Dziaukis dar, kad neprasidejo. Spesi suagti. O nerimauti tikrai dar nera priezasciu.
mama susirgo mzd keturiolikos, o aš - mzd dešimties. Tai ne visada tai paveldimą ir laiko dar turi daaug
Džiaukis, kad dar ne, nes po to jau sirgsi beveik visą gyvenimą. Gali bent kada sportuoti, nieko neskauda, nebijai "pratekti" nevietoj, nelaiku susirgti, aplamai smagu
.
Mes po septintos klasės plaukėm su visa klase upe su valtimis - visą tą laiką bijojau maudytis, dėl tų mm - plius dar jokio dušo ir higienos galimybių - veiksmas vidury miško, visa savaitė. Dabar žinoma paprasčiau - yra tų tamponų, hig servetėlių apsiprausimui, įklotų - o tada buvo tragedija. Bet vistiek - su mm gyventi judrų mergaitės gyvenimą yra sunkiau
. Pvz per tą laiką turėjau atsisakyti jojimo treniruočių - trenere neleido joti, plius nekaip ir pati jaučiausi. Tai gi gal geriau vėliau, negu per anksti
Mes po septintos klasės plaukėm su visa klase upe su valtimis - visą tą laiką bijojau maudytis, dėl tų mm - plius dar jokio dušo ir higienos galimybių - veiksmas vidury miško, visa savaitė. Dabar žinoma paprasčiau - yra tų tamponų, hig servetėlių apsiprausimui, įklotų - o tada buvo tragedija. Bet vistiek - su mm gyventi judrų mergaitės gyvenimą yra sunkiau
as tau patariu dziaugtis ir nesukt galvos. Nes su menesim atsiranda ir visos problemeles, bei nepatogumai. Kai karsta, nori eiti maudytis ir negali, kai pradeda skaudeti pilva, tempti krutis ar buna migrenos priepuolis.
Man menesines prasidejo 15 ir labai tuo dziaugiuosi
tai visai normalus periodas, manau buvau pakankamai suaugus ir moraliskai pasiruosus.
Dziaukis nerupestingu gyvenimu, o menesines pasirodys kai tavo kunas bus tam subrendes
Man menesines prasidejo 15 ir labai tuo dziaugiuosi
Dziaukis nerupestingu gyvenimu, o menesines pasirodys kai tavo kunas bus tam subrendes
nesijaudink, viskas čia normaliai
,aš, pvz. susirgau mm 16 m. Visi brendimo požymiai buvo, o mm ne. Mama mane vedė pas endokrinologą, bet gyd. jokių nukrypimų nerado.Tiesiog viskas ateina savu laiku