Įkraunama...
Įkraunama...

Biorezonansinė kompiuterinė diagnostika (Imago)

Lengvatikiai:) Ikalbejo mane pasidaryt smile.gif Tai anekdotas smile.gif Trumpai- iskalusinejo, kuo skundies, pazymi kompiuteryje tam tikras kuno dalis. paskui parodo, kad jose 'yra problema'. IDomumo delei nurodziau vietas, kur priblemu neturiu, bet ten rado smile.gif Ten, kur ir tikro yra bedu, rodo, kad sveika. Net kaire ir desine puse maiso. Pakartojus 'skenavima' paaiskeja, kad rezultatai skirtingi staiga tampa. Aisku, daug kas is cia esanciu tikriausiai paaiskinima ras viskam- gal ta diena aura bloga mano buvo smile.gif) Na, visi uzdirba, kaip kas moka- yra tie, kurie pinigus moka, yra tie, kurie juos pasiima.

p.s. Labiausiai uzmuse ale gydytojos komentaras - jei blogai jausites, paskambinkite, as telefonu jums BANGAS paleisiu, ir pasijusite geriau smile.gif) Skambinti nesiryzau, bijau bangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2013 03 07, 21:12)
Esu ir aš kelis kartus tuos tyrimus dariusi, jei kaip paskutinį šiaudą, kai nieko nenustato tradicinė medicina. Prieš kelis metus ištisai laikėsi maža temperatūra. poliklinikoje padarė kelis tyrimus ir  pasakė kad esu sveika, kad ligų neieškočiau ir t.t. ir jiems visai nusispjaut buvo kad jaučiausi labai blogai.
išsityrus kompiuterine diagnostika, nustatė net kelių rūšių virusus. laukė ilgas kelias gydymosi, nes jau buvo smarkokai pažeidę motorinius neuronus, negalėjau nei paeiti, nei rankų pakelti.
Pirmas kartas kainavo 200 lt., o vėliau jau mokėt nebereikėjo

Kur tyrėtės?
Atsakyti
biorezonansine diagnostika tai apgavystė. Pvz JAV skatina pacientus pamačius tokį aparatą iškart skambinti į policiją. Deja pats apsigavau ten ėjęs du kartus prieš kokius 5 m.
Tai visiškas lochotronas. Seniai straipsnis buvo apie tai laikrašty http://www.ve.lt/nau...gnostika-66835/
Tai kažkas panašaus, kad folijos kepuraitė apsaugo radio bangų
user posted image
Atsakyti
Tai yra tikra afera, jutikliai visokie kurie matoja kaip geraitai signalas ejna per uoda, tai cirkas ir klaunada, taip pat ir prietaisai kurie rodo aura, jokia tai ne aura, tai is lochu pinigus paimti, jus matot ka vidujie tokiu irangu? ne juokinkit.
Atsakyti

sveikos ! galiu pasakyt savo patirty apie si “tyrima “. Mielosios nemeskit pinigu i bala,jie parodo tai ko nera!!ejau pas dvi “gydytojas” prirase lygu kaip

pas pencininke,paskui dar zoleliu prirase kurios kainuos menesiui 300 eur!! sake reikes dvieju menesiu🙈 ten dirba afersitai kurie ant papildu nori uzsidirbt...Noriu visas ispet apie Virginija Jasuleviciute (8 600) 50 251 ,nepakliukit i aferistu pinkles!!

Atsakyti