Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės II

mes planuojam i Londona vaziuoti sava masina, norim ten atsvesti naujuosius metus thumbup.gif , kas ka galetu patarti? kur ta akimirka geriau buti?
Atsakyti
QUOTE(smeizike @ 2008 09 22, 14:09)
mes planuojam i Londona vaziuoti sava masina, norim ten atsvesti naujuosius metus  thumbup.gif , kas ka galetu patarti? kur ta akimirka geriau buti?

galiu patarti jau dabar užsisakyti keltui bilietus, nes paskui bus labai brangūs. kiek ieškojau sau, čia buvo patys pigiausi 4u.gif
Atsakyti
dekui uz patarima biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif gal kuri zinote, kiek kainuoja traukinys nuo Gatwicko oro uosto iki Victoria station Londone? gal kuri nesenai keliavote?... as buvau praejusiais metais ir nebepamenu, o dabar vel ruosiuos, tai planuoju biudzeta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uogytele @ 2008 09 23, 15:54)
sveikos merginos 4u.gif  gal kuri zinote, kiek kainuoja traukinys nuo Gatwicko oro uosto iki Victoria station Londone? gal kuri nesenai keliavote?... as buvau praejusiais metais ir nebepamenu, o dabar vel ruosiuos, tai planuoju biudzeta blush2.gif

Mes kątik su mama žiūrėjomės kainas, nes skrendam Londonan...
16,80 svarų į vieną pusę mega_shok.gif bijau.gif
Į abi puses žmogui 28,80.... doh.gif

O su National Express autobusu iki Victoria Coach Station 6,60 svaro į vieną pusę smile.gif Bet ir trukmė trigubai ilgesnė - 90 minučių.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 23, 15:38)
Mes kątik su mama žiūrėjomės kainas, nes skrendam Londonan...
16,80 svarų į vieną pusę mega_shok.gif bijau.gif
Į abi puses žmogui 28,80....  doh.gif

O su National Express autobusu iki Victoria Coach Station 6,60 svaro į vieną pusę smile.gif Bet ir trukmė trigubai ilgesnė - 90 minučių.

tu pliam kiek daug doh.gif
o ir 90 min dar autobuse siubuot irgi nesinori schmoll.gif
rolleyes.gif ka daryt, ka daryt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogytele @ 2008 09 23, 17:19)
tu pliam kiek daug doh.gif
o ir 90 min dar autobuse siubuot irgi nesinori schmoll.gif
rolleyes.gif  ka daryt, ka daryt... g.gif

Mokėt tokią sumą už Gatwick Expressą.......
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 23, 16:21)
Mokėt tokią sumą už Gatwick Expressą.......

mokesiu ax.gif
Atsakyti
Pataisykit mane kas žino geriau, bet lyg yra ne tik expresas g.gif, tas pigiau huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 09 24, 11:47)
Pataisykit mane kas žino geriau, bet lyg yra ne tik expresas g.gif, tas pigiau huh.gif

yra ne tik expressas, tas buna pigesnis, bus kokie 8 svarai. Traukinys vadinas Brighton - London Bridge (netolaiabai toli nuo Victorios) o yra ir tad pats traukinys Brighton - Victoria vaziuojantis, tas irgi pigesnis. www.nationalrail.co.uk gali pasiziuret

truputi ilgiau uztruks, nei su Gatwick express, bet gal bus pigiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smeizike @ 2008 09 22, 14:09)
mes planuojam i Londona vaziuoti sava masina, norim ten atsvesti naujuosius metus  thumbup.gif , kas ka galetu patarti? kur ta akimirka geriau buti?

patariu neiti nauju sutikti i centra, nes grizt galit tik kokia sausio 3, o per grustis dar ir apvogti galit likt ir pacio centro nepamatyt del zmoniu gausybes.
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2008 09 22, 11:09)
Dėl shoppingo: kai buvom Londone, labai norėjome apsipirkti China Towne, kadangi paprastose parduotuvėse pas mus viskas beveik tas pats (pati apėjau nemažai), o China Towne radom tooookių įdomių drabužių, kad  dabar dažnai mūsų klausinėja kur tokius pirkom  biggrin.gif Tikrai originalūs ir gražūs... Beje, ir kas keista- kokybė nėra prasta, kaip tikėjaus 4u.gif

gal netycia, ne China Towwn, o Camden Town? smile.gif nes China Towne tik mazos maisto parduotuvytes ir restoranai kinietiski 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokia_kokia_esu: 24 rugsėjo 2008 - 15:35
Gal kas susidūrė - ar yra tiesioginis skrydis iš Lietuvos į Heathrow?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 24, 17:19)
Gal kas susidūrė - ar yra tiesioginis skrydis iš Lietuvos į Heathrow?

Nėra.
Tik į Gatwick (Vilnius) , Stansted (Vilnius ir Kaunas) ir Luton (Kaunas).
Atsakyti