Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

QUOTE(staselė @ 2009 07 14, 16:49)
Bet kad senokai besu mačiusi pirkti tą latvišką blakstienų tušą.

Buvo jis kazkur prapuoles, bet neseniai uzmaciau tai iskart ir prigriebiau biggrin.gif
Atsakyti
gal kas turi kokių atsiliepimų apie dzintars kremus?Jau buvau pasiėmus credo dieninį,paskui dar naujos serijos Fito ,berods.Bet kažkaip suabejojau.Ar jie greit i odą geriasi? g.gif
Atsakyti
Nepasitikiu šita kosmetika kažkodėl... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute** @ 2009 07 17, 18:01)
gal kas turi kokių atsiliepimų apie dzintars kremus?Jau buvau pasiėmus credo dieninį,paskui dar naujos serijos Fito ,berods.Bet kažkaip suabejojau.Ar jie greit i odą geriasi? g.gif

Aš naudojau ,,Dzintars" Credo veido kremą, tai man labai patiko, sunaudojau net kelis indelius, bet paskui vis nebeužtaikydavau jo gauti, tai naudojau kitkius kremus. Man tai toks gana gaivus, lengvai susigėrė mano odai puikiai tiko.
Atsakyti
gal galit rekomenduoti koki nors naktini krema? (man 22 m, nereikia, kad rauksles naikintu, tik kad lengvas butu ir amziu atit8iktu, kad odytei nepakenkciau) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ladydaisy @ 2009 07 19, 20:26)
gal galit rekomenduoti koki nors naktini krema? (man 22 m, nereikia, kad rauksles naikintu, tik kad lengvas butu ir amziu atit8iktu, kad odytei nepakenkciau) blush2.gif

Tai credo kremas yra ir naktinis, ir dieninis abu naudojau, abu patiko. Tai paprastučiai ir nebrangūs lengvai susigeriantys kremai ir tinka bet kokiam amžiui.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 07 19, 21:38)
Tai credo kremas yra ir naktinis, ir dieninis abu naudojau, abu patiko. Tai paprastučiai ir nebrangūs lengvai susigeriantys kremai ir tinka bet kokiam amžiui.

aciu, pasieskosiu nusipirkti 4u.gif o poveikis koks nors matesi? o kokiai ten odai? mano misri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladydaisy: 19 liepos 2009 - 20:59
gal zinote kokia parduotuvyte jurmaloje, kur prekiautu dzintars kosmetika? galvoju gal nuvykt ax.gif
Atsakyti
siūlau paklausti išmintingojo google smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ladydaisy @ 2009 07 19, 21:56)
aciu, pasieskosiu nusipirkti  4u.gif  o poveikis koks nors matesi? o kokiai ten odai? mano misri

Mano oda normali. Ir tas kremas taip lengvai susigėrė, nesijautė riebumo kaip kartais būna kai kuriais kremais pasitepus.
Atsakyti
gal kas žino kur Kaune prekiaujama ''Dzintars kosmetika''.Na norėčiau didesnio asortimento ax.gif .Kažkas rašė kad urmo bazėj yra,tik kokiam sandėly konkrečiau gal galit parašyt blush2.gif .
Atsakyti
Gal kas matėte Vilniuje dzintars kosmetikos? Ir būtų gerai balzamo arba aliejaus plaukams šio gamintojo. Būčiau dėkinga už informaciją.
Atsakyti