Įkraunama...
Įkraunama...

AVEDA kosmetika

gal kas bande yra avedos dekoratyvine ir gali parasyt atsiliepimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 03, 20:36)
Kur LT galima nusipirkti AVEDA?

sveikute as galeciau atsiusti i lt jei yra daugiau norinciu ir kas labiausiai jus domina
Papildyta:
QUOTE(dzoniene @ 2009 10 10, 09:44)
gal kas bande yra avedos dekoratyvine ir gali parasyt atsiliepimus? 4u.gif

as esu isbandziu visa avedos kosmetika pradedant nuo muilo vyriska serija kuria isbande ir naudojasi mano vyras, rasykit kas domina atsakysiu visus klausimus
Atsakyti
QUOTE(asta1978 @ 2010 01 04, 23:10)
as esu isbandziu visa avedos kosmetika pradedant nuo muilo vyriska serija kuria isbande ir naudojasi mano vyras, rasykit kas domina atsakysiu visus klausimus

gal esat bandzius sita kremuka garbanelem?kokia nuomone jusu?mano pacios naturaliai banguojas.http://www.aveda.co.uk/templates/products2/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT8310&PRODUCT_ID=PROD76218
ir ka galit pasiulyt misriai odai i riebuma, periodiskai atsiranda T zonoj spuogeliu g.gif
ir kas tiktu nuo pirmuju rauksliu? man 26m.
ir koks serumas tiktu? g.gif
nu va uzverciau jus kruva klausimu blush2.gif
iskart dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzoniene: 04 sausio 2010 - 23:24
neseniai nusipirkau avedos shampure sampuna ir dazanti kondicionieriu rudiems plaukams.
atiliepimai: sampunas labai patinka, plaukai atgavo zvilgesi ir siaip sveikesni jauciasi, tik gal dar truputi dregmes truksta, bandysiu pirkti drekinanti kondicionieriu.
o tas dazantis kondicionierius, tai toks, ot...gal mano plaukai per tamsus, nors jie tokie tamsiai pilki - lietuviski smile.gif siaip dazyti, tai su kondicionierium galvojau padazysiu saknis, kad nereiketu kankinti dazais, bet antros pakuotes tikrai nepirksiu, nes ir nelabai dazo (tik rankas), ir man atrodo, kad sausina plauka.
Atsakyti
QUOTE(zivka23 @ 2010 03 30, 14:18)
neseniai nusipirkau avedos shampure sampuna

Nors sampunas jau tikriausiai sunaudotas, bet paklausiu - kokie jusu plaukai? ar neerzina galvos odos? As ploviau su rosemary&mint, tai pradzioj buvo puiku, o paskui siaubingai pradejo pleiskanot doh.gif
Atsakyti
drauge rekomendavo ir likau labai patenkinta thumbup.gif plaukai svelnus ir minksti pasidaro smile.gif pas mane jie sviesinti,tai sunku priziureti, bet sita priemone panaikino problemas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal galite patarti priemones dazytiems plaukams? Sausi galai, luzineja verysad.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate Aveda Shampure Shampoo? ar tiktu riebiems plaukams,sausai galvos odai, nuo daugumos šampunu niežti galvą, bet plauku galai sausi?

user posted image
Atsakyti
style18, sis sampunas lyg ir visiems tipams tinkams.

Gal kas galit pasakyt ar yra Aveda Lietuvoje pirkt? Jei ne, tai per kur siunciates be tarpininkiu? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2012 07 22, 10:08)
Gal kas galit pasakyt ar yra Aveda Lietuvoje pirkt? Jei ne, tai per kur siunciates be tarpininkiu? Aciu  4u.gif

lookfantastic yra, siuntimas nemokamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 07 22, 22:57)
lookfantastic yra, siuntimas nemokamas 4u.gif

Aciu labai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2012 07 23, 11:35)
Aciu labai  4u.gif  smile.gif

turiu mineralini tinted moisturiser is avedos
user posted image
Riebiaodems ,reiktu ant virsaus dengti kokiais nors transluscent powder, nes oda gali pradeti blizgeti ,bet kai manoji sausa ,tai pats tas. Atrodo gaivus veidas, nelabai matosi ,kad kas tepta, minimaliai maskuoja, bet antrakart nepirkciau.
Kaip ir gerai ,bet kazko truksta
Atsakyti