Man tas aliejukas užaugino plaukus kai jau nebesitikėjau
Tepliojau gal pusę metų- visi pastebėjo pokyčius
Vakar aptikau vieną buteliuką Kaune Pilies IKI
Seniai ieškojau ir buvau nusiminusi. Pardavėja sakė, kad nebeveža
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 03, 14:48)
Aš tai galvoju, kad gal toks nagų lakas pasitaikė, man tai nenuėda jis nagų lako
QUOTE(Apuokas @ 2010 12 02, 18:29)
Man tas aliejukas užaugino plaukus kai jau nebesitikėjau
Tepliojau gal pusę metų- visi pastebėjo pokyčius
Vakar aptikau vieną buteliuką Kaune Pilies IKI
Seniai ieškojau ir buvau nusiminusi. Pardavėja sakė, kad nebeveža 
O kaip naudojai, t.y. kiek laiko į savaitę?
Šiaip temoje buvo įmestas internetinis linkas, kur galima nusipirkti to aliejuko, tai galima pažiūrėti kur yra parduotuvės ir ten nuvažiuoti.
QUOTE(alter ego @ 2010 12 06, 13:37)
Šiaip temoje buvo įmestas internetinis linkas, kur galima nusipirkti to aliejuko, tai galima pažiūrėti kur yra parduotuvės ir ten nuvažiuoti.
O gal jūs pamenate, kur tas linkas buvo? Labai daug ieškoti, vis dėlto tema platoka...
QUOTE(Aurore_ @ 2010 12 06, 19:39)
O gal jūs pamenate, kur tas linkas buvo? Labai daug ieškoti, vis dėlto tema platoka...

Netoli buvo, bet pakartosiu
http://www.svarospre...r...p;x=27&y=13
QUOTE(alter ego @ 2010 12 06, 12:37)
Labas
Taip jau kruopščiai tai nenaudojau
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 04, 16:30)
O kur Vilniuje didžiausias pasirinkimas kvepalų? Tėtis kažkokių labai nori, gal rasčiau kartais Kalėdoms..
Pati esu seniau naudojusi šios firmos kvepalus, tai už tokią kainą tikrai neblogi buvo pamenu
Pati esu seniau naudojusi šios firmos kvepalus, tai už tokią kainą tikrai neblogi buvo pamenu
Nemazai budavo Vilkpedes bazese Vilniuje,kaip dabar tiksliai nepasakysiu
As ten ir aliejuka plauku stiprinimui perku po 7lt
QUOTE(Apuokas @ 2010 12 06, 23:21)
Labas
Juk reikdavo paskirti laiko su maišiuku ant galvos vaikščiot. Kartą į savaitę ar pusantros panašiai 
Na bet ten instrukcijoje parašyta laikyti apie 20 min. Šiaip aš jokio maišiuko nededu
Mergaites, o kaip Dzintars parfumuoti vandenys? Kaip laikosi? Ar kvapai jau kaip cia pasakius brandesnems moterims (na sunkus ir pan.)?
QUOTE(Klapuske @ 2010 12 07, 19:53)
Mergaites, o kaip Dzintars parfumuoti vandenys? Kaip laikosi? Ar kvapai jau kaip cia pasakius brandesnems moterims (na sunkus ir pan.)? 
Dėl parfumuotų vandenų nežinau, bet tarp naujesnių kvepalų yra tikrai neblogų. Tarkim man visai prigijo šie kvepaliukai Tik labai gaila, kad pirkau juos Eurokose, kur dabar jų niekaip neberandu. Konsultantė sakė, kad vargu jų ir bebus pas juos.