O man prakaitavimas pagimdzius visa menesi kankino, ypac nakti, slapia atsikeldavau
kas kelias valandas persirengti turedavau
Mane tai pat kankina prakaitas,diena pazastu beto kvapas aitresnis nei anksciau,o jei susijaudinu tai isviso slapia visa bunu...nors visas higienos ceremonijas atlieku.Vakarais kojos ir delnai prakaituoja....
O vyra mieganti irgi prakaitas ismusa, visa patalyne slapia....
vis tas nestumas
tikriausiai kosmarus sapnuoja...visgi pirmagimis...jaudinas muset vyriokas...
O vyra mieganti irgi prakaitas ismusa, visa patalyne slapia....
Sveikos
ir mane ta problemele kankina, daznai jau turiu drabuzelius savo keisti, nes "kvepiu" lyg buciau pasportavus intensyviai
nakti daznai slapia pabundu, kaip po kosmaro gero
jaudulys gal savo daro ir hormonai pakite...
Aš irgi daugiau prakaituodavau į nėštumo pabaigą ir tik pagimdžiusi, gal apie porą mėnesių bendrai sudėjus, bet paskui vėl viskas stojo į savas vėžes
pazystama beda, mane irgi kankina karscio bangos
pvz per velykas, sedejom lauke, as degiau is karscio i visi kiti salo
sako mums tai salta, o is kur tu tokia karsta
o tai kai mieste kazkur is lauko iveini i silta patlpa, prakaitas tik ispila, o isejus vejas perpucia ir del to negaliu slogos atsikratyti niekaip
pvz per velykas, sedejom lauke, as degiau is karscio i visi kiti salo
sako mums tai salta, o is kur tu tokia karsta
o tai kai mieste kazkur is lauko iveini i silta patlpa, prakaitas tik ispila, o isejus vejas perpucia ir del to negaliu slogos atsikratyti niekaip
o as jau bijojau kad cia kazkas negerai kad nakti visa slapia nuo prakaito bunu. Maniau cia su sloga susije ar panasiai. O cia pasirodo nestumo ypatumas
pirma nestuma nieko,jokiu prakaitavimu,na bet sita jau nuo 15 sav prakaituoju
Oj saubas, kaip as prakaituoju
Nakti slape atsikeliu, diena dar dar pakenciama, nu bet nakti.... Be kaldros jau menesi miegu, nakti tik su naktinukais ir vistiek man karsta
Su pirmu nieko panasaus nebuvo, nors ir vasara buvo. Ir svorio priaugau tik 5kg. Jau ligu prisigalvojau visokiu