....

O vyra mieganti irgi prakaitas ismusa, visa patalyne slapia.... karsta.gif vis tas nestumas smile.gif tikriausiai kosmarus sapnuoja...visgi pirmagimis...jaudinas muset vyriokas... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir mane ta problemele kankina, daznai jau turiu drabuzelius savo keisti, nes "kvepiu" lyg buciau pasportavus intensyviai blush2.gif nakti daznai slapia pabundu, kaip po kosmaro gero lotuliukas.gif jaudulys gal savo daro ir hormonai pakite... smile.gif
Atsakyti
Aha,man ir tas pats... doh.gif Uztenka iki parduotuves nueiti,ir viskas... g.gif O kai pas gydytoja reikia,tai isvis geda buna...
Atsakyti
Aš irgi daugiau prakaituodavau į nėštumo pabaigą ir tik pagimdžiusi, gal apie porą mėnesių bendrai sudėjus, bet paskui vėl viskas stojo į savas vėžes 4u.gif
Atsakyti
pazystama beda, mane irgi kankina karscio bangos karsta.gif
pvz per velykas, sedejom lauke, as degiau is karscio i visi kiti salo lotuliukas.gif
sako mums tai salta, o is kur tu tokia karsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o tai kai mieste kazkur is lauko iveini i silta patlpa, prakaitas tik ispila, o isejus vejas perpucia ir del to negaliu slogos atsikratyti niekaip blink.gif
Atsakyti
o as jau bijojau kad cia kazkas negerai kad nakti visa slapia nuo prakaito bunu. Maniau cia su sloga susije ar panasiai. O cia pasirodo nestumo ypatumas biggrin.gif
Atsakyti
pirma nestuma nieko,jokiu prakaitavimu,na bet sita jau nuo 15 sav prakaituoju doh.gif
Atsakyti
Oj saubas, kaip as prakaituoju doh.gif Nakti slape atsikeliu, diena dar dar pakenciama, nu bet nakti.... Be kaldros jau menesi miegu, nakti tik su naktinukais ir vistiek man karsta doh.gif Su pirmu nieko panasaus nebuvo, nors ir vasara buvo. Ir svorio priaugau tik 5kg. Jau ligu prisigalvojau visokiu doh.gif
Atsakyti