Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų rūbų energetika

QUOTE(Chouchou @ 2009 08 05, 19:44)
na kiek teko skaityti, papuosalus energetiskai isvalo palaikydami neapdorotame karves piene o po to nuplaudami Gango, o jei nera tokio salia-lietaus, palaikytame variniame inde vandeniu.Bet cia specialios  vedu astrologu proceduros, taigi zinau tik tiek smile.gif

Nieko neismanau apie energetikas, galbut Gango vanduo turi kazokiu galiu, bet jeigu net ir tureciau galimybes jo gauti, kazkaip man schmoll.gif Vandentiekio skamba "svariau" smile.gif O jeigu jau rinktis tiesiai is gamtos, tai geriau kaime koks nors saltinelis ar upelis, bet tik ne Gangas unsure.gif

Skaitydama apie pakabuka prisiminiau, kad turiu viena zieda, kuri muvint pradeda pradzioje skaudeti pirsta, po to ranka, galiausiai kazkaip dusinti pradeda. Cia gal keli sutapimai tokie buvo, bet guli dabar nenesiojamas. Ziauru tik tas, kad dovanojamas buvo su tikrai gera intencija-suzadetuviu lotuliukas.gif

Devetus rubus perku, turiu tokius kelis, kurie man mielesni ir uz naujus smile.gif
Atsakyti
O kaip su tevu dovanotais vestuviniais ziedais? Mes vyro ir mano mamos ziedus sulydeme ir pasidareme sau ziedus. Po to, kai negalejome per barnius gyventi, sumasciau, kad gal ziedai kalti. Dabar jau kelinti metai mes ju nenesiojame ir tfu tfu tfu... Kaip jus manote? Nors bobikes pasakoja, kad ziedu, po 3 santuoku, jau ir gydyti galima. P.S. su anyta nelabai sutariu, greiciau su ja budama jauciuosi, kaip bendraudama su energetiniu vampyru doh.gif Tai gal ne zedu sumaisymas kaltas, o imaisymas sito ziedo???
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 10 31, 12:56)
Nieko neismanau apie energetikas, galbut Gango vanduo turi kazokiu galiu, bet jeigu net ir tureciau galimybes jo gauti, kazkaip man schmoll.gif Vandentiekio  skamba "svariau" smile.gif O jeigu jau rinktis tiesiai is gamtos, tai geriau kaime koks nors saltinelis ar upelis, bet tik ne Gangas unsure.gif

Skaitydama apie pakabuka prisiminiau, kad turiu viena zieda, kuri muvint pradeda pradzioje skaudeti pirsta, po to ranka, galiausiai kazkaip dusinti pradeda. Cia gal keli sutapimai tokie buvo, bet guli dabar nenesiojamas. Ziauru tik tas, kad dovanojamas buvo su tikrai gera intencija-suzadetuviu lotuliukas.gif

Devetus rubus perku, turiu tokius kelis, kurie man mielesni ir uz naujus smile.gif

Tai Lietuvoje irgi sventu upiu yra:) O kuo blogas tyras upelis ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mistrella @ 2008 01 18, 13:51)
as tai siulyciau su sventinta zvake apzegnoti visus namu kampus, o jei yra bilduku, tai ir teve musu kiekvienam kampe sukalbeti. nereikes jokio meslo.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
o rubus reikia apvedzioti irgi su zvakia degancia aplink ruba tris kartus ir irgi panaikinsite jo energija thumbup.gif
Atsakyti

kažkada ir man toks klausimas kilo,dėl rūbų energijos ,gal tikrai persiduoda kažkas g.gif ,ai nesuksiu sau galvos,o tai reikės ieškoti žvakių ,druskos ,upelio ,mėšlo ... ,kad energija išvalyt,tai pigiau nauja nusipirkt smile.gif
o jei rimtai,manau ,kad kiekvienas daiktas turi savo energija.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 01 19, 14:24)
O vištašūdis už lūpos , kiek atsimenu tėtės "pamokymus", tai vaistas vyrams , kad barzda geriau augtų. (reikia tepti medum iš išorės, o vištašūdžiu iš vidaus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

itariu darant atvirksciai rezultatas but biski skanesnis biggrin.gif tik kazin ar isliktu toks pat veiksmingas..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 10 31, 17:04)
O kaip su tevu dovanotais vestuviniais ziedais? Mes vyro ir mano mamos ziedus sulydeme ir pasidareme sau ziedus. Po to, kai negalejome per barnius gyventi, sumasciau, kad gal ziedai kalti.

Turėdama tikrai nemažą gyvenimo patirtį, savo vaikams patarsiu pirkti tik naujus vestuvinius žiedus, o ne dėvėti perlydytus tėvų ar močiučių. Tegu jie būna kuklesni, bet nauji ir tik nauji.
Atsakyti
Panesiotus Drabuzius skirtus suaugusiems tikrai reiketu isvalyti is kitos energetikos, galima su zvakem 3 kartus apvedzioti, nepamaisytu ir smilkalai, dar labai gerai su varpeliu paskambinti, beje vaikiskiems drabuziams iki 5 metu lyg ir nereiktu valyti energetikos, bet maza kas, juk nera zinoma kokioje aplinkoje jis juos nesiojo ax.gif
Atsakyti
smile.gif Žinote daug perku iš padėvėtų rūbų,bet man nė į galvą neatėjo juos kaip nors taip egzotiškai apruošt:karvių mėšlu,degančiom žvakėm,smilkalais ir t.t.Aš kaip toj reklamoje:wash and go.Arba tau rūbas patinka arba ne.Mažiau sukti galvą,tuomet jokia "zaraza"nelips.
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2010 01 03, 00:15)
Turėdama tikrai nemažą gyvenimo patirtį, savo vaikams patarsiu pirkti tik naujus vestuvinius žiedus, o ne dėvėti perlydytus tėvų ar močiučių. Tegu jie būna kuklesni, bet nauji ir tik nauji.

Mes galejome sau leisti nusipirkti ir ne kuklius ziedus, bet kazkaip norejosi tevu, kad parodyti jiems savo pagarba ir galvojome, kaip ir gausia tevu apsauga.. As tik uzsimaniau deimanciuko i savo zieda, bet ji ir isidejau, o dabar musu ziedai guli giliai giliai paslepti ax.gif O kokia Jusu patirtis del ziedu? Jei nenorite prie visu, gal galite i AZ? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 15, 00:48)
Mes galejome sau leisti nusipirkti ir ne kuklius ziedus, bet kazkaip norejosi tevu, kad parodyti jiems savo pagarba ir galvojome, kaip ir gausia tevu apsauga.. As tik uzsimaniau deimanciuko i savo zieda, bet ji ir isidejau, o dabar musu ziedai guli giliai giliai paslepti  ax.gif  O kokia Jusu patirtis del ziedu? Jei nenorite prie visu, gal galite i AZ? Aciu  4u.gif

Tiesiog parašiau savo nuomonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 14, 23:48)
Mes galejome sau leisti nusipirkti ir ne kuklius ziedus, bet kazkaip norejosi tevu, kad parodyti jiems savo pagarba ir galvojome, kaip ir gausia tevu apsauga.. As tik uzsimaniau deimanciuko i savo zieda, bet ji ir isidejau, o dabar musu ziedai guli giliai giliai paslepti  ax.gif  O kokia Jusu patirtis del ziedu? Jei nenorite prie visu, gal galite i AZ? Aciu  4u.gif

Na, ne šiaip auksiniai žiedai nešiojami ant tam tikro piršto...Ir kokia prasmė juos slėpti?
Atsakyti