Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

QUOTE(Apvalute @ 2007 01 05, 03:49)
Dzintars blakstienu balzamas neblogas, jau gal 4 pakuote tepu:)

O kuo ypatingas tas bakzamas? Ka gero blakstienom daro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2005 03 28, 18:37)
Tiek prisisiskaiciau apie Dzintars kosmetika(pieneliai, aliejai kremai ir pan.),jog begau jos ieskoti, bet nei Droge nei Eurokos  ar pan. vietose neradau. Patarkite, kur ieskoti sios "Dzintars" kosmetikos priemoniu? g.gif

o as maciau visai nesenai droge bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inanity @ 2007 01 02, 13:51)
O gal žinai ar yra ten aliejuko antakiams ir blakstienoms.

O va man labai idomu, kaip jis atrodo? g.gif Mat perziurejau visa Dzintars produkcija, o nelabai radau kazka tokiu pavadinimu... Ir gal kas jo Vilniuj jau atrado? rolleyes.gif
Atsakyti
ismeginau ta nagu lako stiprikli laikikli, laikyt tai laiko, bet mano nageliai ko tai gelsveti pradejo g.gif
Atsakyti
Man tai dzintars lupu blizgesiai labai patinka (kaip kaskas sake, tikrai nesausina, nes pas mane lupos labai linke sauseti) ir mano nesenas atradimas, kredo lux nagu lako valiklis thumbup.gif siaip visada pirkdavau be acetono valikli, bet vis tiek gadino nagucius, nu dzintars valiklis tikrai negadina, o atrodo net padeda, maitina ax.gif
Atsakyti
Nebegavau Dzintars blakstienų tušo ,,Modo", tai galvoju pabandysiu nusipirkti tą pigų Kredo lux blakstienų tušą ir esu patenkinta. Paakiai nepalieka pajuodę, blakstienas pailgina ir kaina nedidelė tiesiog thumbup.gif . Tikrai netikėjau, kad bus toks geras ,už tokią mažą kainą.
Kiek esu pirkusi ir brangesnių tušų, tai po kelių valandų paakiai jau pajuodę ir aptupėjęs tušas...
Atsakyti
Na, pasidalinkite prašom paslaptimis, kur dar, be Akropolio, Klaipėdoje galima rasti Dzintars. g.gif
Užtikau vakar tokią mažą parduotuvytę kojinių netoli darbo, tai joje Kredo Lux pienelį pabandymui nusipirkau ir dar paskutinę rankų kremo tūtelę prigriebiau to pačio Kredo Lux, ant 1.20 lt pigiau nei Akropolio Droge. Bet tai ir visas jų asortimentas. O centre iš Kosmados ir iš Drogo Dzintars dingo verysad.gif
Atsakyti
Kažin ar dar kur nors yra. Aš tai Klaipėdos Akropoly Droge perku. Bet dabar labai jau sumažėjo ten tos produkcijos. Seniau vis gaudavau veido kremą, bet dabar jau kiek kartų ten esu vis kremo veidui nėra, blakstienų tušo ,,Modo" vėl jau kokius 3 kartus buvau, vis nėra . Aišku, čia ne kasdien vaikštau po mėnesio ar trijų mėnesių pertraukos. Lūpdažių ,nagų lako, kvepaliukų yra. Bet ir tai labai menkas pasirinkimas. O kai pažiūrėjau internetiniam puslapy Dzintars tai kiek daug yra produkcijos, bet mažai pas mus mažai atveža
Atsakyti
Pati klausiau, pati ir atsakysiu lotuliukas.gif

Arenos rimi šiandien radau Kredo Lux pienelį
Kredo Lux rankų kremo porą rūšių, ir, ko nebuvau dar niekur radus - Fito New veido kremus keturių rūšių, vienam net akcija buvo bei Hit serijos probleminei odai pienelį, prausiklį, valiklį ir dar kažką. Bet daugiau, išskyrus kvepaliukus - nieko unsure.gif
Atsakyti
Tai reikės ir man ten užsukti. Sudomino tie veido kremai Fit new.
Atsakyti
man labai patiko Hit kremas probleminei odai blush2.gif lengva tekstura,zodziu, thumbup.gif dar nagu lakas gerulis. dar pardaveja isiule maitinancia antakiu-blakstienu net nezinau kaip pavadinti balzama/zele. tik kelios dienos naudoju vietoj ricinos. maziau terliojimosi tai tikrai thumbup.gif , o apie rezultaus dar gal ir ankstoka sneketi.
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 07 08, 22:55)
man labai patiko Hit kremas probleminei odai blush2.gif  lengva tekstura,zodziu,  thumbup.gif dar nagu lakas gerulis.  dar pardaveja isiule maitinancia antakiu-blakstienu net nezinau kaip pavadinti balzama/zele.  tik kelios dienos naudoju vietoj ricinos. maziau terliojimosi tai tikrai thumbup.gif , o apie rezultaus dar gal ir ankstoka sneketi.

gera produkcija, tik Lietuvoj mažai kur yra jos pirkt
Atsakyti