Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės II

QUOTE(*didi* @ 2008 10 13, 15:59)
na ka as jums papasakosiu dar tikrai sviezia savo nuomone apie londona.is jo grizau tik vakar,bet grizau su asarom. verysad.gif verkiau kaip didelis vaikas.
taigi mes gyvenom canary warfe four seasone ir radisone.four seasonas tikrai vertas tu pinigu,kuriuos uz ji sumoki thumbup.gif aptarnavimas nerealus atrodo visi aplink tave skraido thumbup.gif nerealus spa.baseinas su vaizdu i temze.kitas viesbutis radisonas tai ten nelabai svaru buvo(bent man),mazas kambariukas,kaimynai uz duru triuksmavo ir tai gerai girdejosi.oras pasitaike nerealus buvo virs 20laipsniu vaiksciojom su maikutem.pirma diena visa vaiksciojom pestute tai vakare jau kojyciu nejautem unsure.gif kita diena visur jau vazinejom su metro.aplankem big bena,karalienes rumus tower hill,londono rata,st.paulo katedra,westminster abbey.kita diena natural history museum,madam tiuso vaskiniu figuru muzieju.pastarasis paliko nekoki ispudi schmoll.gif visu pirma stovejom daugiau nei valanda eilej,po to ten visi kaip isproteje laksto stumdosi.baisu kai keturiolikmete stovi fotkinasi prie kazkokios izymybes ir ja buciuoja cool.gif baisu ar suauges vyras fotkinasi paemes uz vaskines figuros sedmenu.nu zodziu man cia pasirode veltui ismesti 25svarai.niekada daugiau neiciau ten.ir geriausias(tipo dalykas kuris vakar atsitiko) tai,jog netekom visu daiktu,kuriu  verte daugiau nei 3000 EURU.atsisedom i draugo masina sudejom savo 2tasytes ir nuvaziavom prie ritz hotel islipom.uzrakinom masina ir isejom pavalgyti.kai grizom po 40min atsidarem bagazine pasiimti daiktu,nes traukinis jau buvo uz 10min i oro uosta ir ten nieko neradom.dingo viskas likom stoveti su tuo ka turejom su savim pasai,pinigines telefonai ir 1fotoparatas nei megztinio nei stiukes nieko neliko.viska pavoge draugo profesionalaus fotiko linze uz 1000euru,fotika uz 500euru,navigacine sistema uz 350,tase fotikams uz 100euru.mano visa kosmetika ysan loreno,striuke ralfo laureno,2megztukus ralfo laureno,dzinsus river island,draugo striuke timberland,dzinsus pepe, dzempa timberland.kelvino kleino megztuka ir daugybe kitu daiktu.taigi,po to stovejau sitam didingam mieste ir verkiau verysad.gif keikiau londona ir ten visus.baisu kai netenki tikrai brangiu ir mielu daiktu.taigi,kelione savaitgaliui i londona kainavo 4000euru.daug ar mazai spreskit patys.zinoma, noreciau ten dar karta sugrizti cool.gif

Užjaučiu, nemalonu. Bet, daiktai uždirbami, kad ir kokios įžymios jų etiketės cool.gif Įžvelkit gerąją pusę, džiaukitės, kad sveiki likot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2008 10 15, 08:39)
Sveiki, planuoju vaziuoti Londona kelioms dienoms. Esu skaiciusi, kad kazkur uz Londono yra toks kaip ir miestelis, kur isikure visu garsiausiu firmu isparduotuves ir jos ne tokios, kaip pas mus, kur viskas suversta, arba drabuziai 10 metu senumo ir net mociute tokiu nenesiotu biggrin.gif Beda tik tame, kad to miestelio pavadinima pamirsau... Gal ir jus esate apie ji girdeje ir galetumete priminti? Aciu  4u.gif

Ir man labai įdomu pasidarė.......pasakykit, kad žino....
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2008 10 15, 08:39)
Sveiki, planuoju vaziuoti Londona kelioms dienoms. Esu skaiciusi, kad kazkur uz Londono yra toks kaip ir miestelis, kur isikure visu garsiausiu firmu isparduotuves ir jos ne tokios, kaip pas mus, kur viskas suversta, arba drabuziai 10 metu senumo ir net mociute tokiu nenesiotu biggrin.gif Beda tik tame, kad to miestelio pavadinima pamirsau... Gal ir jus esate apie ji girdeje ir galetumete priminti? Aciu  4u.gif

Miestelio tikrai nežinau, bet dizainerių išparduotuvė viena vadinasi TKMax http://www.tkmaxx.com/ čia gali pasižiūrėti, kur Londone yra jų parduotuvės. Tik rinkis didesnę, tada ir pasirinkimas didesnis bus. Pvz., viena didelė yra Galions Reach, kita Leyton. Girdėjau, kad dar Lewisham didelė jų parduotuvė, bet pati dar nebuvau.

http://www.ashfordde...om/consumer.asp paskui dar yra šitas, bet jis valanda kelio nuo Londono, pati dar nebuvau, tai negaliu nieko daugiau pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(tokia_kokia_esu @ 2008 10 15, 10:02)
Miestelio tikrai nežinau, bet dizainerių išparduotuvė viena vadinasi TKMax http://www.tkmaxx.com/ čia gali pasižiūrėti, kur Londone yra jų parduotuvės. Tik rinkis didesnę, tada ir pasirinkimas didesnis bus. Pvz., viena didelė yra Galions Reach, kita Leyton. Girdėjau, kad dar Lewisham didelė jų parduotuvė, bet pati dar nebuvau.

http://www.ashfordde...om/consumer.asp paskui dar yra šitas, bet jis valanda kelio nuo Londono, pati dar nebuvau, tai negaliu nieko daugiau pasakyt.

Tai tu miestelio ieškai ar paprastos TKMaxx parduotuvės? TKMaxx'u pilna visur, tik Oxford'o gatvėje nėra 4u.gif

(Atsiprašau, sumaišiau jus su Eglee) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 15 spalio 2008 - 09:06
Sveikutės, užvakar grįžau iš londono bigsmile.gif trumpai galiu pasidalinti apsipirkimo įspūdžiais ax.gif

Keletą puslapių atgal diskutavom ar kainos Oxford streete skiriasi nuo toliau nuo centro esančių parduotuvių, tai drąsiai galiu pasakyti kad nesiskiria (turiu omeny apie tų pačių tinklų parduotuves - Clarks, Primark, Marks and Spencers).

Buvau china town'e, kainos doh.gif suvenyrai 2-3 kartus brangesni nei kitose vietose. Pigiausi einant gatve nuo Big beno į Trafalger aikštę.

Transportas
. Pigiausia iš Stanstedo oro uosto važiuoti Easy bus mikriuku. Bilietus geriausia užsisakyti kuo anksčiau, kainos nuo 2 £ į vieną pusę, bet ne daugiau kaip 13 £ į abi puses užsisakant online. Perkant oro uoste, kaina 9£ į vieną pusę.

Pirkinių dalį vežiausi lėktuvu, kitą dalį dėjau į mikriuką, kuris paėmė iš namų Londone ir pristatė tiesiai į namus thumbup.gif Įdaviau iš sekmadienio į pirmadienį naktį, o jau šiandien atvežė į namus LT. Kaina thumbup.gif , jei skrendant į UK telpa viskas į rankinį bagažą, neapsimoka pirkti išvis bagažo lėktuvu skrendant, nes už tuos pinigėlius dvigubai daugiau svorio mikriuku parsisiųsti galima. Jei ką domina, galiu kontaktus į až atsiųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 10 15, 15:41)
Sveikutės, užvakar grįžau iš londono  bigsmile.gif trumpai galiu pasidalinti apsipirkimo įspūdžiais  ax.gif

Keletą puslapių atgal diskutavom ar kainos Oxford streete skiriasi nuo toliau nuo centro esančių parduotuvių, tai drąsiai galiu pasakyti kad nesiskiria (turiu omeny apie tų pačių tinklų parduotuves - Clarks, Primark, Marks and Spencers).

Buvau china town'e, kainos  doh.gif suvenyrai 2-3 kartus brangesni nei kitose vietose. Pigiausi einant gatve nuo Big beno į Trafalger aikštę.

Transportas
. Pigiausia iš Stanstedo oro uosto važiuoti Easy bus mikriuku. Bilietus geriausia užsisakyti kuo anksčiau, kainos nuo 2 £ į vieną pusę, bet ne daugiau kaip 13 £ į abi puses užsisakant online. Perkant oro uoste, kaina 9£ į vieną pusę.

Pirkinių dalį vežiausi lėktuvu, kitą dalį dėjau į mikriuką, kuris paėmė iš namų Londone ir pristatė tiesiai į namus  thumbup.gif  Įdaviau iš sekmadienio į pirmadienį naktį, o jau šiandien atvežė į namus  LT. Kaina  thumbup.gif , jei skrendant į UK telpa viskas į rankinį bagažą, neapsimoka pirkti išvis bagažo lėktuvu skrendant, nes už tuos pinigėlius dvigubai daugiau svorio mikriuku parsisiųsti galima. Jei ką domina, galiu kontaktus į až atsiųsti  4u.gif

kiek kainuoja tuo mikriuku? as gal visai susigundyciau, nes nusipirkau tik rankini bagaza ir dabar jau gailiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 10 15, 15:41)
Jei ką domina, galiu kontaktus į až atsiųsti  4u.gif

Dėk viešai, jei bus apsivogę blink.gif , kas nors pažins, gal pakomentuos rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 10 15, 16:18)
Dėk viešai, jei bus apsivogę blink.gif , kas nors pažins, gal pakomentuos rolleyes.gif .

blink.gif o būna kad apvagia? g.gif na grįšiu namo, apžiūrėsiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(skyler @ 2008 10 15, 16:14)
kiek kainuoja tuo mikriuku? as gal visai susigundyciau, nes nusipirkau tik rankini bagaza ir dabar jau gailiuosi smile.gif

30 £ tašė , vakare pasversiu ir parašysiu svorį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gi2lux: 15 spalio 2008 - 15:57
QUOTE(Kuzia @ 2008 10 15, 16:18)
Dėk viešai,

Jei ji įdės viešai, tai nebeliks mikriuko, vežojančio bagažą schmoll.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 10 15, 16:56)
blink.gif  o būna kad apvagia? 

Be abejo cool.gif . Ir net žinau kurie laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia_kokia_esu @ 2008 10 15, 10:02)

Tokia_kokia_esu, aciu panarsysiu po tavo pateiktas nuorodas. As atsimenu, kad tame straipsnyje apie isparduotuves rase, kad jos yra ne paciam Londone, o uz jo. Tai turetu buti kazkas panasaus i antraja nuoroda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 10 15, 16:56)
30 £ tašė , vakare pasversiu ir parašysiu svorį

tai kad bagazas 15kg pirmyn atgal su Ryanair ~65 Lt
Atsakyti