Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų rūbų energetika

[quote=mistrella,2008 01 18, 14:28]
o as skaiciau, kad geriausiai issivalo palaikius kazkiek laiko prie tekancio vandens. butu idealu prie saltinio, bet jei prie atsukto krano, tai bankrotas. biggrin.gif

Taip, tekantis vanduo irgi gerai nuplauna energiją.
Tik kas liečia šeimos relikvijas, tai iš tokio akmens energijos nepašalinsi, o ir turbūt neverta. Čia turbūt reikia pajausti, ar nori tą daiktą turėti, ar tu su juom gerai jauties...
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 01 18, 13:27)
O kažin daugiabučio namo kaimynams nieko jei savo namus mėšlu iškvėpinčiau?

Vat aš irgi kažkaip galvoju kaip čia su tais kaimynais bus:
1) Kai pamatys prie namo sunkvežimį su mėšlu ir kad jis tempemias vidun?
2) Kai bus butas plaunamas?

Nors mažu pravest šviečiamąją paskaitėlę ir pasiūlyt visai laiptinei vienu metu. Ir butą ir rūbus. Dar neblogai matyt tuo pačiu metu ir darbovietei pasiūlyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Staiga @ 2008 01 18, 13:02)
Išskalbus, neturėtų likti prisiminimų.

Labai įdomu kodėl?
Nors žiūrint ką skalbsi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 01 18, 15:32)
Pamiršau pasiklausti bigsmile.gif , gal jau kas išbandė su tuo mėšlu valytis (save ar butą)? Kaip sekėsi?

as tai siulyciau su sventinta zvake apzegnoti visus namu kampus, o jei yra bilduku, tai ir teve musu kiekvienam kampe sukalbeti. nereikes jokio meslo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2008 01 18, 13:05)
Pasisiūlyk padėt kokiems senukams . Manau jie už dyką  tau reikalingu gėriu pasidalins .  lotuliukas.gif

Kaži ar iš vienų užteks, gi ten po pievas vaikščiot ir blynus rankiot dar reiktų turbūt, nes tarkim vasarą kiek ten tie gyvuliukai tvartuky padaro g.gif
Papildyta:
QUOTE(mistrella @ 2008 01 18, 13:51)
as tai siulyciau su sventinta zvake apzegnoti visus namu kampus, o jei yra bilduku, tai ir teve musu kiekvienam kampe sukalbeti. nereikes jokio meslo.  biggrin.gif

tai kad tamsta nebevisai į temų kalbat...klausė tai ne to unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 18 sausio 2008 - 13:55
[quote=feličitavas_tarakonas,2008 01 18, 14:50]
Vat aš irgi kažkaip galvoju kaip čia su tais kaimynais bus:
1) Kai pamatys prie namo sunkvežimį su mėšlu ir kad jis tempemias vidun?
2) Kai bus butas plaunamas?

Kaži ar iš vienų užteks, gi ten po pievas vaikščiot ir blynus rankiot dar reiktų turbūt, nes tarkim vasarą kiek ten tie gyvuliukai tvartuky padaro g.gif

Pagirtinas tamstos atkaklumas! biggrin.gif Prisirinkite "blynukų" ir apsivalykite. O paskui visiems praneškite, ar tikrai veikia. Čia visiems labai smalsu. smile.gif
Atsakyti
Į savo namus parsineštus daiktus, rūbus išvalau su violetine liepsna, ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Nanata @ 2008 01 18, 14:01)
Pagirtinas tamstos atkaklumas!  biggrin.gif  Prisirinkite "blynukų" ir apsivalykite. O paskui visiems praneškite, ar tikrai veikia. Čia visiems labai smalsu.  smile.gif

Aha, bet ilgai reiks laukt kol aš pasirinksiu dry.gif Žinai žiema, šalta, kur jau ten po pievas pavaikščiosi. O vasarą tai pabandysiu ir pasakysiu (tik sakom mažu jau kas išbandę), bet matai čia esmė, kad butą, rūbus, o ne savi plaut reikia.
Dėl savęs tai įsilipus aš į tą aną per gyvenimą nekartą, bet vat nežinojau tai ir labai nesistengiau fiksuot įspūdžių ir savijautos - na nelabai patiko, paskui aišku pagerėdavo (bet iki šiol galvojau, kad dėl to kad išsimaudai, nežinojau gi doh.gif).
Brale, kaži kokios bus LinguLingu ir Vaižgantės kitos inkarnacijos? Mažu mane namo parsineš lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 18 sausio 2008 - 14:20
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 18, 16:18)

Dėl savęs tai įsilipus aš į tą aną per gyvenimą nekartą, bet vat nežinojau tai ir labai nesistengiau fiksuot įspūdžių ir savijautos - na nelabai patiko, paskui aišku pagerėdavo (bet iki šiol galvojau, kad dėl to kad išsimaudai, nežinojau gi  doh.gif).

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Svarbiausia, kad pagerėja thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 18, 16:06)
Į savo namus parsineštus daiktus, rūbus išvalau su violetine liepsna, ir viskas.

o kas ta violetine liepsna? g.gif
Papildyta:
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 18, 15:53)
Kaži ar iš vienų užteks, gi ten po pievas vaikščiot ir blynus rankiot dar reiktų turbūt, nes tarkim vasarą kiek ten tie gyvuliukai tvartuky padaro  g.gif
Papildyta:

tai kad tamsta nebevisai į temų kalbat...klausė tai ne to unsure.gif

kodel? juk cia irgi patalpu valymas nuo visokiu negeru energiju. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mistrella @ 2008 01 18, 15:40)
kodel? juk cia irgi patalpu valymas nuo visokiu negeru energiju.  rolleyes.gif

...ir jei kas nors sako, kad "čia pas jus kaip tvarte" - reik suprast tą kaip didelį pagyrimą bigsmile.gif Anas nori pasakyti, kad dvasinga ir tyra pas jus, škes umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2008 01 18, 16:44)
...ir jei kas nors sako, kad "čia pas jus kaip tvarte" - reik suprast tą kaip didelį pagyrimą bigsmile.gif  Anas nori pasakyti, kad dvasinga ir tyra pas jus, škes umn.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
doh.gif pas mane nedvasinga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2008 01 18, 16:44)
...ir jei kas nors sako, kad "čia pas jus kaip tvarte" - reik suprast tą kaip didelį pagyrimą bigsmile.gif  Anas nori pasakyti, kad dvasinga ir tyra pas jus, škes umn.gif

as ne apie mesla, as apie zvakes kalbejau. blush2.gif
Atsakyti