aaagnex ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū už suknelių idėjas
.Nerealu
. Kaip gaila kad rankos tik dvi
ir para tokia trumpa
o ir suknikės ne taip greitai mezgas.................
na bet tiek to
bent dabar bus ko svajoti
ir norėti
.Ačiuks dideliausias
.Gadget
, ar žinai kad nuo vakar vakaro beveik be miego esu
. Pusę nakties parsivarčiau galvodama ką parašei, taip norėjau eit pabandyt
. Kai šyryt darbe skaičiau tavo paaiškinimus supratau kad nėra jau taip sudėtinga
kaip atrodo.Viskas slypi paprastume
. Bet vis tiek žadu pasibandyt taip kokiam pavizdukyje, o tik po to imtis pilkos spalvos ir plonų virbaliukų.
QUOTE(ingriduska @ 2008 01 22, 17:30)
Prašau iš anksto grafikus namo vežančio transporto apžiūrėti, o tai sušalsi, dvi valandas niekais nueis ir kita savaitike , nebus ka rodyti
Dvi valandos - jau žiauru. Aš per dvi valandas..eee... daug ką nuveikčiau, nes nueičiau kur nors, veikiausiai - į kairę, atradimų visokių daryt
Ir taxi tuoj kainuos kaip kokiam Paryžiuj...
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 22, 17:51)
aaagnex ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū už suknelių idėjas. Nerealu . Kaip gaila kad rankos tik dvi ir para tokia trumpa, o ir suknikės ne taip greitai mezgas................. na bet tiek to, bent dabar bus ko svajoti ir norėti . Ačiuks dideliausias .
Aha, idėjos - puiku! O šitas būrys - tai kaip rankų padauginimas (jooo, jau turiu idėją KITIEMS namams - tikrai įkelsiu kokios indiškos dievybės nuotrauką). Įmeta kokia šaunuolė, kaip va aaagnex vagoną idėjų, o čia krūva merginų, ir mezga/neria vis kitą. TAI ir procesais keliais pasidžiaugi, ir sau kažką pasigamini
Gadget , ar žinai kad nuo vakar vakaro beveik be miego esu. Pusę nakties parsivarčiau galvodama ką parašei, taip norėjau eit pabandyt . Kai šyryt darbe skaičiau tavo paaiškinimus supratau kad nėra jau taip sudėtinga, kaip atrodo. Viskas slypi paprastume. Bet vis tiek žadu pasibandyt taip kokiam pavizdukyje, o tik po to imtis pilkos spalvos ir plonų virbaliukų.
Vadinasi, tikrai pilkosios siaubulingai nori
O dėl mėginuko - žinoma, pabandyk, pavarijuok su keliais reljefiniais raštais, kokio platumo pynės tau geriausiai atrodys. Linkiu didelės sėkmės, ir sklandžios pradžios, ir greitos pabaigos, va
Ne i tema - grafikus visus turejau, uztat taip pikta, skambinau net direktoriui (118 dave mobilu) tos firmos, nes jau tooooookia pikta ir susalus buvau! .... 
Na bet siandien imu dukra is muzikos mokyklos, vyras abi parves namo, ir tada- nersiu nersiu nersiu (i savo melynuosius vandenis, tarp kitko mano siulu spalva vadinasi - "Juros banga" - ant ipakavimo buvo uzrasyta)
Papildyta:
Visoms gero vakaro ir iki rytojaus!!!
Na bet siandien imu dukra is muzikos mokyklos, vyras abi parves namo, ir tada- nersiu nersiu nersiu (i savo melynuosius vandenis, tarp kitko mano siulu spalva vadinasi - "Juros banga" - ant ipakavimo buvo uzrasyta)
Papildyta:
Visoms gero vakaro ir iki rytojaus!!!
Noriu patarimo...
Buvo planas toks: http://keep4u.ru/ful...e8ac37700e1/jpg
Tik pas mane siulai tokie salotiniai - zali
Bet siandien sumasciau, kad gal reiktu is jo suknyte padaryt - ka manot?
Ziuriu sukneliu liga progresuoja, kad ir ka pradeciau megzt, rezultate gaunasi suknele
Ziuriu sukneliu liga progresuoja, kad ir ka pradeciau megzt, rezultate gaunasi suknele
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 22, 20:18)
Noriu patarimo...
Labai žaismingas ansambliukas, gal neverta jo suknele daryti? Kita vertus, ta super ilgą sijonuką kažin ar rengsies ne ansambliuke, ir jei tave traukia suknelė, tai NESIPRIEŠINK
Beje, kol dar pradejus megzt kojinę, ir pabaigi kojinę, tai dar ne liga
Papildyta:
Norali, labai dailią suknytę įdėjai. Matau, toks puikus nėrimo ir mezgimo derinys. Viršus megztas garsiuoju musyčių raštu, kurį merginos vynioja moherio temoje, ar ne?
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 22, 19:18)
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 22, 19:48)
QUOTE(geltoniausia @ 2008 01 22, 21:00)
oi prakuokinot
Sveikos,mezgejeles!
Prisipirkau as siandie siulu.juodu raudonu,baltu,persikiniu........
Net gaila ka nors megzti..........
Esu raudonos spalvos fanatike,tai nusipirkau moheriuko is bordo spalvos pereinanti i raudona.
na,nes nesinori ardyt matkucio.Tokia jau man grazi ta raudona spalva
Esu raudonos spalvos fanatike,tai nusipirkau moheriuko is bordo spalvos pereinanti i raudona.

Va, įdedu savo kablį
Pasižiūrėjau į paskutinius savo kūrinius, ir įvertinau - margiukai laimi. Nors dar numezgiau niekur nedemonstruotą šalį iš tokio šiaušto ledinio žydrumo siūlo su baltuoju moherio siūleliu (ba tas šiauštas - tai viskozė, o šilumos norisi), tai man ir mano draugaitėms patinka
Aj, o juodasis projektas - virbalinis. Juda savaitgaliais
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 22, 21:05)
O, va čia tai smegenų vingrumas, čia tai mintis!!!!! Respect
QUOTE(Ristina @ 2008 01 22, 21:44)
Sveikos,mezgejeles!
Sveika
Ir dar klausimėlis - kodėl tau kažko ardyt nesinori, tai MAN aišku, bet va ko....
Papildyta:
Ristina, aš - smalsi.
Kaip matai, kaaankretų pliurpalizmą čia propaguojam, ir anas labai padeda kūrybai
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 22, 22:03)
na jau grozizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bus