gal kas bande yra avedos dekoratyvine ir gali parasyt atsiliepimus?

QUOTE(Gilberta @ 2009 09 03, 20:36)
Kur LT galima nusipirkti AVEDA?
sveikute as galeciau atsiusti i lt jei yra daugiau norinciu ir kas labiausiai jus domina
Papildyta:
QUOTE(dzoniene @ 2009 10 10, 09:44)
as esu isbandziu visa avedos kosmetika pradedant nuo muilo vyriska serija kuria isbande ir naudojasi mano vyras, rasykit kas domina atsakysiu visus klausimus
QUOTE(asta1978 @ 2010 01 04, 23:10)
as esu isbandziu visa avedos kosmetika pradedant nuo muilo vyriska serija kuria isbande ir naudojasi mano vyras, rasykit kas domina atsakysiu visus klausimus
gal esat bandzius sita kremuka garbanelem?kokia nuomone jusu?mano pacios naturaliai banguojas.http://www.aveda.co.uk/templates/products2/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT8310&PRODUCT_ID=PROD76218
ir ka galit pasiulyt misriai odai i riebuma, periodiskai atsiranda T zonoj spuogeliu

ir kas tiktu nuo pirmuju rauksliu? man 26m.
ir koks serumas tiktu?

nu va uzverciau jus kruva klausimu

iskart dekoju uz atsakymus

neseniai nusipirkau avedos shampure sampuna ir dazanti kondicionieriu rudiems plaukams.
atiliepimai: sampunas labai patinka, plaukai atgavo zvilgesi ir siaip sveikesni jauciasi, tik gal dar truputi dregmes truksta, bandysiu pirkti drekinanti kondicionieriu.
o tas dazantis kondicionierius, tai toks, ot...gal mano plaukai per tamsus, nors jie tokie tamsiai pilki - lietuviski
siaip dazyti, tai su kondicionierium galvojau padazysiu saknis, kad nereiketu kankinti dazais, bet antros pakuotes tikrai nepirksiu, nes ir nelabai dazo (tik rankas), ir man atrodo, kad sausina plauka.
atiliepimai: sampunas labai patinka, plaukai atgavo zvilgesi ir siaip sveikesni jauciasi, tik gal dar truputi dregmes truksta, bandysiu pirkti drekinanti kondicionieriu.
o tas dazantis kondicionierius, tai toks, ot...gal mano plaukai per tamsus, nors jie tokie tamsiai pilki - lietuviski

QUOTE(zivka23 @ 2010 03 30, 14:18)
neseniai nusipirkau avedos shampure sampuna
Nors sampunas jau tikriausiai sunaudotas, bet paklausiu - kokie jusu plaukai? ar neerzina galvos odos? As ploviau su rosemary&mint, tai pradzioj buvo puiku, o paskui siaubingai pradejo pleiskanot

drauge rekomendavo ir likau labai patenkinta
plaukai svelnus ir minksti pasidaro
pas mane jie sviesinti,tai sunku priziureti, bet sita priemone panaikino problemas

Gal galite patarti priemones dazytiems plaukams? Sausi galai, luzineja

Gal kas naudojate Aveda Shampure Shampoo? ar tiktu riebiems plaukams,sausai galvos odai, nuo daugumos šampunu niežti galvą, bet plauku galai sausi?

style18, sis sampunas lyg ir visiems tipams tinkams.
Gal kas galit pasakyt ar yra Aveda Lietuvoje pirkt? Jei ne, tai per kur siunciates be tarpininkiu? Aciu
Gal kas galit pasakyt ar yra Aveda Lietuvoje pirkt? Jei ne, tai per kur siunciates be tarpininkiu? Aciu

QUOTE(~FSCG~ @ 2012 07 22, 10:08)

lookfantastic yra, siuntimas nemokamas

QUOTE(Portishead @ 2012 07 22, 22:57)
Aciu labai

QUOTE(~FSCG~ @ 2012 07 23, 11:35)
turiu mineralini tinted moisturiser is avedos

Riebiaodems ,reiktu ant virsaus dengti kokiais nors transluscent powder, nes oda gali pradeti blizgeti ,bet kai manoji sausa ,tai pats tas. Atrodo gaivus veidas, nelabai matosi ,kad kas tepta, minimaliai maskuoja, bet antrakart nepirkciau.
Kaip ir gerai ,bet kazko truksta